פורסם 2002 באפריל 1723 שנים טוב אז ככה, יש לי לוח אם של אינטלויש לי 128 RDRAM שמחולק ל 64 ו 64 (ככה גם רשום בביוס)עכשיו, כשאני פתחתי את המארז, ראיתי שב2 סלוטים הפנויים שהיו אמורים ליהיות לי, מחוברים זכרונות שונים מה 2 RDRAMניסיתי לנתק אותם ופתאום לא ראיתי כלום במסך! המחשב הפעיל את עצמו והכל אבל לא ראו כלום....ורק כשהחזרתי אותם זה היה בסדר...למישהו יש מושג מה זה שתי הכרטיסים האלה?!?
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים והכרטיסים ששם ניראים שונים מהRDRAM והם גם שונים מכרטיסי זיכרון?אולי יש לך 4 של 32 ?
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים זה כאילו לעבוד על הצרכנים שיחשבו שיש יותר? זה מריח כמו קומבינה של אגודת עשקני הקברים הממלכתית של ישראל ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר אלה הם זכרונות "דמה" .מה זה זיכרונות דמה???ולמה אני לא יכול להוציא אותם??? אם נגיד אני ארצה עכשיו לחבר עוד זיכרון...אני לא אוכל!?ולמי ששאל ממקודם, הם נראים כמו כרטיסי זיכרון לכל דבר..
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר הם חייבים להשאר...רגע רגע רגע.....אני יכול לקנות זכרון ולהוציא את אחד הזיכרונות?
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים הכרטיסים האלו הם כרטיסי טרמינציה (סיום של קו חשמלי על מנת לאזן את העכבה שלו כמו בSCSI לדוגמא)
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר בקיצור לעיניין,אם עכשיו אני ארצה לדוגמא לקנות זיכרון 128 שבא לי כיחידה אחת(לא כזוג)אז אני אוכל להוציא את אחד מזיכוני ה"דמה" האלה?כלומר, יהיו לי 3 זכרונות רגילים ועוד אחד דמה....?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.