פורסם 2004 ביולי 1121 שנים שמעו אני מנסה לעדכן את הxp ל sp1 במחשב של אחותי, ובתחילת ההתקנה הוא מודיע ש c:\windows\system32\dllcache\softkbd.dll פתוח או נמצא בשימוש, והוא לא יכול להמשיך. ניסיתי לסגור את כל התוכניות, לא עוזר. תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים האם אתה משתמש ב-Accessibility Options שבלוח הבקרה? אם כן, נסה לבטל אותם לפני ההתקנה.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר האם אתה משתמש ב-Accessibility Options שבלוח הבקרה? אם כן, נסה לבטל אותם לפני ההתקנה.מה זה Accessibility Options ? O_0
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים זה נמצא בלוח בקרה (Control panel). בעברית זה צריך להיות משהו כמו אפשרויות נגישות (עם סמל של נכים).
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר נסה בכוח - פשוט תעביר את הקובץ למקום אחרלמה נראה לך שאני אתעסק עם הקבצי מערכת ככה?
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים למה נראה לך שאני אתעסק עם הקבצי מערכת ככה?א. כי זה יכול לעבודב. אמרתי להעביר, לא למחוק. במקרה של בעיה אתה יכול לשחזר ולשכוח שאי פעם התעסקת עם הקובץ
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר תפעיל מחדש אולי זה יעזור אם לא אז תנסה להתקין SP1 במצב בטוחכשאני מעלה את המחשב בסייף מוד האנטרנט לא עובד ואי אפשר להתחבר לwindows update. מה עושים?נ.בכן, העלתי סייף מוד עם network.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים כנס ב-Safe Mode, שנה את שם הקובץ למשהו אחר, ואז בהפעלה רגילה נסה להתקין SP1.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר כנס ב-Safe Mode, שנה את שם הקובץ למשהו אחר, ואז בהפעלה רגילה נסה להתקין SP1.אבל זה קובץ מערכתO_o
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אבל זה קובץ מערכתO_oאני מאמין שתצליח להעלות את המערכת פעם אחת בלעדיו. חוץ מזה, אם ה-SP1 אומר שהוא לא יכול לדרוס אותו, זה אומר שהוא הולך להתקין קובץ חדש במקומו, ככה שאתה לא נפטר ממנו לגמרי.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר אני מאמין שתצליח להעלות את המערכת פעם אחת בלעדיו. חוץ מזה, אם ה-SP1 אומר שהוא לא יכול לדרוס אותו, זה אומר שהוא הולך להתקין קובץ חדש במקומו, ככה שאתה לא נפטר ממנו לגמרי.אוקיי אני אנסה את זהוגמד בביקיני........... מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.