פורסם 2004 ביולי 1321 שנים .... אממממ ראית ת'סרט תפוס אותי אם תוכל...... מבוסס על סיפור אמיתי....... נכון בסוף תפסו אותו.... אבל אחרי מלא זמן !!
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים שמע אני מדבר איתך על עובדות בשטח יש שם כול מיני חוקים אני לא זוכר בדיוק מה הם אבל זו עובדה שפושעי מלחמה נאצים שומרים על כספם בבנקים שוויצרים בלי ששום גוף חוקי יכול לגעת להם בכסף ולא משנה אם הוא הFBI או כול גוף אחר הכסף מוסתר! שמישהו יתן את החוקים שלהם אני לא זוכר אותם.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים א)אם אין הוכחות אסור להפר פרטיות של אנשים בכך שנכנסים לפרטי החשבון שלהם, אבל אז גם ככה לא צריך להיכנס. זה נקרא הליך הוגן ואפילו ה FBI כפוף לזה.ב)השוקולד בשוויץ באמת טעים, אבל אם כבר הייתי בא לשם בגלל הגבינות.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים .... אממממ ראית ת'סרט תפוס אותי אם תוכל...... מבוסס על סיפור אמיתי....... נכון בסוף תפסו אותו.... אבל אחרי מלא זמן !! איך אתה יכול להשוות בכלל ? היום זו תקופה שונה לגמרי ...הטכנולוגיה של היום היא לא מה שהיתה פעם ד"אקיימים פשעים מושלמים...אתם פשוט לא יודעים עליהם , בגלל זה הם מושלמים ;D
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים ב minimum security prison שהוא הולך אליו לא נראה לי מתעניינים בהרמת סבונים.. (או מי שמרים אותו..)חחחח
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים אמרתם שהפשע לא משתלם תראו מה שמעתי אתמול בחדשות מישהו זוכר פה את הפושע הזה שגנב משאית של ברינקס העלים את הכסף והסגיר את עצמו אתמול הרשיעו אותו בכמה עברות וכמה הוא הולך לקבל........4 שנים בכלא מיסכן הבנאדם גנב 4.5 מיליון שקל בשטרות וקיבל 4 שנים איזה מסכן, ואם תורידו לו מהעונש על התנהגות טובה נשאר לו 3 שנים ארוכות בקושי אני לא יודע מה איתכם אבל אישית נראה לי משתלם מאוד לשבת בכלא לאכול חרא של אוכל ולהזהר לא להפיל את הסבון במשך שלוש שנים, ושאני יצא יחכו לי 4.5 מיליון שקלים חדשים, אז מי אמר שהפשע לא משתלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.