פורסם 2004 ביולי 1521 שנים ...פריז היא בירתה ו"קראוייצברג" (שכונה מטונפת ומפחידה כמו גטו של תורכים בברלין) היא סגניתה.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים שיתנו לפלשתינאים המזדרגגים האלה כבר מדינה וזהו...ברגע שיהיה פיגוע טרור ישראל תוכל להכריז על זה בפתיחה במלחמה ונגמור עניין...ואל תחשבו שאני ימני קיצוני או משהו.... דווקא להפך... אבל כל מנהיג שפוי כבר היה גורם להם להכריז על מדינה, גורם למלחמה להראות כמו התגוננות מצידנו ומערב את ארה"ב שתבוא להגן עלינו...
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר זה נכון,כי כרגע בהאג אפילו שוללים את זכותנו להגנה עצמית, כי לא מדינה מתקיפה אותנו.ברגע שמדינה מסויימת יורה כדור אחר כנגד מדינה אחרת זאת מלחמה.אבל, תראו מה הולך בלבנון...וחוץ מזה, זה לא ישנה כלום מבחינת המצב בשטח, אלא רק מבחינה הסברתית.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים זהו, כאילו אתה לא יכול לפתוח במלחמה נגד אספסוף עם מטעני חבלה רבי עוצמה וטילי קאסם/נאסר.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אני לא קולט בשביל מה הם צריכים מדינה? מה הם רוצים להיות במצב של לבנון סוריה וכל המדינות הערביות הנכשלות?עשו טובה שניה ותסבירו לי מה יצא לערבים ממדינה שללא חוק השבות?
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים לא ייצא להם מזה כלום... בגלל זה הם לא עושים את זה... הם כל הזמן מכריזים על תאריך מסויים ודוחים אותו בכמה שנים טובות (מזכיר לי קצת את דום 3 :\)
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים חח אנלוגיות טובות או לא, אבל ליאסר יש שכל והוא יודע שאם הוא יכריז על מדינה הוא יגמור לעצמו את הצורה...
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים ואני חשבתי שהשתן עלה לו לראש... אני לא חושבת שנהיה מסוגלים ממש להכריז עליהם מלחמה גם אם יהיו מדינה כי אנחנו נחשוש להיראות רע. מה מפריע לנו לכבוש, אבל ממש לכבוש, את השטחים, לשים אותם בהסגר ולשלוט עליהם? כל מיני אמנסטימטום. גם אם לפלשטינאים תהיה מדינה זה לא אומר שהבלגים ובית הדין ההזוי שלהם יעלמו.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אבל זה נותן לנו לגיטימציה להכריז מלחמה על מדינה כאשר פעולות טרור יוצאות משטחה.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים ואתה חושב שאז לא ימצאו רעיון איך להפוך אותנו לרעים בסיפור הזה? הכי טוב, לנתק להם את החשמל ואת המים ולהזרים להם את הביוב ברוורס לברזים.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים תראי, כשתהיה להם מדינה, לנו יהיו את כל הצידוקים שבעולם למלחמה עליהם. אין שום חוק בינלאומי אחד שימנע את זה.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר תאכלס, אנחנו מספקים לפלסטינים, האמת שבחסד, חשמל ומים.אם לא נספק להם את זה יאשימו אותנו בזה שאנחנו מתכננים רצח עם או משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.