עבור לתוכן

אני מתלבט איזה לוח לקחת

Featured Replies

פורסם

אתם המלצתם לי על-

NF7 (nForce2)lan,usb2

אבל באיזה מאמר ראיתי ששתי אלו יותר  טובים

7N400L1 (nForce2) lan

8RDA3I (NForce Dual)

איזה יותר מומלץ בגלל הביצועים?

ואיזה הכי מומלץ בגלל האובר קלוקינג?

ואז הכי מומלץ בכלליות?

ואני אשמח לדעת גם למה מה שאמתם יותר טוב ???

תודה רבה לכל העוזר

דרך אגב מעבד amd 2500

512 זיכרון

וספיר רדון 9600 אקס טי

• תגובות 42
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם ה NF7 וגם ה 8RDA3I לוחות מומלצים

הייתי לוקח את ה NF7 בגלל שהוא יותר ידידותי לדעתי יותר נוח לשימוש, גם התוכנות וגם הביוס של אביט יותר נוח לדעתי

מבחינת אוברקלוק הם אמורים להיות אותו דבר, ביצועים אותו דבר

זה כמו להשוות את ה 3+ ל NF7SL, אף אחד לא יכול להגיד לך מי טוב יותר הם דיי משתווים...

פורסם
  • מחבר

אוקי ומה לגבי הגיגה בייט?

וההבדל של הדואל בamd לא שווה נכון? גם אם זה אותו מחיר סטיק 1 ושתי סטיקים?

ומותר לשים על האביט סטיק אחד לא משנה באיזה מקום עליו נכון?

ורק בגלל שלא בא לי לפתוח שירשור בפורום אחר על שאלה קטנה!

הוולקנו 12 לא יהרוג אותי מרעש?

ויספיק גם לאובר קלוקינג גבוה של הamd 2500 שלי נכון?

תענה לי על השאלות האלו ואני הולך להזמין את המחשב ;)

פורסם

דואל דידיאר באט'לון לא ישנה כלום עדיף סטיק אחד כי זה תופס פחות מקום

לא משנה באיזה מהסלוטים אתה ממקם את הכרטיס

הוולקנו12 לא יהרוג אותך מרעש כל עוד אתה לא שם אותו על מקסימום וכן הוא יספיק לך גם לאוברקלוקינג מכובד

קח את האביט\אפוקס עזוב אותך מהגיגהבייט :)

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אקח את האביט nf7

שווה להשקיע את ה70 בשביל הגרסא הטיפה יותר מתקדמת שלו? הסבר עם אפשר

ואני מקווה ששזה לא יותר מרעיש ממאוורר בייתי חחח אני מקווה שאני אצליח להתרגל לרעש D:

פורסם

אתה לא תצטרך להתרגל לרעש כי אתה תשאיר אותו על 3\4 מהמהירות ולא במהירות מקסימלית

בכל מקרה העניין הוא כזה, בNF7SL מה שהשתפר זה

תמיכה ב FIREWARE

כ.קול מובנה איכותי הרבה יותר - SOUND STORM

תחליט אם אתה צריך את זה, אם אתה יכול להסתדר בלי FIREWIRE ועם כ.קול רגיל - תתחדש, ה NF7 בשבילך.

פורסם
  • מחבר

אין שיפורים בביצועים נכון?

כי שתי אלו לא הכי מעניינים אותי אבל ביצועים כן

ומוצא חן בעיניי שהוא ידידיותי למשתמש חחח  ::)

הרגע נבהלתי שראיתי איך זה שבר את המקום להיטסינג! זה לא אמור לקרות לי עם הלוח שלי נכון?

פורסם

זה לא אמור לקרות, הוא כנראה הפעיל יותר מדיי לחץ על התושבת, אם לא אתה תתקין את ההיט סינק (ובעצם גם אם כן) לא אמור לקרות שום דבר אם אתה יודע מה אתה עושה ולא מפעיל לחץ סתם בלי להיות בטוח.

פורסם

למה אתם ממליצים על הNF7 שיש את ה3.2 8RDA3I ??

הוא בא עם כרטיס קול יותר טוב , אפשרויות האוברקלוק שלו יותר טובות , והוא יותר מעודכן , והוא עולה אותו דבר! , כבר דיברתי על זה עם הרבה אנשים , וכולם הסכימו שה8RDA3i כרגע יותר טוב מהNF7 הרגיל....

פורסם

תביא בנצ'מרקים מאתרי חומרה אמינים וידועים, אני רוצה לראות עד כמה הביצועים של ה 8rda3i טובים יותר מה nf7 אם בכלל

פורסם

הביצועים לא יותר טובים , אלו אותם ביצועים בידיוק , אבל מה שיותר טוב באיפוקס זה אפשרויות האוברקלוקינג שלו , והכרטיס קול שלו , ובהתחשב בזה שהם עולים אותו הדבר , ה8RDA3I יותר טוב.

פורסם

אוקי כ.קול מסכים

תן לי ביקורת אמינה שתוכיח שהאוברקלוק ב8RDA3I טוב יותר מה NF7...

אתה לא מצפה שנאמין לכל מה שיכתבו פה בלי הוכחות כלשהם

אני לא שולל את האפשרות ואני לא אומר שאתה טועה, בסך הכל אני רוצה לדעת אם זה נכון או לא נכון חבל להסתפק בשמועות

פורסם

אני ראיתי את שני הלוחות , ואני גם יודע לזהות ביוס יותר נוח וטוב... , סתם דוגמא למשל , באיפוקס , במקום יחסים , יש לך אחוזים של הזיכרון מתוך הFSB , זאת אומרת אתה יכול לקבוע כמה אחוזים יהיה הזיכרון מתוך הFSB , ואתה גם רואה על איזה מהירות הוא יעבוד אז אתה לא צריך לנחש שאם זה יהיה נגיד באס 223 ויחסים 3:4 אז על כמה יהיה הזיכרון , הוא יראה לך את זה בביוס יפה יפה בידיוק באיזה מהירות יוצא הזיכרון באחוז הזה והזה , כל האפשרויות נמצאות בתפריט אחד בביוס , חוץ מהמתחים , שנמצאים בנפרד , וגם המתחים ב8RDA3I החדש יותר טובים , בNF7 אפשר לתת למשל 2.9V לזיכרון או 2.8V אם אני לא טועה , אצלי אפשר 3.1V ואצל אחי בגירסא היותר ישנה אפשר 3.0V... , מתח למעבד לא בדקתי ואני גם לא זוכר... , אבל בכל זאת , גם אלו הם יתרונות , וכבר לבד בגלל הכרטיס קול שווה לקנות אותו יותר מהNF7 הרגיל...

פורסם

בגלל הכ.קול אפשר פשוט לקנות NF7SL

בקשר לנוחות ביוסים, כל אחד ומה שנוח לו

אני משתגע עם אחוזים אני שונא את זה, באביט יש לך יחסים,

ושאתה בוחר יחס בסוגריים הוא כותב לך באיזה באס הזכרונות יעבדו אז גם שם אתה לא צריך לנחש

ובאביט כל האפשרויות באותו מסך כולל מתחים, חוץ מהתזמונים

בקיצור עדיין אני לא רואה שום יתרונות סורי, ועד שאני לא יראה בנצ'מרק שהלוח טוב יותר באוברקלוקינג אני לא יחשוב ככה,

דעה של בן אדם אחד שניים או עשר לא אומרת לי כלום, עם כל הכבוד ובאמת שיש לי כבוד לכמה מהמשתמשים פה בפורום הם בסה"כ משתמשים....

פורסם
  • מחבר

אוקי אני שוב לא סגור על מה שאני אקנה

בקשר לקירור באיפוקס יש היטסינג באביט יש מאוורר מה יותר טוב?

ובקשר לכרטיס קול זה משהוא שאני ירגיש מה ההבדל? כאילו טיפה הסבר

http://www.pc-spot.co.il/reviews/abitnf701.php ופה יש השוואה בינהם ובגלל שאני לא מבין מישהוא יוכל לקרוא ולהגיד לי? וגם להסביר עם אפשר

אם מישהוא יוכל לענות לי שאני סוף סוף יחליט אני אשמח מאוד

תודה רבה לכולם בכל מקרה :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים