עבור לתוכן

בלי קשר למחיר. איך ה9800P של הרקולס?

Featured Replies

פורסם

חחחח כן באמת זה עדיין כרטיס מעולה אבל מה לעשות פאר קריי הוא לא ממש מריץ טוב אם AA4X ויש אנשים שאוהבים איכות תמונה ושימוש ב-AA גבוה!

בשביל זה צריך 6800\X800 ששם בכלל אנשים משחקים אם 2600MHZ וכרטיס מסך X800PRO בהגדרות מטורפות!!

1024@786 AA4X AF16X אם הכל אל VERY HIGH ומים ULTRA וזה זז להם ב-50פריימים :o

פורסם
  • מחבר

ובדיוק בגלל זה אני יקנה את ה6800GT. נראה אם זה הייה לי יקר אז שווה לי את ה6800 הרגיל? הX800P לא בא בחשבון בגלל שהוא ממש יקר לאומת ה6800GT ובכלל לאומת ה6800 הרגיל. אז מה אתם אומרים?

פורסם

ראיתי 6800GT של PNY באיזה אתר שם אני לא בדקתי אם הם שולחים לארץ... במחיר 329$ כמובן חדש דנדש אם FAR CRY מתנה ;D

פורסם

מישהו יכול להזכיר לי איך קוראים לתוכנה שבודקת פריימים?

Rraps או משהו כזה לא? ומאיפה אפשר להוריד אותה? ואיך מריצים אותה במקביל למשחק?

פורסם
פורסם
  • מחבר

ראיתי 6800GT של PNY באיזה אתר שם אני לא בדקתי אם הם שולחים לארץ... במחיר 329$ כמובן חדש דנדש אם FAR CRY מתנה ;D

תשיג לי את האתר הזה מיידי. אני יכריח אותם לשלוח לי לפה

פורסם

אם אתה באמת הולך לעשות את זה תקנה לי גם אחד חחח נעשה הזמנה משותפת...

אננ שכחתי להגיד דבר אחד זה לפי מה שראיתי PRE-ORDER  :-\  :P

באסה בקשר ל-GT משום מה אתמול הוא היה פה והיום רשום שהוא לא...

אבל יש 6800 רגיל ב-250$

http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10376099&loc=101&hdwt=22114&sp=1

http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10376098&loc=101&sp=1

פורסם

אני מריץ אותה במקביל למשחק? איך אני רואה אתה אבל בזמן שאני משחק?

פורסם

אתה מריץ אותה במקביל למשחק... אתה תראה בצד שמאל למעלה את הפריימים כמובן אתה יכול להחליף שזה יהיה בכל צד אחר... ;)

פורסם

מריצים את זה במקביל למשחק ובצד שמאל (או בכל פינ האחרת) בצבע צהוב מופיע הFPS (צריכים להפעיל זאת בF12...).

דרך אגב,

אני רוצה להמליץ על ה9800 פרו של הרקולס. יש לי אותו, ועם מארז מעפן ולא ממש מאוורר אני מגיע עם הקירור סטוק לאיזה 407 לליבה ועוד איזה 358 לזכרונות (בערך)... אחרי שאני אקנה מארז חדש ומאורר אני אעדכן אתכם עם תוצאות הOC, שלדעתי יעברו את תזמוני ה9800XT, ובגדול...

ורק שאלה גם קטנה:

הורדתי את הFRAPS הזה, והפעלתי אותו על הכל בHIGH ברזולוציה של 1024X768X32. יש לי מעבד P4 2400 533FSB וP4S533-MX של אסוס ו768RAM ג'נרי (בחלקו) במהירות 266 מגה הרץ. רוב הזמן זה רץ לי על 30FPS בערך. זה טוב? זה אף פעם לא ירד מ20-25.

פורסם

חחחח כן באמת זה עדיין כרטיס מעולה אבל מה לעשות פאר קריי הוא לא ממש מריץ טוב אם AA4X ויש אנשים שאוהבים איכות תמונה ושימוש ב-AA גבוה!

בשביל זה צריך 6800\X800 ששם בכלל אנשים משחקים אם 2600MHZ וכרטיס מסך X800PRO בהגדרות מטורפות!!

1024@786 AA4X AF16X אם הכל אל VERY HIGH ומים ULTRA וזה זז להם ב-50פריימים  :o

אני משחק עם AAx6.......

וAFx16.....

O_0

הוא רץ חלק בהגדרות אחד מתחת להכי גבוהות.......

בכל מקרה, לדעתי שווה לך מאד. אל תשכח גם שפרו יותר חזק מלא פרו.......

פורסם

אני בסטוק אם 1800+ ובסטוק לכרטיס מסך מקבל בחוץ 41 פריימים בערך... אז איך אתה מקבל 30 ??? אם מעבד יותר חזק וכרטיס מסך יותר טוב?

דרך אגב אני משחק אל בכל VERY HIGH אם AF2X וה-AA APPLICATION PREFERENCE

פורסם

סליחה, אבל שכחתי גם לציין שאני משחק עם AAX4 וAFX16 כשTAA מופעל.

עכשיו, זה טוב או לא?

פורסם

כן זה כבר יותר טוב חח :D

פורסם

אני בסטוק אם 1800+ ובסטוק לכרטיס מסך מקבל בחוץ 41 פריימים בערך... אז איך אתה מקבל 30  ??? אם מעבד יותר חזק וכרטיס מסך יותר טוב?

דרך אגב אני משחק אל בכל VERY HIGH אם AF2X וה-AA APPLICATION PREFERENCE

כשאתה שם את ה AA שירוץ לפי התוכנה זה בעצם בלי AA כי אתה צריך להפעיל את זה דרך המשחק

ו AF2X זה לא נחשב וזה אפילו למשנה כלום באיכות התמונה.

איך שאתה משחק זה כמו לשחק בלי פילטרים

אני משחק עם AF על פול ו AA על 2 וההגדרות במשחק על ההכי גבוהות בממוצע של 25 אף פי אס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים