עבור לתוכן

היוזמה המבורכת של Techno.co.il - תירמו גם אתם את המחשב שלכם!

Featured Replies

פורסם

אני מודע לכך שהפרוייקט והתוכנה כבר הועלו בעבר הרחוק מעל דפי הפורומים שלנו, אבל נראה שהמודעות לפרוייקט הייחודי הזה מתחילה להתפשט ולצבור תאוצה בקרב המשתמשים השונים לאחרונה, בישראל.

http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=19377&start=0

מס' המשתמשים אשר גולשים בפורומים של זון מדי יום הוא עצום, אם כמה שיותר מכם יוכלו לתרום את המחשב שלהם למאבק במחלת הסרטן הנוראית, הרי זה מבורך.

בבקשה, התייחסו לכך ברצינות רבה והצטרפו עוד היום למאבק!

כל הפרטים אשר מסקרנים אתכם בנוגע לפרוייקט והורדת התוכנה עצמה, ניתן למצוא בלינק המצורף, כמו כן, ניתן לעיין במכלול הפרוייקטים כאן : http://grid.org/projects/

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה הם רוצים שם....

איתן

פורסם

זה טוב ויפה שהם עושים את זה אבל אני צריך תכך הכוח עיבוד שיש למחשב...

וחוץ מזה כשאני לא ליד המחשב הוא מכובה אני פשוט לא יכוללהשאיר מחשב אם 60DB דלוק כל הזמן... ונראה לי אפילו יותר... :'(

פורסם

בהחלט יוזמה מבורכת , השאלה היא , כמה רוחב פס התוכנה צורכת וכל כמה זמן ( אני יודע שהמחשב מקבל את הדברים שהוא צריך לנתח כל X זמן ולשלוח תוצאות חזרה) מישהו יודע כל כמה זמן?.

פורסם

לא הבנתי מה הם רוצים שם....

איתן

אם הייתה קורא קצת ולא רק מסתכל ואמר "זין אין לי כוח לקרוא " הייתה מבין שיש שם תוכנה שמפרק מולקולות או משהו ובודקת האם הן מתאימות ליצור תרופה למניעת מחלת הסרטן , וככל שיש יותר מחשבים שעובדים על זה ככה יהיה יותר מהר פיתרון .

זה טוב ויפה שהם עושים את זה אבל אני צריך תכך הכוח עיבוד שיש למחשב...

מודגש שם שהתוכנה לא מפריע לפעולה הרציפה של המחשב , ואפילו אם כן אז אף אחד עוד לא מת מלתרום קצת .

אתם לא מבינים שצריך לתרום ולעזור , ככה זה החברה הישראלתי הדפוקה , כל אחד רק רוצה לקבל ועל לתת אך אחד לא חושב .

פורסם

התוכנה לא מכבידה על המחשב בכלל , לטעמי כל אחד שעכשיו יודע על זה , חייב להשתמש בה ..

התוכנה הזאת אם אינני טועה , מחשבת כל מיני dna , ומנסה להגיע לרצץ או מרכיב שיעזור לפתח תרופה .

עוד הזמן האנטרקס , השתמשו בתוכנה דומה , ולאחר חודש מצאו תורפה או חיסון..

זה אמיתי ! ואנחנו צריכים לתרום .

רק תרשמו לקובצה של טכנו שמה , ותפעילו את התוכנה . אני עשיתי את זה כבר .

פורסם

אתם לא מבינים שצריך לתרום ולעזור , ככה זה החברה הישראלתי הדפוקה , כל אחד רק רוצה לקבל ועל לתת אך אחד לא חושב .

מה הקשר? אף אחד לא חייב לנדב את המחשב שלו בשביל דבר כזה.

ד"T, זה כמו הפרוייקט הזה של seti עם מיפוני פני הירח........

פורסם

לכזה דבר חובה לתרום .

אל תקפיץ הודעות , תשתמש בכפתור העריכה

פורסם
  • מחבר

כל בני המשפחה מצד אבי נפטרו ממחלת הסרטן, דודתי מצידה של אמא נפטרה ממנו לפני שנתיים, ישנה סבירות גבוהה שהדגנרט יתקוף גם אותי מתישו... פאקינג תריצו אותה!

פורסם

^^ אני מתקין את ה850mhz הישן שלי הכשיו ואני יכנס לקבוצה. זה עובד על 2003סרבר ? :-\

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לדאוג בנוגע לניצול משאבי מערכות, התוכנה מודעת ל Priority של ריצת היישומים השונים ברקע, ברגע שאתה נכנס למשחק או מריץ יישום כבד אחר, היא תנצל את המעבד ברמה נהמוכה ביותר.

וכן, היא רצה על כל הגירסאות של חלונות.

פורסם

גם אני אחד מהחברים בצוות,המחשב שלי כבר כמה ימים של חישובים ביצע,הצתרפו כולם אין לכם מה להפסיד.

פורסם

כל בני המשפחה מצד אבי נפטרו ממחלת הסרטן, דודתי מצידה של אמא נפטרה ממנו לפני שנתיים, ישנה סבירות גבוהה שהדגנרט יתקוף גם אותי מתישו... פאקינג תריצו אותה!

אהה אצלי גם כמעט כל הדורות במשפחה מתו מסרטן!   :-\  :-\  :-\  :-\

פורסם

^^ אני מתקין את ה850mhz הישן שלי הכשיו ואני יכנס לקבוצה. זה עובד על 2003סרבר ? :-\

תרומתה של ליבת קופרמיין חלושה שכזו לפרויקט מציל הנפשות הלז, הינה זניחה למדי ;)

פורסם
  • מחבר

כאן הטעות שלך פקלוסטי...

המחשב שלו יקבל את הנוסחאות המותאמות ליכולות העיבוד המתקבלות מהבדיקות הראשונות.

ל3 ג'יגהרץ שלי לוקח לעבד בין 11 ל 15 שעות נוסחא ספציפית ולשלוח את התוצאה, הקרדיט של מפרט המחשב עולה וכמו כן גם הניקוד. ביום אחד המחשב מפיק מעל ל1000 נקודות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים