פורסם 2002 באפריל 1823 שנים קצת יצירתיות ....אתה לא צריך מדבקה משקעת כדי להדביק על האוטו ,אתה יכול להוריד את הסמל ולהדפיס אותו על דף שהוא מדבקה (אופיס דיפו וחברו) לגזור ולהדביק . על פרספקס לא נראה לי שתהיה בעיה להוריד את זה נקימאיפה למשל??
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים מחבר המ...אני יודע על מה אתה מדבר...אבל השגתי לי מדבקה גדולה של ביו האזארד אז....החלק הזה הסתדרכל מה שאני מקווה זה שבסוף ייצא יפה...תודה על הרעיונות!
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים אני השגתי גם היום בבוקרחיפשתי בקליפ-ארט של וורד ואז חיפשתי באתר שלהם קליפ-ארטס להורדה ומצאתי אחד יפה והגדלתי אותו יצא יפה עכשיו רק אני צריך לצבוע על הדלת של המארז
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר אוקיי, היום המשכתי את העיצוב שלו והוספתי לו שלושה מאוררים, אחד בצד (120 מ"מ) ועוד שתיים למעלה(של שתי ספקים ישנים) אבל זה לא הסוף...אני עדיין צריך להוסיף לשתיים למעלה גרילים ולפתוח להם עוד קצת את הפתח... והנה התמונה...
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים תעשה עבודה קוסמטית לחורים למעלה , עם כל הכבוד , הם נראים פשוט מזעזע , או שזאת רק התמונה . עם מה חתכת את החורים למעלה ?
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים איך חתכת את החורים למעלה?מה הבדלי טמפרטורה?איפה השגת את הדבר השקוף הזה?תסדר את החוטים למה עם זה כבר שקוף אז שיהיה מסודראבל באמת כל הכבוד על היצירתיות...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר איך חתכת את החורים למעלה? מה הבדלי טמפרטורה? איפה השגת את הדבר השקוף הזה? תסדר את החוטים למה עם זה כבר שקוף אז שיהיה מסודר אבל באמת כל הכבוד על היצירתיות... הרבה שאלות אה? את החורים למעלה חתכתי עם מספרי פח, והם באמת לא גמורים...בכלל לא גמורים...אני גם רוצה להוסיף להם גרילים המ...הטמפ' ירדה לי מיקודם ל 22 + - בכל אזור + מעבד, עכשיו היא 25+ - הדבר השקוף הזה הוא פרספקט, אפשר להשיג אותו דיי בקלות למען האמת ו....אני לא מצליח לסדר את החוטים! הכל שם קשור בשני....זה לא שיש לי איזה משהו לקפל או משהו כזה... ולסיום , תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.