עבור לתוכן

בעייה מעצבנת בספריית MY PICTURES

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום.

אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד...

תודה מראש, דודי.

***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.

פורסם

לא הבנתי כל כך את השאלה :-\

כשאתה משנה את התצוגה אז משום מה היא תשתנה...

(למרות שאני יודע שלא כל כך הבנתי אותך נכון , תסביר יותר טוב.)

פורסם

כשאתה עושה את זה אתה מפעיל את האפשרות שההגדרות החדשות יופעלו על כל ההקבצים ותת-תיקיות?

*אגב אחשלי, מה קורה?

פורסם
  • מחבר

כשאתה עושה את זה אתה מפעיל את האפשרות שההגדרות החדשות יופעלו על כל ההקבצים ותת-תיקיות?

*אגב אחשלי, מה קורה?

מההההההההה אחינו :D ;D

שמע אני מבין למה אתה מתכוון אבל אני לא יודע איפה למצוא את ההגדרה הזאת שעושים שההגדרות החדשות יופעלו על בלה בלה בלה...

אז תסביר לי איך עושים את זה כי אין לי מושג איך משנים את זה.

ולגבי ההודעה של MILK-INC, מה שניסיתי להסביר הוא שכאשר אני משנה את אופו תצוגת האייקונים בתיקייה של התמונות שצילמתי, אז נגיד אני משנה את התצוגה ל-THUMBNAILS, אז אוטומטית, גם התצוגה של התיקייה MY PICTURES משתנה לתצוגת THUMBNAILS, אבל רק בתייקיה הזאת וזה לא קורה בשום תיקייה ובשאר התיקיות הכל נשאר לפי מה שקבעתי לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים