פורסם 2004 ביולי 1721 שנים והעונה השלישית תתחיל בערוץ שלוש כל יום שבת ב 22:00 בספטמברמצויין!(אפילו שכבר ראיתי אותה......איתן
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מצטער שאני מקפיץ ת'רד בן חודש, אבל התחלתי לראות אותה ואיזוו סדרה מעולה.... !! הם הראו כל יום שישי בלילה עד סוף עונה 2, ואני טענתי למטה את כל העונה השלישית ( העונה הכי טובה !) אז מישהו יוד עמתי כבר תהיה הרביעית ? (מישהו כאן רצה לדעת איפה אפשר לקבל מידע על הפרקים, אז יש כאן אתר שיש בו את המידע על כמעט כללללל הסדרות את השמות ואת התקצירים של כל פרק יחד עם זמן השידור והמספר שלהם. כתוב שם במגן ששידרו כבר איזה משהו. האתר נקרא Epguides.COM, הנה הכתובת עם המגן - http://epguides.com/Shield/ ) *Spoiler******************************************* (נ.ב אישתו של שיין היא כלבה, בגללה כל הסטרייק טים התפרק :2gunsfiring: ) *************************************Spoiler Ends***
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים בגללה כל הסטרייק טים התפרק מילא הקפצת תרד בן חודש, אבל עכשיו אתה גם הורס לי את כל העונה השלישית?!?!?!?!? > >
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אני מחכה לענוה הזאת כבר הרבה זמןבכוונה לא הורדתי יותר כיף בטלויזיה כל שבוע ככה לחכות לזה :}
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים יש בזה משהו.... הציפיה הזאת לשבוע הבא, לפרק הבא, ללא ספק מוסיפה חוץ מזה שככה אפשר להתענג על העונה למשך חצי שנה, במקום לגמור את הכל ביום
פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים יאפ היה פרק חזק במיוחד, הקלטתי, אבל כבר יש תור ארוך אז קשה לי להאמין שאני יוכל להביא לך את זה עד יום שבת (אם אתה בכלל מאיזור רחובות....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.