עבור לתוכן

בעיה בזכרון בהארד דיסק

Featured Replies

פורסם

אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי.

כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע:

"מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ:

ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה?

ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו,

יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו

המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק.

האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובדוק שוב את המקום הפנוי.

הקטע הזה לא ממש עוזר, כי אפשר לעשות מדריך לכל משפט שני שכתוב בקטע.

אם הווינדוס שלי מגבה את עצמו, איך אני בודק את זה??

יש לי 20 גי'גה במחשב, 10 ג'יגה בכונן C ו10 בD, אני משתמש בזכרון התפעולי בשני הדברים ב666. זה בסדר?

ניסיתי לעשות איחוי דיסק, אבל זה אומר לי שזה חייב 15% פנוי בדיסק C, ויש לי 13%.

אין לי יותר מה למחוק, מחקתי כל מה שאפשר ושאני מוכן.

בקשר לקבצים המוסתרים, בדקתי, וזה עדיין אומר שפנוי לי פחות מקום ממה שאמור להיות.

עזרה??"

מקווה שתוכלו לעזור ושהבנתם, תודה.

פורסם

שמע לא הבנתי בדיוק את השאלה אבל לפי מה שאני כאשר קונים 20 גיג'ה מקבלים 18

בגלל כל מיני המרות שאני לא זוכר כגוון זה ש1000 מגה זה לא גיג'ה אלה 1024 זה גיג'ה

(אם אני טועה תקנו אותי)

פורסם

קודם כל, עליי לציין שחלק מהתשובות שנתנו לך שגויות לחלוטין עד כדי צחקוק. מי שלא מבין במה שהוא כותב שלא יכתוב, או לפחות יכתוב שהוא לא בטוח... ספריות מוסתרות או לא מוסתרות אין קשר בינהם לבין התצוגה שמראה לך כמה מקום יש לך במחשב. קבצים מוסתרים אם הם מוסתרים הם מוסתרים רק ממך, לא מהמערכת עצמה.

גם איחוי הדיסק, מה הקשר ?? אחוי דיסק לא מפנה מקום בהארדיסק. מה שהוא עושה סך הכל זה לסדר את המידע שיהיה אחד ליד השני ואז הקריאה מההארדיסק תהיה יותר מהירה והמחשב יעבוד יותר מהיר ומסודר.

אמרת שחסרים לך רק שני ג'יגה, אז שתדע שעל כל כונן שאתה פותח בדרך כלל יורד קצת פחות מג'יגה מנפח הכונן.

בקיצור הכל בסדר במחשב שלך חוץ מהעובדה שהייתי ממליץ לך לפנות קצת מקום.

זיכרון תפעולי, אני מבין שהכוונה לזיכרון וירטואלי. יש לך זיכרון וירטואלי בשני כוננים ?? נשמע מוגזם ומיותר אולי זה גם אחת מהסיבות למה חסר לך מקום. בקשר לזה שזיכרון הוירטואלי שלך הוא 666, אני לא יכול להגיד לך אם זה סטנדרטי או לא. כי בשביל זה אני צריך לדעת מה נפח כרטיס הזיכרון שיש לך במחשב (RAM) בעיקרון הזיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 1 וחצי מזיכרון הRAM.

והאמת אני מופתע שלשאלות כאלה קלות עד עכשיו לא מצאת מענה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים