עבור לתוכן

YNET חזרו בתשובה..

Featured Replies

פורסם

זוכרים את הכתבה האיומה של YNET בנושא "קניית המחשב הטוב ביותר בשבילכם" וכו'?להזכירכם, הם שכחו שקיים דבר כזה שנקרא מעבדי AMD ועוד כמה דברים..הכתבה הבאה לדעתי נראית קצת יותר מקצועית ומעודכנת, למרות שגם בה אפשר לשפר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2945892,00.html

פורסם

קראתי אותה והיא עדיין מפגרת בטירוף

אבל בתראד על הכתבה הקודמת ביקשו לא לפרסם יותר כאלו כי כבר יודעים שYNET מפגרים

פורסם

קראתי את הכתבה הזו... באמת לא הייה מזיק לה קצת יותר מקצועיות. הכתבה הזו מדברת על מחשב שלא יהייה יקר מידי וגם לא יהייה חלש מידי בעוד שנה וממליצים שם על מקסימום 512MB???

זה נראה כאילו מישהו שלא עבד עם מחשב אף פעם בחיים שלו כתב את זה!

"קל מאד לחרוג מהתקציב שלכם. תוספת קטנה פה, שיפור קטן שם, ותמצאו את עצמכם משלמים פי שניים. לכן, בתור התחלה, החליטו מה שווה השקעה ועל מה אתם מעדיפים לא לבזבז. "

איך מישהו שלא מבין כלום במחשבים אמור לדעת במה כדאי להשקיע ובמה לא, והכי חשוב: מה זה השקעה! רוב האנשים שאני מכיר שלא כלכך מבינים במחשבים, חושבים שכרטיס מסך לא עולה יותר מ500!

"הקפידו לקחת לוח עם לפחות ארבע תושבות זיכרון ושישה שערי USB 2.0" למה??? כמה אנשים כבר משתמשים ביותר מ3 פורטים של USB???

פורסם

קראתי את הכתבה הזו... באמת לא הייה מזיק לה קצת יותר מקצועיות. הכתבה הזו מדברת על מחשב שלא יהייה יקר מידי וגם לא יהייה חלש מידי בעוד שנה וממליצים שם על מקסימום 512MB???

"מחשב לא יקר מדי", מה תמליץ להם? ג'יגה זכרון?

אל תשכח שהאנשים שקונים מחשבים על פי מדריכים כאלה זה לא גיימרים. 512 זיכרון יספיק להם גם בעוד שנתיים.

פורסם

זה נראה כאילו מישהו שלא עבד עם מחשב אף פעם בחיים שלו כתב את זה!

"קל מאד לחרוג מהתקציב שלכם. תוספת קטנה פה, שיפור קטן שם, ותמצאו את עצמכם משלמים פי שניים. לכן, בתור התחלה, החליטו מה שווה השקעה ועל מה אתם מעדיפים לא לבזבז. "

איך מישהו שלא מבין כלום במחשבים אמור לדעת במה כדאי להשקיע ובמה לא, והכי חשוב: מה זה השקעה! רוב האנשים שאני מכיר שלא כלכך מבינים במחשבים, חושבים שכרטיס מסך לא עולה יותר מ500!

"הקפידו לקחת לוח עם לפחות ארבע תושבות זיכרון ושישה שערי USB 2.0" למה??? כמה אנשים כבר משתמשים ביותר מ3 פורטים של USB???

אם לא מפרגנים אז לפחות לא רושמים שטויות:

א. ובאמת ציפית שיציעו ג'יגה זכרון יחד עם המשפט הבא שציטטת - מחשב בתקציב?"

ב. נו האמת היא שהמשפט הראשון מדגים בדיוק למה הם מתכוונים בציטוט השני... ובכל מקרה אז מה אם הם רשמו את השורה הזו? כאשר רושמים כתבה גם צריך לרשום שורות כלליות יותר , אם לא פשוט יוצא לך טבלה מתוך מערכת מפרטים מומלצים (וזה לא מאמר).

ג. ארבע תושבות זכרון - זה באמת תמוה... למרות שאם מתכננים גם dual בקניה ו שדרוג זה עוזר... בנוגע לשישה חיבורי USB הדבר היחידי שמפריע לי הוא ששישה חיבורים הם פחות או יותר סטנדרט, כך שבאמת לא צריך לציין זאת..

בכל מקרה הנה ספירה מהירה של כמה חיבורי USB צריך (או לפחות בכמה אני משתמש)

1- עכבר, 2- מקלדת, 3- סורק+מדפסת, 4-מודם כבלים, 5- אני צריך עוד אחד פנוי לפלאש דיסק, ipod, ומצלמה לסירוגין.

בהחלט צריך יותר מ 3.

פורסם

אז זהו שלא: אנשים שלא מבינים במחשבים תוך שנה יתקינו אלף תוכנות (שברובן הם לא ידעו אפילו איך משתמשים ומה הן עושות...) ויתקעו עם מחשב שלוקח לו 3 דקות להעלות את הWIN... (זה לפחות מה שהולך עם המחשב של דודה שלי...P4 2.4 ו256MB...) וזה לא שזה לא בסדר להתקין תוכנות בלי הגבלה, פשוט צריך לפרמט לפעמים, ואת זה רוב הציבור לא יודע! ככה שמאוד רצוי למי שקונה מחשב חדש, שיקנה אותו אם מינימום 512MB, ואם הם רוצים שהוא ימשוך יותר משנתיים, אז ג'יגה זיכרון ממש לא יזיק...

אפילו אני (אני קונה תמיד רק מה שצריך... את המפרט שבחתימה שלי קניתי לפני שנה, והוא יחזיק עוד שנה בערך, עם שידרוג של הזיכרון ושל הכרטיס מסך...) קונה בעוד כמה ימים סטיק נוסף של 256.

פורסם

האמת שהכתבה טובה מאוד, ויחסית לקהל היעד שלה (חסרי ידע) היא גם מצויינת. אז יאללה תמצאו חיים ותפסיקו לחפש תמיד מה לא טוב. מה גם שה"טעויות" בכתבה שהוזכרו פה הן הכי שוליות שיש. שיהיה :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים