פורסם 2004 ביולי 1121 שנים http://news.walla.co.il/?w=/4/568909מתברר כי במשך תקופה של 11 שנים הרוויח מארק כ-30 מליון דולר מזיוף דיסקים של אומנים מפורסמים.פרסגלוב עלול למצוא את עצמו עומד מול תקופת מאסר של חמש שנים נוספות במקרה ולא יוכל לשלם עד חודש מרץ של שנה הבאה סכום של כשלושה מליון דולרים, שהוטלו עליו כקנסחחחחח יהיה קשה לו לשלם 3 מיליוןהתמונה מהאתר PCARENAהייתי חייב לצרף זה פשוט מאוד מצחיק[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים איזה משוגעובתמונה זה יעני הרבה מאוד מחשבים עם הרבה מאוד צורבים?בתמונה אפשר לראות 10 מחשבים (אולי יש יותר שבתמונה לא רואים)
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים DarkMan תודה עכשיו סוף סוף אני יודע מה אני הולך להיות שאני יהיה גדול זייפן הדיסקים מס' 1 בעולם.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים באמת מה הקטע? הקנס שלו נמוך מהסכום שהם משערים שהוא הרוויח?אויש מסכן הוא יישאר רק עם 27 מליון.. איך הוא יסתדר עם זה.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר זה בדיוק מה שהדגשתי פהנגיד הוא עכשיו בן 40(למרות שנראה לי פחות)הוא הולך לכלא יוצא בגיל 43ויש לו 27 מיליון דולרמי אמר שהפשע לא משתלם?הה שכחתי יש מצב שינקו לו שליש על התנהגות טובאז הוא יצא ב 42
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים נראה מוזר...כדי להרויח כזו כמות של כסף הוא היה צריך ליצר קרוב ל 6 מיליון דיסקים (חמש דולר רווח לדיסק בערך)והוא צריך אנשים שיפיצו אותם כי אני לא חושב שדוכן של צרובים עושה כל כך הרבה כסףהרבה אנשיםאני מניח שגם זה עולה לו לא מעט וגם הוא הפעיל את זה בכל העולם אני לא חושב שזה השאיר לו כל כך הרבה כסף...הבעיה היא שהסכומים לא עצומים לעסק כפי שהם מתארים אותן ("מזימת הזיוף הגדולה ביותר שראו מעולם")אבל גדולים מידי לדוכני צרובים של הימאים...אם היה לו את כל הציוד הזה לא יותר קל להדפיס שטרות של כס במקום?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הוא הרוויח 30 מיליון דולר , משמע 30 מיליון דולר נכנסו לו ישר לכיס ..אבל כמו שכתוב , הוא טס בכל העולם , גר בבתים גדולים ונהג במכוניות מפוארות . אני בספק אם הוא יחיה כך גם אחרי תקופת המאסר שלו ...
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הוא הרוויח 30 מיליון דולר , משמע 30 מיליון דולר נכנסו לו ישר לכיס .. אבל כמו שכתוב , הוא טס בכל העולם , גר בבתים גדולים ונהג במכוניות מפוארות . אני בספק אם הוא יחיה כך גם אחרי תקופת המאסר שלו ... למה לא? אני ספרתי 45 צורבים בתמונה!!! אני רוצה לדעת איך הוא הסתדר עם כל כך הרבה צורבים... 15 דקות לצריבת דיסק, דקה להחלפת דיסק+ שליחה לצריבה=> אני אומר היו לו עוד 3 חברי הנהלה לפחות :
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אתם אומרים כמה צורביםמעניין כמה הרדיסקים היו לו בכל מחשבהבן אדם הזה מתורףהוא עשיר אחרי כל העסק הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.