עבור לתוכן

שווה לקנות ti 4200 ב350? ועוד כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

האם שווה לי לקנות Abit ti 4200 64MB ב350 שקל?

אני רק רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי היום את המשחקים בצורה סבירה, אני לא מתכוון לשים על ההגדרות הכי גבוהות ולהשתמש בפילטרים.

האם הכרטים הזה יכול להפעיל משחקים של dx9 ?

• תגובות 31
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא כרטיס סביר... היום הוא כבר לא כל כך מחזיק תמשחקים של היום, אבל אם מדובר בכרטיס חדש זאת נראית לי עסקה משתלמת.

בקשר למשומש- לא בטוח ::)

פורסם
  • מחבר

הכרטיס חדש

ומה עם השאלה השנייה? הוא יצליח להפעיל את כל המשחקים היום? כמה זמן בערך הוא יספיק לי?

פורסם

לא משתלם לקנות היום כרטיס כזה מהדור הקודם..

אולי יהיו משחקים שיפעלו עליו אבל בלי אותם הפונקציות של הDX9 וחבל..

פורסם

הוא לא מפעיל משחקים שעובדים עם Dx9 אך בחלק מהמשחקים יש אפשרות של הפעלה בעזרת Dx8.1

הוא מראה כבר סימני הזדקנות ואת Silent Hill 3 הוא לא הריץ לי.

פורסם

תראה יש לי 4600 עם 128 מ"ב זיכרון - כמובןשגם תזמון הזיכרונות יותר טוב ומהירויות הליבה\זיכרונות יותר גבוהה.

הוא מחזיק באופן מכובד את המשחקים של היום (FAR CRY לדוגמה רץ מאוד יפה) , אבל הוא בהחלט מראה סימני הזדקנות.

תשקול אם לא לקנות משהו קצת יותר יקר אבל גם יותר חדש.

פורסם

אם ההתלבטות היא בין לקנות 4200 בתקציב כזה או לקנות משהו אחר שעולה ככה (כמו 9200רדאון למשל) אז עדיף את הGF4200. יצא לי לראות אותם ראש בראש (אצלי ואצל אח שלי, שאר המפרט זהה) ואיך ה4200 מביא ביצועים מוצלחים בהרבה.

הוא מפעיל את כל המשחקים כיום אבל צריך להתפשר בהגדרות, זה כבר לא כרטיס שמפעיל את כל המשחקים ב1280X1024 בHIGH.

פורסם

אני לא יודע ממה אתה מעדכן, אם זה מג'י פורס 3, אז לא שווה בהחלט. אם זה למחשב זול חדש למשחקים אז אפשר לקחת אותו אבל עדיף לחסוך במקום אחר (נגיד לקחת את'לון XP במקום 64) ולקחת 9600 פרו שיריץ לך משחקים בDX9 אבל לא בהגדרות הכי גבוהות.

פורסם
  • מחבר

אני משדרג מ ge force mx 200 ושאר המחשב שלי סביר

ויש לי עכשיו שאלה חדשה, שווה לשנות asus ti 4600 חדש כמובן ב490?

מה מהם יותר משתלם?

פורסם

אני לא יודע אם ההבדל בביצועים בין ה4200 ל4600 שווה את הכסף, הנה השוואה בין די הרבה כרטיסים בUT 2003:

image009.gif

פורסם

בתור בעל TI4200 לדעתי עדיף לך לקנות כרטיס DX9 כמו Radeon 9600PRO או משהו כזה

כי אחרת אתה קונה משהו שעבר את ימי הזוהר שלו

פורסם

לפני שנה שנתיים זה היה כרטיס תותח גם מבחינת ביצועים וגם מחיר זול!!

עכשיו הוא לא שווה את זה יותר!!

תחסוך תיקנה 9600פרו או XT או תחסוך כבר ל-9800פרו... ;)

פורסם

ה4200 זה אחלה כרטיס בגלל שבמחיר הזה לא תמצא משהו אחר. ה9600 פרו עולה לפחות פי 2 מהמחיר שאתה קובע.

פורסם

למשחקים, לא משנה כמה הוא זול, הTI-4200 כבר לא מתאים, במשחקים החדשים שיוצאים יש המון אפשרויות שהכרטיס הזה לא תומך בהם, עדיף כבר לחסוך עוד כמה מאות שקלים, ולקנות משהו שאפשר להנות ממנו במשחקים, ולא משהו שיסחוב אותם...

פורסם

לכרטיס אין תמיכה בDX8.1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים