פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מישהו פה רואה המגן? היום נגמר ואני "טוען למטה" (DWNLOD) פרקים של העונה השלישית , מישהו יכול לספר קצת רקע מה קורה שם?
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים היום נגמרלא ממש....זה היה שידורים חוזרים מהתקופה ששידרו את זה בשבת בערב....בכל מקרה, באמת סדרה מעולה..... ;D
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים אכן מצער, גם אני אתמול התבאסתי שמחליפים את זה במלאך שחורמה שהיה זה סוף העונה הראשונה או השניה?יש איפשהו רשימה של כל הפרקים?
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים גם אני ראיתי את העונה הראשונה והשנייה. השנייה זה זאת שנגמר שהם שדדו את "רכבת הכסף" (train of money) נכון? ויש כבר שלישית??? איזה כיףףףף
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים מחבר ראית את כולה! והיא ממש טובה!!!!!!!!!!איתןאני באטרף לרביעית!!! ;Dהולכת ליהיות רביעית?!?!?!?ראיתי היום את הפרק הראשון בעונה השלישית וזה בלי תרגום אז יש קטעים שלא הבנתי כי הסאונד לא משהו...
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים סידרה ענקיתתתתתחשבתי שאני היחיד שאוהב אותהרגע בפרק האחרון הם ממש שדדו את רכבת הכסף כי כניראה פיספסתי :-\אני רק ראיתי את התיכנונים
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים מחבר אתמול היה הפרק האחרון (בשידורים החוזרים) של העונה השנייה...איזה יפה זה היה כשהם שדדו את הרכבת! ויק היה צריך לטפל באיזה מישהו שהלך לרצוח מישהו אז לם החליף את ויק כשהם שדדו את הרכבת וויק אמר שיגיע אחר כך (לם לא ידע שהוא לא אמור ליהיות איתם אז הוא היה אמור ליהיות ספייר) , בקיצור משהו השתבש שם איזה אחד ירה במישהו והסטרייק טים (לא יודע איך להגיד בעברית) יצאו עליהם בתלבושות של צוות SWAT כזה , בקיצור באמצע שהם יורים ויק בא בתלבושת SWAT שור אחושילינג!,בסוף הפרק הם עומדים מסביב לערימה של כסף ענקית !! אבל לא יודע למה הם לא היו שמחים...היום ראיתי ששיין הדפוק הזה קנה לחברה שלו לקסוס...ודרך אגב מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה של השילדה?
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים סדרה מצויינת!למישהו יש מושג מתי מתחילים לשדר את העונה השלישית? ( בכלל מתכוונים לשדר אותה?)
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני לא יודע איך קוראים לשיר שבפתיחה אבל זה אחד השירים שיש באתר...-Anxietyאה וסטרריק טים על פי תרגום ערוץ שלוש(אני יודע שלא הם עושים את התרגום...) זה "יחידת ההסתערות"....איתן
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר מצאתי את השיר (זה לא ממש שיר זה טראק של 30 שניות) קוראים לו : vivian romero - just another dayודרך אגב לכל מי שלא יודע כמה הודעות טובות:[glow=green,2,300]The 4th season is greenlight[/glow] למי שלא הבין כבר התחילו בצילומים של העונה הרביעית.והעונה השלישית תתחיל בערוץ שלוש כל יום שבת ב 22:00 בספטמבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.