עבור לתוכן

איכות תמונה ירודה עם GeForce 5900XT

Featured Replies

פורסם

ברשותי GF 5900XT. ב-Morrowind, כשאני הולך, אני שם לב שקווים רועדים. קשה לי לתאר את זה במילים. נסו לתאר דלת, ושזזים המשקוף רועד. אצרף תמונה ממשחק אחר בשם Anarchy Online, שגם בו הבחנתי בתופעה דומה. התמונות באיכות נמוכה והן נועדו רק להסברה. אני מוכרח לציין שהפעלתי סינון X2 וניסיתי אפילו X8 וזה לא עזר. 

כבר ניסיתי הכל. התקנתי Omega drivers, ניסיתי להתקין מחדש Drivers מקוריים, אבל כלום לא עוזר. 

http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-1.JPG&p=47202

http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-2.JPG&p=47202

פורסם

תסתכל בדרייבר , תעלה בDirect3d ובOPENGL את הרמות של הMIPMAP לQUALITY... , זאת הבעיה.

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק? אני לא מצליח למצוא. אני משתמש עם גרסה 5672.

פורסם

ואי אחי , אני לא זוכר איפה זה אצל נווידידה , תקשיב , תעשה DRIVER CLEANER , תנקה את כל הדרייברים מהמחשב שלך , ואז תתקין 56.64 , זה כנראה יעזור , אם לא , אתה הולך לאיפה שיש אפשרויות להכל , אני עוד מעט יעלה למחשב של אחי ויראה איפה זה... , ואתה עושה QUALITY...

פורסם

אם יש לך 5672, אז יש לך המלצה חמהההה מאוד ממני להחליף ל-5664 כמו שסטינגר המליץ. אצלי ה5672 דפק את המחשב תקע אותו אלוהים יודע מה הוא היה עוד עושה...

החלפתי לפני איזה שבוע +- ל5664, ומאז טפו טפו טפו הכל בסדר... :)

פורסם

עשיתי בדיקת דרייברים , מתוך כל הדרייברים של ATI(זה היה לפני הרבה זמן שעשיתי את זה) , ה4.3 וה3.7 הכי טובים , ל3.7 איכות תמונה יותר טובה , ול4.3 ביצועים יותר טובים ובלי באגים , מה שכן , אני גם ממליץ להשתמש בדרייברים של אומגה.

בנווידיה על המחשב של אח שלי , לכרטיסי הTI4200 והגיפורס 4 עדיף דרייבר 44.03 אם אני לא טועה(משהו כזה) ולFX עדיף 56.64.

פורסם

לגיפורס 4 טי הכי הכי טוב 44.03!! ;)

לגיפורס FX נראה לי הכי טוב מה שסטינגר נתן

ולגיפורס החדש 6800 הכי טוב 61.70 או 61.72 משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התקנתי את הדריוורים, אבל אני עדיין לא מוצא את האפשרות. מישהו מוכן לעזור לי?

פורסם

ולגיפורס החדש 6800 הכי טוב 61.70 או 61.72 משהו כזה...

אבל הדרייברים האלה בכלל עוד לא הוצאו... יש רק בטא אם אני לא טועה.

פורסם

תפעיל את הVSYNC

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר.

פורסם
  • מחבר

מישהו? אני משתגע, אני לא יכול לשחק ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים