עבור לתוכן

מכשיר שמשדר אלחוטי בין המחשב לטלויזיה לצפייה בסרטים, האם זה שווה ? מישהו בדק?

Featured Replies

פורסם

המוצר נמצא כאן, בחנות שטוענת שהם היבואנים היחידים שלו בארץ

http://www.ictv.co.il/content.php?id=14

מחירו דיי זול... יש שם הרבה פרטים וגם FAQ..(שאלות ותשובות)

אבל מה... לא כתוב בשום מקום האם הוא משפר את התמונה שתהיה כמו במסך המחשב..

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל רגיל יש סרטים שבסצונת כהות רואים חרא..

אז למה שבמכשיר הזה האיכות לא תהיה אותו דבר... ?

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה שלי האם האיכות שאני אראה איתו בטלויזיה תהיה טובה ??

אני קניתי מסך 19 אינ'ץ למחשב רק בגלל כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז האיכות לא משהו במקרים מסוימים

פורסם

אי אפשר לדעת על האיכות של המכשיר שלי לבדוק אותו או לקרוא ביקורות מסויימות

אבל כמעט כל סרט נראה טוב יותר על הטלויזיה מאשר על המחשב

פורסם
  • מחבר

מה ?? מאיפה הבאת את זה? ידוע שהרזולוציה של הטלויזיה היא 640 כפול 480 ושל מסך המחשב היא הרבה יותר.

ובגלל זה הסרטים במחשב נראים באיכות טובה בהרבה. רק המרה של פורמט די וי די לסרטי הDIVX של המחשב יכולים ליצור איכות קרובה לזו שרואים במסך המחשב

פורסם

כשאתה צופה בסרט ברזולוציה של מתחת ל640*480 אז הוא יראה הרבה יותר טוב מאשר בטלויזיה.

סרט שמקודד ברזולוציה יותר גבוהה כמו 1024*768 יראה טוב יותר על מסך המחשב (וגם זה לא תמיד)

* ואגב, הרזולוציה של הטלויזיה היא לא 640*480 אלה קצת יותר...700 ומשהו על 500 ומשהו אם אינ זוכר נכון

פורסם
  • מחבר

תשמע, כשאני חיברתי את הטלויזיה למחשב וראיתי את הסרט TERMINATOR 3 האיכות הייתה כלכך גרועה שפשוט באמצע הסרט ניתקנו את הכבל והמשכנו לראות אותו במסך של מחשב 17 אינץ'.

ויש לי עוד שאלה, האם DVD שקורא DIVX, האיכות היא כמו סרט DVD? או כמו במחשב ?

פורסם

Zה שהאיכות הייתה גרועה מראה אולי על טלויזיה גרועה או שצריכה כיוונון בדרייברים. אני רואה הרבה סרטים בטלויזיה מהמחשב וזה הרבה יותר נוח לדעתי.

וסרט שמקודד בDIVX ישאר באותה איכות, לא משנה מאיזה כונן אתה מגיע אליו

פורסם
  • מחבר

יש דבר כזה, טלויזיה גרועה לחיבור מחשב ?? בטלויזיה רואים מצוין כל דבר שלא קשור למחשב.

היו סרטים שכן ראו טוב - סרטים שהיה בהם הרבה אור. סרטים עם סצנות חושך רואים גרוע ודברים מוזרים.

בכל מקרה עכשיו יש לי כרטיס מסך חדש, היציאה שלו לTV היא יציאה שונה

ואין לי כבל לחבר. מה שגם אני לא בטוח שזאת יציאה לTV. יש לו יציאה לDVI (מסך דק) ויציאה שרשום עליה VID OUT

אני לא יודע מה זה אומר...  ???

פורסם

VID OUT = Video Out

זאת יציאת RCA או COMPOSITE?

תן תמונה...

וכן, יש טלויזיות שהכניסת Video שלהם באיכות נמוכה

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם כניסת הוידיאו של הטלויזיה באיכות טובה ?

VID OUT מהמחשב, זה אומר שאני יכול לחבר אותו לטלויזיה או לא ?

עכשיו פתחתי את הקופסא של הכרטיס מסך והתפלאתי לגלות כבל שמתאים בידיוק לכניסה של הVID OUT וגם מתאים לטלויזיה שלי :) אני לא יודע איך קוראים לכניסה הזאת שבמחשב... אבל היא עגולה עם הרבה פינים השנייה לטלויזיה כמו בננה

פורסם

סביר להניח שהיציאה מכרטיס היא TV-OUT והכניסה בטלויזיה היא RCA (צבע צהוב?)

זה הסטנדרט

פורסם

המוצר נמצא כאן, בחנות שטוענת שהם היבואנים היחידים שלו בארץ

http://www.ictv.co.il/content.php?id=14

מחירו דיי זול... יש שם הרבה פרטים וגם FAQ..(שאלות ותשובות)

אבל מה... לא כתוב בשום מקום האם הוא משפר את התמונה שתהיה כמו במסך המחשב..

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל רגיל יש סרטים שבסצונת כהות רואים חרא..

אז למה שבמכשיר הזה האיכות לא תהיה אותו דבר... ?

המכשיר הזה לא ישפר את האיכות בשום אופן (אם כבר אז אולי יפחית את האיכות), המכשיר הזה, בעצם כל מה שהוא עושה זה חוסך לך את הכבלים ונותן לך אלחוטיות, זה הכל.

במקום לחבר את חיבור הTV-OUT מהמחשב לטלויזיה, אתה מחבר אותו למשדר ואת המקלט אתה מחבר לטלויזיה.

אם יש לך סרטים שנראים חרא (גם על המחשב), שום דבר לא יכול ממש לשפר את איכותם, זה בגלל שאלו סרטים באיכות ירודה.

אם הסרטים שלך נראים גרוע על הטלוויזיה במקומות חשוכים, נסה להעלות את הBrightness, או להחליף טלוויזיה :P

http://www.dlink.com/products/?pid=318#compatiblechart

נמכר בארץ, יותר שימושי (פחות תלוי במחשב) ועוד חברות מייצרות מכשירים דומים

אני לא כ"כ מסכים איתך כי הICTV הוא פתרון יותר טוב למי שרואה הרבה סרטים מהמחשב בטלוויזיה ובאמת צריך אלחוטיות. יש גם חסרונות בנגני הDivX למיניהם, כל דיסק שאתה רוצה לראות אז חייבים לצרוב אותו (מה אם הסרט שוקל 1GB?) גם לא כל נגני הDivX האלו תומכים בתרגום עברי.

מצד שני נגן DivX זה דבר מעולה לאנשים שבמילא צורבים את הסרטים שלהם ולא רוצים להיות תלויים במחשב, תלוי מה אתה מעדיף.

נ.ב לא היה לי שום ניסיון עם הICTV אז אני לא יודע מהו מרחק הקליטה או איכות השידור והקליטה שלו, בכל זאת נשמע לי מוצר נחמד וזול יחסית, בתנאי שהוא מספק איכות טובה.

פורסם
  • מחבר

כן הוא צהוב... חיברתי וזה עובד.. אני יותר מאוחר אשחק עם זה ואני מקווה שעם הכרטיס מסך החדש יראו סרטים יותר טוב,

תודה רבה על העזרה !! ואם מישהו יודע משהו על האיכות של המכשיר האלחוטי החדש אז שיכתוב

פורסם

כל הכבוד לפותח הטופיק, גם אני נתקלתי במכשיר הזה ותהיתי אם לשאול פה על האיכות שידור תמונה ואודיו שלו.

יצרתי קשר עם החברה ולצערי אין להם הדגמה פעילה אצלם בחנות, וזה באמת חבל.

האשה שדברתי איתה (שהיא גם בעלת העסק לדעתי) מבטיחה שמכשיר נבדק ע"י 3 טנכאים מהטובים שהיא מצאה ושהוא בעלת תקן של מכון התקנים ומשרד התקשורת. הכל טוב ויפה אך ביקורת או הדגמה יעזרו הרבה יותר.

אם משהו רכש או ראה את המכשיר בפעולה שיכתוב פה.

ולכל השאר, תפסיקו כבר עם ה-SPAM!! אם זה לא קשור למכשיר הזה באופן ספציפי אז אל תכתבו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים