עבור לתוכן

הזייפן מספר אחת בעולם" נעצר סוף סוף והורשע

Featured Replies

פורסם

.... אממממ ראית ת'סרט תפוס אותי אם תוכל...... מבוסס על סיפור אמיתי....... נכון בסוף תפסו אותו.... אבל אחרי מלא זמן !!

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אני מדבר איתך על עובדות בשטח יש שם כול מיני חוקים אני לא זוכר בדיוק מה הם אבל זו עובדה שפושעי מלחמה נאצים שומרים על כספם בבנקים שוויצרים בלי ששום גוף חוקי יכול לגעת להם בכסף ולא משנה אם הוא הFBI או כול גוף אחר הכסף מוסתר! שמישהו יתן את החוקים שלהם אני לא זוכר אותם.

פורסם

א)אם אין הוכחות אסור להפר פרטיות של אנשים בכך שנכנסים לפרטי החשבון שלהם, אבל אז גם ככה לא צריך להיכנס. זה נקרא הליך הוגן ואפילו ה FBI כפוף לזה.

ב)השוקולד בשוויץ באמת טעים, אבל אם כבר הייתי בא לשם בגלל הגבינות.

פורסם

.... אממממ ראית ת'סרט תפוס אותי אם תוכל...... מבוסס על סיפור אמיתי....... נכון בסוף תפסו אותו.... אבל אחרי מלא זמן !!

איך אתה יכול להשוות בכלל ? היום זו תקופה שונה לגמרי ...הטכנולוגיה של היום היא לא מה שהיתה פעם

ד"א

קיימים פשעים מושלמים...אתם פשוט לא יודעים עליהם , בגלל זה הם מושלמים ;D

פורסם

ב minimum security prison שהוא הולך אליו לא נראה לי מתעניינים בהרמת סבונים.. (או מי שמרים אותו..)

חחחח

פורסם

אמרתם שהפשע לא משתלם תראו מה שמעתי אתמול בחדשות מישהו זוכר פה את הפושע הזה שגנב משאית של ברינקס העלים את הכסף והסגיר את עצמו אתמול הרשיעו אותו בכמה עברות וכמה הוא הולך לקבל........4 שנים בכלא מיסכן הבנאדם גנב 4.5 מיליון שקל בשטרות וקיבל 4 שנים איזה מסכן, ואם תורידו לו מהעונש על התנהגות טובה נשאר לו 3 שנים ארוכות בקושי אני לא יודע מה איתכם אבל אישית נראה לי משתלם מאוד לשבת בכלא לאכול חרא של אוכל ולהזהר לא להפיל את הסבון במשך שלוש שנים, ושאני יצא יחכו לי 4.5 מיליון שקלים חדשים, אז מי אמר שהפשע לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

נכון קראתי על זה

הפשע משתלם אם אתה יודע מה אתה עושה

ואתה חכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים