עבור לתוכן

מדוע בJab Tech אין אפשרות לרישום הכתובת בישראל..?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל.

:-\

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כן גם אני שמתי לב לזה....

נראה לי הם פשוט לא שולחים לפה יותר...

בכל מקרה שלחתי להם אימייל ושאלתי, בטח יחזרו אליי ביום שני.

פורסם
  • מחבר

אוקי..

תחזיר תשובה. :-X

פורסם

שלום חברים,

למעשה הנושא ידוע לצוות האתר כבר זמן מה והסיבה שלא העלינו אותו היא כי התלבטנו מה הצעדים שכדי לעשות.

כמו שאמרתי, לאחרונה הגיע לצוות האתר (בעזרתו המתווכת של כתב החדשות איתי סימון - americium) מידע שג'אב-טק החליטו להפסיק כנראה את כל המשלוחים לישראל ללקוחות חדשים. כשפנינו לחנות לשאול אם הדבר נכון אישר ג'ון מנהל החנות את הדברים ולשאלה מדוע השיב שאחד הלקוחות האחרונים מישראל התעצבן על האתר לאחר שהוסבר לו שאי אפשר להיענות לבקשותיו ומילותיו המדויקות של ג'ון נשמעו כך: "Basically when some guy calls me a 'Dick' and says he's going to tell all of Israel not to buy from me...". הוא גם ציין ש - 99% מהלקוחות הישראלים היו מעולים ואין לו בעיה עם הלקוחות הקיימים, אבל כרגע המצב הוא שרק לקוחות שכבר הזמינו מהחנות יכולים להזמין משם גם בעתיד.

חבל מאוד, במיוחד משום שג'אב-טק, עם מחיריה הזולים, הייתה אחת החנויות היחידות ששלחה מוצרים ישירות לישראל ואפשרה הזמנות של מוצרי מודינג מיוחדים הרבה לפני שהיו בארץ לדוגמא ערכות סליבינג וכבלי IDE מעוגלים. גם היום יש מוצרים שעדיין אי אפשר לקנות בארץ וזה פשוט מתסכל שבגלל ישראלי מכוער אחד כל הקהילה הישראלית תאלץ לסבול.

כשרות לגולשים ערכנו את הבירור עם ג'ון והעלנו את הנושא כאן. אנחנו ממשיכים את ההתכתבות איתו ונשמח לשמוע מה לדעתכם כדי לעשות.

חשוב לציין שהאתר לא בא כאן במטרה לפאר חנות זאת או אחרת מחו"ל. הלוואי שחנויות המחשבים הגדולות בארץ יבינו את הפוטנציאל הגדול הטמון במודינג ויהיה ניתן יהיה להשיג מוצרי מודינג ו-OC במחירים הגיוניים כאן ובמבחר מכובד. האתר ימשיך לעודד את התפתחות קהילת החומרה בארץ ואת נושא המודינג בפרט.

בברכה,

צוות האתר.

פורסם

וזה פשוט מתסכל שבגלל ישראלי מכוער אחד כל הקהילה הישראלית תאלץ לסבול.

LOL :D

תחלס אתה צודק אבל אין מה לעשות זה רק תמצית על איך שרואים אותנו בעולם

מעבירים קורסים באינטל איך להתמודד איתנו.. לאיזה רמה הגענו....

אין מה לעשות ככה זה ישראלים עצבניים אין להם טיפת תרבות, יכולים לירוק עליהם לדרוך עליהם חנויות ישראליות והם לא יגידו להם מילה רק ילכלכו עליהם עם חברים

אבל שחנות אחת מחו"ל תיהיה בסדר איתם אבל תעשה או תגיד משהו שטיפה לא נראה להם ישר יקללו ויתנפחו עליהם בלי מעצורים כי הם יודעים שזה לא איזה ישראלי שידפוק עליהם צרחות וקללות ככה שהם ישכחו מאיפה הם יצאו, זה בן אדם מתורבת שיסבול בשקט מה שהם אומרים ולא יגיב בחריפות יתרה

חבל מאוד שהקהילה הישראלית צריכה לסבול בגלל אחוז קטן של אנשים כאלה

לי אישית זה לא אבדה כי אני לא הזמנתי וגם לא מתכוון להזמין כלום מחו"ל

אבל אני רואה את זה בתור אבדה גדולה מאוד לכל קהילת המודרים בארץ.

פורסם

ממש חבל....טוב....לפחות אמרתם לנו...כדי שלא נשבור את הראש.....

איתן

פורסם

כמו שאמרתי, לאחרונה הגיע לצוות האתר (בעזרתו המתווכת של כתב החדשות איתי סימון - americium) מידע שג'אב-טק החליטו להפסיק כנראה את כל המשלוחים לישראל ללקוחות חדשים. כשפנינו לחנות לשאול אם הדבר נכון אישר ג'ון מנהל החנות את הדברים ולשאלה מדוע השיב שאחד הלקוחות האחרונים מישראל התעצבן על האתר לאחר שהוסבר לו שאי אפשר להיענות לבקשותיו ומילותיו המדויקות של ג'ון נשמעו כך: "Basically when some guy calls me a 'Dick' and says he's going to tell all of Israel not to buy from me...". הוא גם ציין ש - 99% מהלקוחות הישראלים היו מעולים ואין לו בעיה עם הלקוחות הקיימים, אבל כרגע המצב הוא שרק לקוחות שכבר הזמינו מהחנות יכולים להזמין משם גם בעתיד.

זה מוזר, כי אני נרשמתי כבר לפני שנה ומאז הזמנתי פעמיים מג'אב-טק, ובהגדרת הפרופיל באתר שינו לי את המדינה לאוסטרליה (כי היא הראשונה ברשימה של המדינות), ואני לא יכול להחזיר את זה לישראל.

עריכה: בסדר, כשרוצים למלא את הפרטים להזמנה אז זה מסתדר.

פורסם

אני באמת אבל באמת לא יכול לראות איך מישהו הגיע למצב כזה עם ג'ון, רשמית הבן-אדם הכי נחמד שהכרתי ידידותי ומבין, היינו מתכתבים באי-מייל בלי סוף ומדברים על דברים כאילו אנחנו מכירים שנים, מוזר לי באמת שמישהו הגיע איתו למצב כזה.

ראיתי עכשיו שאין ברשימה את מדינת ישראל, אבל שאני עושה לסיים קנייה והזמנה אז כן מופיע לי ישראל, כנראה שרק כאלה שהזמינו שם בעבר יכולים להזמין ובאמת חבל שככה, מחירים מעולים! משתלם להזמין משם גם דברים שיש בארץ, וגם יש מלא דברים שאין בארץ בכל מקרה אם מי שעשה את הטעות ורואה את זה לדעתי צריך לבקש סליחה!

פורסם

כן, אני בור ועם הארץ

מה יש בחנות הזו?

פורסם
www.jab-tech.com למה שלא תבדוק בעצמך מה יש בחנות?
פורסם

אכן זול.

כמה עלה המשלוח בזמנו?

פורסם

לא רק בזמנו, עדיין עולה בין 15-35$ (תלוי בשווי ההזמנה).

פורסם

באמת איכותי

וואלה שאחד מכם (אלה שהזמינו בעבר ויכולים להזמין שוב) יפתח חנות קטנה שתייבאו הכל מJAB TECH ותמכרו בקצת יותר מהם בארץ........

ואנשים יקנו ממכם כי אתם ממש זולים ואי אפשר להזמין מJAB TECH

ואני דורש 20% מהרווחים אם מישהו יעשה את זה

פורסם

Rule The Pc - מספיק עם הספאם! זה לא נושא הדיון אם יש לך שאלות אתה מוזמן לעשות חיפוש - הנושא היה בדיון - המון המון פעמים.

פורסם

ממש חבל, אחת החנויות האיכותיות, אבל אין מה לעשות זה הרושם שהישראלים משאירים בכל מקום בעולם.

ניתן לכתוב עצומה בעברית ובאנגלית ולנסות להחזיר את הכבוד חזרה. (ואת האפשרות לשליחה לארץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים