עבור לתוכן

אני מתלבט איזה לוח לקחת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגיד כמה יציאות usb יש להם?

ונראה לי שאני אקח את האיפוקס אפילו שאין לי דברים לשמיעה איכותים כל כך אבל לא נורא נותנים לך לא תיקח?

אבל ממש מרגישים הבדל?

וזהו כולם מסכימים שהאיפוקס עדיף אחלה

תודה רבה לכולם

זה היה הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב לבד ^^

• תגובות 42
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי אז ככה.

אני מתכוון להרכיב מחשב לאחי בחודש הבא (שרק יגמרו כבר המבחנים...) וגם אני מתלבט בין הלוחות האלו. מכיוון שאני רוצה SS אז אני מתלבט בין הNF7SL לבין ה8RDA3I. עכשיו תגידו לא כוחות האביט עולה 100 שקל יותר. אז ראשית אני שואל. יש עוד דברים להכניס לרשימה? יש עוד משהו לאיפוקס להציע?

יופי עכשיו תכלס:

האיפוקס מגיע עם קירור אקטיבי או פאסיבי לגשר הצפוני (סטינגר תענה. אני קונה מKSP - אתה קנית שם - תענה) ראיתי תמונות עם ככה וראיתי תמונות עם ככה....

לאביט יש את כל היציאות סאונד האנלוגיות על הלוח (לאיפוקס רק 3 ואז צריך לשחק עם זה..) חוץ מזה, לאביט יש יציאות אופטיות על הלוח. מה יש לאיפוקס להציע?

לאיפוקס אין FIREWIRE.... נכון?

האיפוקס מכוער... מי אוהב ירוק, וגם לפי התמונות הסידור לוח שלו חרא לעומת האביט... למרות שגם הוא לא מרשים כמו ה-IS7 שלי...

לאיפוקס קירור לSB... שווה משהו? מקסימום נארגן משהו גם לאביט...

מה יש טוב באיפוקס שלא הזכרתי סטינגר?

תודה לעונים :)

פורסם

הREALTEK ALC655 שעל האיפוקס , פחות טוב בביצועים מהSS , אבל באיכות הוא בערך אותו הדבר כמעט...

לאיפוקס יש יציאה קוקסיאלית ושלוש יציאות אנלוגיות\דיגיטליות , אין לו יציאה\כניסה אופטית.

יש לו קירור גדול ופאסיבי לגשר הצפוני , קירור טוב , בצבע זהב... , לא עושה רעש ולא עושה בעיות... , למרות שיש מעלות סבירות , 40-45 ללוח... , אבל זה לא מפריע לאוברקלוקינג , וגם אחרי מריחת משחה טרמית בצורה נורמלית המעלות ירדו ל35-40... , הייתה משחה ממש גרועה... , בגשר הדרומי , הסינק מתחמם הרבה , זאת אומרת שהוא עוזר בהרבה... , אני נוגע בו והוא רותח , לפחות זה טוב... , לאיפוקס בגירסא הזאתי אין FIREWIRE , אבל ל8RDA3+ יש... , לדעתי האיפוקס לוח יותר יפה מהאביט , כל אחד והטעם שלו... , מערך המוספט החדש שלו(הסידור שלו) מושלם... , הכל קטן ואפשר להגיע לכל מקום...

ד"א : , לקירור בגשר הצפוני אם אתה רוצה אפשר גם להוסיף מאורר 40ממ מאיזה גיפורס 2 ישן ואז הוא מוריד איזה 3-4מעלות... , אבל זה לא קריטי בכלל... , אני עשיתי את זה כי היה לי מאורר פנוי וזה לא עושה רעש...

לדעתי אם יש לך את הכסף לך על האביט... , כי יש לו SATA וFIREWIRE ועוד כמה דברים שאין לאיפוקס , אבל אם אתה לחוץ בכסף וכדאי לך להשקיע אותו בדברים אחרים האיפוקס לא יאכזב אותך.

כמו שאמרתי , הגעתי איתו בקלות לFSB250 אצל אח שלי , בגירסא היותר ישנה , זאת אומרת שבחדשה הוא צריך להגיע גם בלי בעיות ואף לעבור את זה...

פורסם

עם איזה מעבד? סינכרוני? למה?

אני אלך על האביט אני חושב... לח זה לא משהו שקונים כל יום.... ובKSP אין את ה8RDA3+

פורסם

נכון , בביצועים כמו שאתה יודע כבר , שניהם אותו הדבר בידיוק , ומכיוון שאין בKSP 8RDA3+ , תיקח את האביט , אבל אם אתה קצר בכסף , תיקח את ה8RDA3I , ובכל זאת בחנות עצמה , תשאל אותם אם יש להם 8RDA3+ כי יכול להיות שיש להם...

פורסם
  • מחבר

ירדתם עכשיו על האיפוקס עד שהחלטתי לקנות אותו :-[

בינו לבין הגירסא באותו מחיר מהאביט מי יותר טוב ואם אפשר הסבר קצר, או מקיף אם אפשר

עדיף מקיף שאני אחליט כבר :P

פורסם
  • מחבר

ה8RDA3I מגיע עם 6יציאות USB , האביט אם אני לא טועה מגיע גם עם 6 , או עם 8 , אבל זה לא עקרוני.

שתבין איך עושים אוברקלוק , אז תבין איזה לוח טוב הוא... , וגם בלי אוברקלוק הוא לוח מעולה , וכן אנחנו מדברים על ה8RDA3I NFORCE DUAL, לפי מה שאני מבין אתה קונה בKSP , אז אתה מקבל את הגירסא החדשה , תהנה.

דרך אגב , ואטוס , גם מערך המוספטים יותר טוב , יותר מצומצם...

מה זה הגרסא החדשה ואיך אני יודע שאני מקבל אותה? מה ההבדל?

ואז אתם ממליצים על האפוקס? סופית?

ותגידו בקירור יש הבדל גדול בין הסילנט בוסט לוולקנו 12 במקסימום?

ובמצב רגיל?

שניהם יכולים להגיע לביצועים טובים?

פורסם
  • מחבר

אני חושב לקחת את הsl

אז אפשר לדעת את ההבדל בינהם כלומר בהכול באובר קלוקינג ביצועים כרטיס קול ועוד?

הסבר קטן היה מעולה ;D

פורסם
  • מחבר

רק השאלות האלה חשובות עזבו את הקודמות  ;D

1)אני חושב לקחת את  ה EPOX 8RDA3I Nforce 2 Rev 2.1  מה השיפורים שלו מהרגיל שעולים 50 שקל?

2)משום מה הלוח שהצעתי אמרו בפנדה שהוא גרוע למה? אז עדיף את האביט sl נכון? אפשר השוואה קטנה?

3)בקשר לזכרנות GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs הם שווה נכון? יותר מהa-data?

4)ובארז של הקומפיקס אם הספק של ה300 וואט האק המאוור שאפשר להוסיף הוא מכניס אוויר נכון? בנוסף לזה שמוציא מאחורה.

בסך הכול אחרי התשובות האלא אני סוף סוף לוחץ על כפתור ההזמנה

תודה לכל העוזרים שעזרו לי בימים האחרונים  :-*

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו לי זה חשוב היום בערב אני רוצה כבר להזמין

פורסם

רק השאלות האלה חשובות עזבו את הקודמות  ;D

1)אני חושב לקחת את  ה EPOX 8RDA3I Nforce 2 Rev 2.1  מה השיפורים שלו מהרגיל שעולים 50 שקל?

2)משום מה הלוח  שהצעתי אמרו בפנדה שהוא גרוע למה? אז עדיף את האביט sl נכון? אפשר השוואה קטנה?

3)בקשר לזכרנות GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs הם שווה נכון? יותר מהa-data?

4)ובארז של הקומפיקס אם הספק של ה300 וואט האק המאוור שאפשר להוסיף הוא מכניס אוויר נכון? בנוסף לזה שמוציא מאחורה.

בסך הכול אחרי התשובות האלא אני סוף סוף לוחץ על כפתור ההזמנה

תודה לכל העוזרים שעזרו לי בימים האחרונים  :-*

1. איזה רגיל? דבר איתי בדגמים, במה ה8RDA3I יותר טוב מאיזה דגם?

2. אתה מדבר דקה על על epox ועובר לAbit. איזה לוח הצעת? הAbit NF7 הוא אחלה לוח, אמרו לך כבר כמה פעמים את השיפורים שיש בSL, אני חושב שזה מסתכם בערך בכרטיס קול יותר טוב וגרסא יותר חדשה?

3. הם זכרונות טובים, אבל לפי דעתי עולים יותר מהA-DATA, אני חושב שלצרכים שלך אתה ממש לא חייב אותם, הA-DATA הם אחלה זכרונות ביחס לעלות.

4. לא הבנתי את השאלה. תבדוק אם אתה יכול לקבל זיכוי על הספק הזה ולקחת ספק קצת יותר חזק כי יש כאלה שאומרים שהוא מתחיל לזייף במערכות חדשות, למרות ששלך לא הכי High End.

פורסם
  • מחבר

דווקא שמעתי שgeil הם כמעט גנרים ומוזר כי בפנדה הם עולים 100 שקל פחות מהa-data

נראה לי שאני אלך על הA-DATA מksp ששם זה 490 וזהו.

שווה לקנות כבלים עגולים ?

ונראה לי שככה זה יצא

אני אקח את הלוח של אביט sl

2500amd

512 a-data

המארז של קומיקיס 300 וואט האק

12 וולקנו

אלקטריק סילבר 5

אז זהו חוץ מההשאלה ששאלתי למעלה אפשר להגיד לי להתחדש :D

פורסם

אם יש לך את הכסף לNF7SL תיקח אותו , אם לא , תיקח את ה8RDA3i הרגיל , חוץ מיזה , אפשר להגיד לך להתחדש... , מחשב מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים