עבור לתוכן

בית הנבחרים גינה ברוב גדול ההחלטה בהאג

Featured Replies

פורסם

סוף סוף חדשות טובות -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2947989,00.html

""נעשה שימוש לרעה בבית הדין כדי לסייע לפלסטינים ולפגוע בישראל", "

אני אולי שונא אמריקאים, אבל אני אוהב את הפוליטיקה שלהם ;D !

פורסם

אוליי בגלל שהפוליטיקאים שלהם פחות צבועים מאלו של הארופאים? (שהם &^*&%$)@$$%&*&^*%^$#$)

פורסם

פוליטיקאים צבועים בכל מקום, מה שמשתנה זה האינטרסים.

פורסם

אל תתרגשו יותר מידי למרות שארה"ב היא הידידה שלנו ...כל אחד מגן על התחת שלו , כמו גם כמה מדינות ארופאיות שמתנגדות להאג מחשש שזה יצור תקדים

ואז יחקרו את מה שהם עשו

פורסם

לא הופתעתי אך גם לא התרשמתי. לארה"ב יש אינטרס כאן, אירופה כרגע... וואלה ערבית. יש להם לחץ מה"מקומיים" כי בתכלס האזרח הקטן חושב שצרייך לתת לפלסטינאים בראש.

פורסם

ההחלטה הזו מבטיחה כמעט בוודאות (שום דבר לא בטוח בחיים) שארה"ב תטיל וטו במקרה שהאו"ם ירצה להפעיל סנקציות על ישראל בעקבות הגדר.

פורסם

הוטו כבר מובטח.

ובכמובן בהחלטה הזאת יש שיתוף אינטרסים בין ישראל וארה"ב, שום דבר לא נובע מתוך ידידות עמוקה.

ארה"ב חוששת שאם היא תצביע בעד ההחלטה, ישתמשו בתקדים זה גם כדי לנגח את מאבקה בטירור, ולשלול את זכותה להגנה עצמית.

פורסם

רק לידע כללי, שמשיחות שלי עם בחור redneck ממוצע ואמריקני מפנסילבניה, הרוב באיזור שלו מצדיק את ישראל... :)

ומעניין מה יקרה אם יריצו כזו הצעת גינוי בבית הנבחרים של צרפת...

פורסם

משיחות שלי עם החברים הגרמנים שלי אני מקבלת את אותן התשובות. אני מבינה שבאירופה דעת האזרח הקטן ודעת בית נבחריו שונים.

פורסם
  • מחבר

יחי הדמוקרטיה  ;)

עכשיו בערוץ הפלשתינאי ישראלי התוכנית החדשה שמזעזעת את כל אירופה-

"הגדר" בחסות USA...

פורסם

זה שעשועון אמריקאי שאני מוכנה לצפות בו ;D

פורסם
  • מחבר

" מה אתה בוחר עזיז?

חומה מספר 1?

חומה מספר 2?

חומה מספר 3? "

"אהה...חומה 3 !! "

"מאחורי חומה 3 נמצאת.... ירושלים!"

*עזיז והקהל יורים באוויר....

*מסוק אמריקאי יורה חזרה.

"...הפרסים בחסות צה"ל, וביכולתו לעשות מה שבא לו מתי שבא לו בלי להודיע לכם מראש..."

פורסם

חמוד חמוד

פורסם

ROFL!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים