עבור לתוכן

אני מתלבט איזה לוח לקחת

Featured Replies

פורסם

קח NF7 ותתחדש, עלי..

• תגובות 42
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואטוס , אני מדבר על NF7 VS. 8RDA3I , אל תגלוש לNF7SL... , בין שני אלו , ה8RDA3I מנצח , ולו בגלל הביוס , אלא גם בגלל שהסכמת שהכרטיס קול יותר טוב..

פורסם

טוב בסדר, אז הכ.קול יותר טוב

מבין שניהם אולי באמת האפוקס יותר כדאי בגלל ששניהם באותו מחיר

אבל הנוחות שימוש תלויה במשתמש, אני אוהב הרבה יותר את הסידור של האביט נראה לי הרבה יותר נוח ומובן מאשר האפוקסים

ואני עדיין לא מצליח להבין את הטענה שלך שה"אפוקס יותר טוב לאוברקלוקינג" תראה לי את זה מוכח, אם אתה לא יכול להראות אז תן סיבה אחת נורמלית

להגיד שהביוס יותר נוח? לדעתי ממש לא... מה לגבי תוצאות תחלס של מקסימום אוברקלוקינג? שניהם משתווים לפי דעתי..

זה כמו להשוות את ה NF7SL ל 8RDA3+, אף פעם לא יפסיקו להתווכח מי יותר טוב, כי תחלס הם דיי שווים אחד לשני.. לכל אחד יש את היתרונות מול השני

פורסם

בעיקרון , על הלוח של אח שלי(ששם יש מעבד עם מכפלה פתוחה) , בגירסא היותר ישנה , הוא מגיע בלי שום מודים של מתח או העלאת מתח לצ'יפסט , ל250FSB... , והוא גם יכול יותר... , והוא עושה את זה סינכרונית...

בNF7 , וגם בNF7SL , יש אפשרות להעלות מתח לצ'יפסט?

פורסם

בNF7SL יש, אני דיי בטוח שיש גם בNF7

פורסם
  • מחבר

http://www.pc-spot.co.il/reviews/abitnf707.php

זה לא הוכחה?

ואני ירגיש את ההבדל בכרטיס קול? מה ההבדל בערך?

אם אפשר הסבר מה מראים שם כי אני לא מבין ???

ואדרך אגב אני סומך על מה שאתם אומרים פשוט יש דיון אז למה לא לשאול ^^

פורסם

זה לא הוכחה כי כל ביקורת שראיתי מציגה אחרת בבנצ'מרקים אז צד אחד מושך אותך לפה צד אחד מושך אותך לשם

שים לב שאלה לא הבדלים גדולים ובבנצ'ים אחרים מעבד אחד יורד מעבד אחד עולה..

אין דבר כזה לוחות שווים לגמרי, גם לא אותו לוח (לדוגמא אם תיקח שני NF7)

בכל מקרה.. קח את האפוקס אם הוא מגיע באותו מחיר יש לו כ.קול טוב יותר

אם אתה לא הולך להתעסק איתו הרבה אז זה גם ככה לא משנה הרבה..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול זה משהוא שמרגישים?

ומי יותר טוב לאובר קלוקינג?

כי עוד איזה שנה אני חושב שאני אנסה את זה בכל מקרה כדי ללמוד ::)

פורסם

הכרטיס קול יותר טוב, ואתה תרגיש את זה במיוחד אם יש לך אוזניות\רמקולים איכותיים

מבחינת אוברקלוקינג שניהם טובים, אני אישית חושב שהאביט יותר נוח אבל כמובן שזה משתנה מבן אדם לבן אדם ולכל אחד מתאים משהו אחר ( לסטינגר יותר נוח האפוקס... ::) )

פורסם

ללוח גם יש יציאה קוקסיאלית... , ואם אני טועה קראתי איפהשהוא או שמישהו אמר לי שהיציאות האנגלוגיות שלו משמשות גם כיציאות דיגיטליות...

פורסם
  • מחבר

אבל אין מצב שבגלל האיפוקס (ושאני נוב) לעשות אובר קלוקינג?

והאיפוקס מספק יותר מטח נכון?

ודבר אחרון כמה יציאות usb כל אחד מהם תומך?

ואז עד הודעה חדשה אני חושב שאני סגור על האיפוקס

רק הלוך שאנחנו דיברנו עליו הוא זה נכון? 8RDA3I (NForce Dual)

ומה ההבדל בינו לבין אחיו 8RGM3I+(n-force2)sb,GF4,lan שעולה 30 שקל יותר שווה ההבדל ומה הוא בכלל?

פורסם

אבל אין מצב שבגלל האיפוקס (ושאני נוב) לעשות אובר קלוקינג?

והאיפוקס מספק יותר מטח נכון?

ודבר אחרון כמה יציאות usb כל אחד מהם תומך?

ואז עד הודעה חדשה אני חושב שאני סגור על האיפוקס

רק הלוך שאנחנו דיברנו עליו הוא זה נכון? 8RDA3I (NForce Dual)

ומה ההבדל בינו לבין אחיו 8RGM3I+(n-force2)sb,GF4,lan  שעולה 30 שקל יותר שווה ההבדל ומה הוא בכלל?

הוא לא כל כך אחיו, בן דוד ;)

ה8RGM3I מגיע עם כרטיס מסך (דיי גרוע :-\) on board זאת אומרת על הלוח, זה מתאים לאנשים עם צרכים משרדיים, לא לגיימרים.

פורסם

ה8RDA3I מגיע עם 6יציאות USB , האביט אם אני לא טועה מגיע גם עם 6 , או עם 8 , אבל זה לא עקרוני.

שתבין איך עושים אוברקלוק , אז תבין איזה לוח טוב הוא... , וגם בלי אוברקלוק הוא לוח מעולה , וכן אנחנו מדברים על ה8RDA3I NFORCE DUAL, לפי מה שאני מבין אתה קונה בKSP , אז אתה מקבל את הגירסא החדשה , תהנה.

דרך אגב , ואטוס , גם מערך המוספטים יותר טוב , יותר מצומצם...

פורסם

איזה חכם הילד הזה שיואו אני בשוק ממנו... מדהים איך הוא קולט דברים בשניה יאו כולו צמרמורות

טוב התאפסתי על עצמי.. באמת יש לו ON BOARD גיפורס4 צולע, שתופס לך חלק מהזכרון, לא בא עם צ'יפ זיכרון משלו

דבילי ובלי שום צורך

עכשיו העניין הוא כזה, האיפוקס וגם הNF7 יתנו לך את המתחים שאתה צריך, מה שיגביל אותך זה לא הלוח אלה המעבד לא כדאי להפציץ אותם במתח כאילו אין מחר (מה שיכול לגרום למוות של המעבד ובאמת לא יהיה לו מחר...)

אני מאמין שאתה תסתדר באוברקלוק גם עם האיפוקס וגם עם האביט

אם יש לך רמקולים או אוזניות איכותיות לך על האפוקס

פורסם
  • מחבר

8RGM3I+(n-force2)sb,GF4,lan התכוונת ל+

לזה שאני מתכוון לקנות הראשון אין (:

ורק תענו לינ על השאלות הקודמות שלי

ואני מקווה שהיום בערב אני יזמין סוף סוף

ואז אני הנוב יתחיל להרכיב את המחשב בלי לשבור כלום :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים