פורסם 2004 ביולי 1021 שנים חזק ביותר ;D אהבתי במיוחד את הקטע שהדיסק קפץ מהסקייטבורד וחזר אליו שוב ושוב
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני מקווה שלא צריך להסביר לאנשים שזה מסוכן.החלקים שעפים מהדיסק שמתפוצץ יכולים בלי בעיה להוציא למישהו עין או סתם להיתקע לכם בגולגולת.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים ענק!!!!!!מצחיק בטירוף!!וזה שמעלי צודק...זה תוצאה של חופש ארוך , חוסר עבודה ,דרמל מקורי (אם אני לא טועה ) וצורב שדופק דיסקים
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים ווואי וואי נראה יותר מפחיד ממצחיק.... והאמת ממש מצחיק.יותר מידי מסוכן. בכלל, זה שהחזיק את הדרמל משוגע!
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים חחח גדול.אגב אני חושב שיש יותר סכנה שאחד החלקים שעפים מהדיסק המתפוצץיחדור לאיבר כלשהו בגוף, מאשר יוציא עיין חוצמזה בכל הפעמים שמישהו אומר אתה יכול להוציא למישהו עיין עם זה, אני עוד לא ראיתי או שמעתי על מקרה שמישהו הוציא למישהו עיין פיסית.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים ענק! לא הפסקתי לצחוק שהדיסק נכנס לקערה והמשיך להסתובב או שהוא דפק על הדלת חחחחח ;D ;D ;D ;D ;Dבכל מקרה השאלה הגדולה היא: איך ניקית את החדר אחרי זה!?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים ענק! לא הפסקתי לצחוק שהדיסק נכנס לקערה והמשיך להסתובב או שהוא דפק על הדלת חחחחח ;D ;D ;D ;D ;D בכל מקרה השאלה הגדולה היא: איך ניקית את החדר אחרי זה!? או שהוא טיפס בסקטבורד ואז חזר לעוד סיבוב........ זה היה פשוט ענק!! בקשר לחדר-באמת אדיוטי.... ועוד על שטיח... ילדים-הנה שיעור: אם אתם עושים שטויות, תעשו אותם בחוץ, שאמא לא תכעס שהיא צריכה לנקות אחריכם.... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.