עבור לתוכן

Abit NF7 VS Epox 8RDA3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מה החוזקות והחולשות שלהם? האם הם תומכים בFIRMWIRE?

המחיר שלהם די דומה, והם 2 הלוחות המומלצים בפורום מפרטים מומלצים.

SATA לא חשוב לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול ONBOARD. המעבד יהיה XP2500.

תודה מראש.

פורסם

אם אתה מדבר על הלוחות שעולים 390שקל , ה8RDA3i עדיף בגלל כרטיס הקול שלו וסידור הלוח(עשינו הרבה דיונים על זה , והגענו למסקנות האלו) , אם אתה מדבר על הלוחות שעולים 500+ , אז זה כבר סיפור אחר וכל אחד מה שהוא מעדיף , בNF7-SL יש כרטיס קול יותר טוב בקצת , ובאיפוקס יש DUAL LAN שזה מעולה... , וגם יש לו יציאה קוקסיאלית... , תחליט לבד מה קורץ לך יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני מתכוון ללוחות הזולים יותר, אני לא מתכוון לעשות OC, וכשכתבתי FIRMWIRE התכוונתי כנראה לFIREWARE...טעות שלי...ס ורי.

פורסם

בין שני הלוחות הזולים עדיף האיפוקס 8RDA3i כמו שכבר נאמר , בקשר ל FIREWIRE , אין FIREWIRE לא על הNF7 ולא על ה8RDA3I , אבל, זה כל כך נחוץ לך?

פורסם
  • מחבר

אני פשוט חושב לעתיד - אם אני רוכש מחשב חדש אז כבר עדיף שיתמוך בהורדת חומר ממצלמת MINI DV לא?

אגב - מה סדרי הגודל של מחיר לוח טוב שגם תומך בפורמט הנ"ל? אם זה יקר מדי אז אני באמת ארכוש את הזול...

פורסם

לAMD , הלוח הכי זול שתומך FIREWIRE הוא 8RDA+ של איפוקס... , והוא גם בא עם כרטיס קול איכותי כמו בNF7SL.. והוא עולה 450-470שקל , לא יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים