עבור לתוכן

הגיע הזמן לסלרון!

Featured Replies

פורסם

טוב אני עשיתי את ההחלטה!

החלטתי שבשבוע הבא אני אקנה לי סלרון, אבל אני מתלבט בין ה-1A ל-1.1A, כי עדיף לי להגיע למהירות אפיק יותר גבוהה מאשר למהירות שעון יותר גבוהה, אני כמעט בטוח שהשיא שאפשר להגיע עם הסלרון זה למהירות אפיק של 150, אז אני רוצה לדעת אם אפשר להגיע עם ה-1.1A למהירות אפיק של 150(ביחד עם AX-7,דרך-אגב מישהו יודע אם הוא מתאים ל-FC-PGA2?), כי ראיתי עכשיו פה שאיזה בן-אדם לא הגיע איתו ל-133 אבל נראה לי שהוא סתם דפוק כי כולם אמרו לו שהם הגיעו איתו ל-1400+..... טוב נו אז על מה אתם ממליצים?

פורסם

אני הייתי הולך על ה-1.1A, רק בשביל הניסוי, האמת אני באמת הולך עליו...

פורסם
  • מחבר

נו באמת..... רק קנית את ה-1.2 וכבר אתה הולך על ה-1.1A(אני בטוח שזה מה שההורים שלך אמרו לך....) ;D

דרך-אגב מתי אתה קונה אותו?

פורסם

בקרוב...

פורסם
  • מחבר

אני אולי אקנה לפניך ואגיד לך אם שווה לך לקנות או לא......

פורסם

1.0 אין יותר בארץ רק אם במקרה נשאר לחנויות בסטוק. איסטרוניקס עצמם לא מייבאים יותר כי אינטל הפסיקה לייצר את המעבדים במהירות הזאתי, כך שהברירה הכי נמוכה שלך זה 1100.

פורסם

הax7 יתאים

הסוקט של הfcpga2 זה לfcpga הרגיל אז אין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

אני דואג בגלל ה-IHS, כי אולי המשטח יהיה יותר מדי גבוה ואז ה-AX-7 לא יוכל להתפס על הסוקט...

פורסם

תשלח לthermalright אימייל.......

באתר שלהם לא כתוב שזה מתאים למעבדי פנטיום3\סלרון

פורסם

לא בדיוק,

מה שאתה צריך לשואל אם הצלעות מתאימות למעבדי טואטליין.

כי לליבות הקופרמיין זה מתאים, אינ עובד איתן על פנטיום 3 700@1010 .. קופרמיין.

נ.ב לגבי ה-HeatSpreader למיניהם.

ובכן, הגירסה של AMD, שהיתה נפוצה נדמה לי בכל סדרת הK6.. הייתה דרעק מוחלט ואכן הייתה הצדקה להעיף אותו, מהסיבה שזו הייתה חתיכת מתכת שהונחה והודבקה בצורה רשלנית לרוב ולא תרמה בגרוש לשטח הפנים.

במקרה של אינטל ומעבדי הפנטיום 4, והטואטלאין לגירסאותיהם, זהו פתרון נפלא לליבה זערורתית שפולטת כמות גבוהה יחסית של חום, הHeatSpreader "מוטבע" עם המעבד ומגדיל באופן מושלם את שטח הפנים שלו, כמובן אם הוא היה עשוי נחושת זה היה עדיף.. אך עדיין הפתרון הוא יעיל וזאת תהייה טעות לנסות להוציא אותו לדעתי. הוא תורם רבות לאיבוד החום , וגם עוזר בייצוד הצלעות קירור על המעבד.

פורסם

אבל הוא גם מגביה מאד את המעבד כתוצאה מכך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים