פורסם 2004 ביולי 1421 שנים וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צריך סיני ? אני יכול להחזיר איתי כמות מוגבלת - ועל כן שירות מובטח רק למרבים במחיר...)
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים אני מאחל לך נסיעה טובה תום חחח סוף סוף יש לך זמן פנוי אה? אז...שתהנה שם ותעשה כיף חיים! נ.ב - ידעתי שיצא ממך לפחות ספאם אחד מאחד מן הימים ;D
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים שקראתי את הכותרת חשבתי שאתה הולך לטירונותאבל עכשיו אני קורא שאתה הולך להנותיש לך אולי כרטיס בשבילי?!
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים bye bye my l33t haxorתהנה, צלם נופים, תלמד את הסינים את פלאי הרפואה, אלקטרוניקה ופסיכומטרי במקביל ואל תשכח להביא מתנות במחירי זנות (אחרת נסדר לך ג'וב בפורום מקינטוש)
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים תהיה, תיזהר לא ללכת לאיבוד בתוך מיליארד ומשהו איש.ותיזהר בקשר לסינים, אתה צריך להראות אישור שכולם עלו לך 200 דולר אחרת הם יתקעו לך במכס. 8)
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! :-\ bye bye my l33t haxor תהנה, צלם נופים, תלמד את הסינים את פלאי הרפואה, אלקטרוניקה ופסיכומטרי במקביל ואל תשכח להביא מתנות במחירי זנות (אחרת נסדר לך ג'וב בפורום מקינטוש) כמו שעשו לי אה, ותהנה :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.