עבור לתוכן

האקספלורר משתגע אחרי שמגיע אל התיקיה של הסרטים.

Featured Replies

פורסם

שלומות,

כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ...

הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע!

הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש.

הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט :

abit ic7-max 3

pen4 2.8c

geil 2X256mg pc3200 golden dragon

maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL

אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב!

אה יש לי עוד שאלה :

אני צריך אוסף מקודדים טוב ולא חשוב חינמי או לא חינמי אני אשיג אותו... רק תומרו!

ניסיתי את המקודדים של ליאונטוארק אבל יש בהם בעיה אז אני צריך אחרים.

בתודה מראש,

אבי.

פורסם

נסה ב view לשנות שזה יהיה ב List ככה הוא לא צריך לחשוב הרבה (אבל גם לא יראה לך את הפריים הראשון של כל סרט).

בעניין המקודדים,לא יודע תעשה חיפוש כי כבר דיברו על זה כאן,אני מספיק לי divx,xvid,ffdshow,ac3 שאת כולם אתה יכול להשיג ב www.doom9.org

פורסם

גם לי זה היה....

סתכל אם יש לך איזה קובץ פגום או משהו כזה ואז סתם תפתח קובץ טקסט חדש ותמחוק את הקובץ הפגום ואת קובץ הטקסט ביחד בשביל שזה לא יפתח תצוגה מקדימה לסרט ואז זה ימחק תוך שניה בלי בעיות...

לאחר מכן אתה צריך להכנס אל סל המחזור ולרוקן אותו אבל אם זה לא מצליח אז תעשה איחוי דיסק ולאחר מכן תפעיל את המחשב מחדש ורק אז תרוקן א הסל.

פורסם

חחח, ב- 99 אחוז אני בטוח ש- Love Is My Name ו- Girls-Sweet-Dream זה אותו משתמש. :o

אגב גם לי יש את הבעיה הזאת, אבל בנתיים אני עושה ככה:

נכנס ל- Task manager, אז - מסיים את התהליך "explorer.exe", ואז, באותו החלון, אני עושה - new > task > run > explorer.exe.

באותה הדרך גם אפשר לבצע שינויים ברגיסטרי מבלי לעשות ריסטארט.

פורסם

חחח, ב- 99 אחוז אני בטוח ש- Love Is My Name ו- Girls-Sweet-Dream זה אותו משתמש. :o

אגב גם לי יש את הבעיה הזאת, אבל בנתיים אני עושה ככה:

נכנס ל- Task manager, אז - מסיים את התהליך "explorer.exe", ואז, באותו החלון, אני עושה - new > task > run > explorer.exe.

באותה הדרך גם אפשר לבצע שינויים ברגיסטרי מבלי לעשות ריסטארט.

כן אתה צודק...

פשוט שכחתי את השם משתמש שלי אז החלטתי לפתוח חדש אבל פתאום ראיתי דיון שלי מלפני המון המון זמן אז מצאתי את השם משתמש ונכנסתי אל שלי אבל כבר פתחתי את הדיון אז זרמתי ^_^

פשוט מצאתי את הבעיה ולא יכולתי לערוך.

עריכה :

וזה מה שאני תמיד עשיתי.. אבל זה  מתחיל להפריע בזמן כלשהו!

עכשיו האקספלורר עומד על 27K גם אחרי שאני נכנס את התיקיה אבל כשאני מפעיל את הוינדאוז או סוגר את המשימה ואז מתחיל אותה מחדש אז האקספלורר עומד על 9K אבל כבר מחקתי את הקובץ שעושה את הבעיות אז מה הבעיה עכשיו?

עריכה שנייה :

יש לי עוד בעיה קטנה שמפריעה לי כבר המון זמן וכן, גם לאחר הפרמוט היא מופיעה- יש קובץ מעצבן בשם "Thumbs" שמשכפל את עצמו וכמה וכמה תיקיות במחשב שלי ואפילו לאחר שאני עושה חיפוש קבצים באותו השם ומוחק את כולם אז הקובץ ממשיך לשכפל את עצמו.

עכשיו, שמתי לב שהקובץ משתכפל רק לאחר שאני נכנס לאותה התיקיה ובמידה ויש בתיקיה איזשהו סרט או תמונה אבל זה לא ממש בטוח כי יש תיקיות שרק יש בהן תיקיות שיש בהן תמונות אבל הקובץ גם אליהן נכנס.

שוב פעם, בתודה מראש,

אבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים