עבור לתוכן

הזייפן מספר אחת בעולם" נעצר סוף סוף והורשע

Featured Replies

פורסם

אני ספרתי 45 צורבים בתמונה!!! אני רוצה לדעת איך הוא הסתדר עם כל כך הרבה צורבים... 15 דקות לצריבת דיסק, דקה להחלפת דיסק+ שליחה לצריבה=> אני אומר היו לו עוד 3 חברי הנהלה לפחות ::)

ת'אמת שאפשר לצרוב על כמה צורבים בו זמנית אם אתה רוצה...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמה הוא קיבל 3 שנים... יש לו 27 מיל $. כמה אחרי 3 שנים בכלא יתווסף לו לחשבון בגלל הריבית? מי אמר שהפשע לא משתלם?

תתביש

אמרתי את זה בדף הקודם

יש לי זכויות על משפט זה

פורסם

זה בדיוק מה שהדגשתי פה

נגיד הוא עכשיו בן 40(למרות שנראה לי פחות)

הוא הולך לכלא יוצא בגיל 43

ויש לו 27 מיליון דולר

מי אמר שהפשע לא משתלם?

הה שכחתי יש מצב שינקו לו שליש על התנהגות טוב

אז הוא יצא ב 42

תגיד את זה לבחור לוסי שיבקש ממך להרים לו את הסבון :-*

פורסם
  • מחבר

הדבר הראשון שלומדים בכלא

זה לא להרים סבונים

פורסם

למה לא?

אני ספרתי 45 צורבים בתמונה!!! אני רוצה לדעת איך הוא הסתדר עם כל כך הרבה צורבים... 15 דקות לצריבת דיסק, דקה להחלפת דיסק+ שליחה לצריבה=> אני אומר היו לו עוד 3 חברי הנהלה לפחות ::)

אם היתם קוראים אז היתם יודעים שהתמונה הזאת על המחשבים היא מאתר אחר בכלל בלי קשר לעיניין , ועם 30 מיליון רווח היתי כבר קונה מכונת שיכפול מקצועית

פורסם

אם שלושים מיליון הייתי קונה בית ולא זז מימנו כול היום למען השם למה לקנות מכונה מקצועית שיש לך 30 מיליון בבנק?

פורסם

מה זאת אומרת למה ? כדי שהיו לך עוד 30 מיליון שקל בבנק ! ועוד...ועוד...ועוד...ועוד...

פורסם

אני לא מבין מאיפה הגעתם למסקנה שהוא ישמור על ה30 מיליון שלו...בדברים כאלה המשטרה נוטה להחרים את כל הכספים והרכוש...

פורסם
  • מחבר

כן אבל עם המשטרה לא יודעת איפה ממוקם הכסף איך היא תוכל

להחרים אותו

הה אל זה לא חשבת

פורסם

אני לא מבין מאיפה הגעתם למסקנה שהוא ישמור על ה30 מיליון שלו...בדברים כאלה המשטרה נוטה להחרים את כל הכספים והרכוש...

בשביל זה הקימו את שוויץ חבר כדי שאם אתה הזייפן מספר אחד בעולם או שסתם שדדת בנק מאינטרנט תוכל לשמור את הכסף ה"כשר" שלך באיזה בנק נחמד בשוויץ.

פורסם

הדבר הראשון שלומדים בכלא

זה לא להרים סבונים

מעניין מאיפה אתה יודע את זה ::)

ולגבי מה שאמרתי קודם על 15 דקות לצריבת דיסק... בינתיים ראיתי בפעולה צורבי X8 בלבד, שדופקים כל דיסק שני, אז זה יוצא בסביבות הרבע שעה :P

פורסם

בשביל זה הקימו את שוויץ חבר כדי שאם אתה הזייפן מספר אחד בעולם או שסתם שדדת בנק מאינטרנט תוכל לשמור את הכסף ה"כשר" שלך באיזה בנק נחמד בשוויץ.

תפסיקו לראות סרטים, אם הכסף שלך יהיה גם בתימן המשטרה תגיע אליו ותחרים אותו...

בכל אופן, הפשע לא משתלם לא משנה מה!

פורסם

אם אתה טוב.... ואתה תצטרך להיות טוב מאוד..... אז הפשע כן משתלם ;D

פורסם

אויי די לדבר שטויות זה לא קשור לסרטים בשוויץ יש איזשהו חוק אני לא זוכר אותו בדיוק אבל הוא לא מרשה שיסתכלו מי בעל החשבון או מאיפה הגיע הכסף או משהו כזה בקיצור חשבון בנק בשוויץ הוא דבר שאי אפשר לעקוב אחריו למה נראה לך שכול הנאצים שברחו לאחר המלחמה הפקידו את כול הכסף והזהב שהם גנבו ושדדו בשוויץ כי יש להם שוקולד טעים?

פורסם

כמו שאמרתי, תפסיק לראות סרטים, אם לדוגמא הFBI או כל סוכנות אחרת באמת רוצה להגיע לבן אדם, הם יגיעו לרישומים שלו מהמכולת

אין דבר כזה חשבון חסוי או כל בולשיט אחר כאשר מדובר בפשע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים