פורסם 2004 ביולי 1321 שנים היום עברתי טסט ראשון לאחר הרבה סבל, יסורים, קרטועים ושאר החוויות. no more שיעורי נהיגה, עכשיו נשאר רק המלווה :D
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אז זה נכון שמעבירים היום כל אחד טסט :-*מזל'ט, תהנה ורק תזכור יש שוטרים שם בחוץ, עוף גוזל....
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים הלו אנשיםזה רק אני עוד שכל כמה שבועות ניהיה בכבישי הארץ יותר מסוכןEEKK יום שבת אני נוסע לירושליםאני חושב שמאסטר נארגילה גר שםזה הולך להיות מסוכן
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים כל הכבוד אחי,אני עברתי רק 6 שיעורים בנתיים :-[ כל שיעור אני עושה עוד טעות. כמה שיעורים לקחת?
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אכן השתלטנו, אני תפסתי את אזור המרכז עם חיזוק של Or007 דערקי פה תפס את אזור חיפה והקריותוהמאטסר שולט בעיר הקודש
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים הה סליחה את ההודעה הקודמת רשמתי כ2 דקות אחרי שישנתי כ4 שעותהייתי מסתולאז ככה מזל טובתנהג זהיר - אתה לא רוצה להרוס תאוטועל מה תנהג?בכביש יהיה חכם לא צודק
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים כל הכבוד אחי,אני עברתי רק 6 שיעורים בנתיים :-[ כל שיעור אני עושה עוד טעות. כמה שיעורים לקחת? אחים שלי לי נישאר עוד 18 יום לסוף המלווה!!! אני לקחתי 29 שיעורים
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר כל הכבוד אחי,אני עברתי רק 6 שיעורים בנתיים :-[ כל שיעור אני עושה עוד טעות. כמה שיעורים לקחת? ממממ... 40~. מראש ידעתי שאני לא מאלה שנולדו לנהוג אבל... אז זה נכון שמעבירים היום כל אחד טסט :-* אמר וצדק!
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר שמש? בגלל שאני דארק או בגלל העיניים? מי היה המורה שלך?? זה היה בקריות, לא בחיפה. קוראים לו צחי ואתה מזכיר לי שאני צריך ללכת לפורום לומדי נהיגה של תפוז לכתוב איזה דיון על כל התמיכה הנפשית שקיבלתי מקריאת הפורום
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים דרעקי, כמו שאמרתי לך כבר, מזל"ט, תזהר, ואל תלמד מיונה איך לנהוג.... ;D OT אני לא מאמין שהיית בפורום בתפוז... צקצקצק.... תתבייש... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.