עבור לתוכן

נתראה בעוד חודש

Featured Replies

פורסם

וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים.

למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות :o) בכוונתי לנצל אותו!

במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס).

מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן ;)

אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8)

(מישהו אגב צריך סיני ? אני יכול להחזיר איתי כמות מוגבלת - ועל כן שירות מובטח רק למרבים במחיר...)

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאחל לך נסיעה טובה תום :)

חחח סוף סוף יש לך זמן פנוי אה?

אז...שתהנה שם ותעשה כיף חיים!

נ.ב - ידעתי שיצא ממך לפחות ספאם אחד מאחד מן הימים ;D

פורסם

Enjoy!

Keep us updated.

have a nice trip

פורסם

שקראתי את הכותרת חשבתי שאתה הולך לטירונות

אבל עכשיו אני קורא שאתה הולך להנות

יש לך אולי כרטיס בשבילי?!

פורסם

שמעתי שאתה בן אדם עסוק...אז מגיעה לך חופשה...תהנה!!! 8)

פורסם

bye bye my l33t haxor

תהנה, צלם נופים, תלמד את הסינים את פלאי הרפואה, אלקטרוניקה ופסיכומטרי במקביל ואל תשכח להביא מתנות במחירי זנות (אחרת נסדר לך ג'וב בפורום מקינטוש)

פורסם

יש מצב שאתה מיבא סינית לארץ ;D

פורסם

תהנה, תשתדל שלא לשרוף מחשבים שם.. ;)

פורסם

העיקר שתהנה...ואני מהמר שתמצא שם דברים במחירי פיצוחים פה..... ;D

איתן

פורסם

תהנה בסין! (ותביא לי פוטנציומטר 8k :P)

פורסם

תהיה, תיזהר לא ללכת לאיבוד בתוך מיליארד ומשהו איש.

ותיזהר בקשר לסינים, אתה צריך להראות אישור שכולם עלו לך 200 דולר אחרת הם יתקעו לך במכס. 8)

פורסם

חחחחחח

אשר לנסות גם דרך המזוודות לא? ;D

פורסם

תהנה,דרך אגב אפשר גם לפרק ולשים במזוודה של האישה :P

פורסם

מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן  ;)

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!  :-\

bye bye  my l33t haxor

תהנה, צלם נופים, תלמד את הסינים את פלאי הרפואה, אלקטרוניקה ופסיכומטרי במקביל ואל תשכח להביא מתנות במחירי זנות (אחרת נסדר לך ג'וב בפורום מקינטוש)

כמו שעשו לי  :(

אה, ותהנה :-*

פורסם

תום. תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים