פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר אם כבר מדברים על סרטים מהסוג הזה(מחשבה חברים, מחשבה.) אז אני אהבתי את מומנטו...אתה כנראה מתכוון ל-"ממנטו"...סרט הקולנוע הטוב ביותר שראיתי בשנתיים האחרונות. מקורי, מרתק, מבריק."אמלי" הוא הסרט השני הכי טוב שזכור לי מהתקופה האחרונה.אני חושב שהוא עדיין מציג בקולנוע. מי שפיספס, לרוץ לראות לפני שהוא יורד!Prog.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים במלחמת העולם השניה?...עם הפצצת אטום בסוף?סרט מעולה גם אני שכחתי איך קוראים לו "השמש העולה משהו..."כן, לזה התכוונתיאיפה חומות של תקווה?זה בין הדרמות הכי טובות שראיתי, השחקנים, הצילום, הבימוי, הכל מעולה.הדרמה הכי טובה בעולם !דרמה מדהימהאם אני לא טועה קואים לו "אימפרית השמש".אבל אני לא בטוח זה היה מזמן.
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים במלחמת העולם השניה?...עם הפצצת אטום בסוף?סרט מעולה גם אני שכחתי איך קוראים לו "השמש העולה משהו..."כן, לזה התכוונתיאיפה חומות של תקווה?זה בין הדרמות הכי טובות שראיתי, השחקנים, הצילום, הבימוי, הכל מעולה.הדרמה הכי טובה בעולם !דרמה מדהימהאם אני לא טועה קואים לו "אימפרית השמש".אבל אני לא בטוח זה היה מזמן."אימפריית השמש העולה" - סרט חביב ותו לא...
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים ספרות זולה - אני מאוד אהבתי איך שכחתי... לפי דעתי לטרנטינו יש סרטים ממש ממש טובים.אהבתי גם את הסרטים של גיא ריצ'י : לוק סטוק ושני קנים מעשנים, סנאצ'.
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים ספרות זולה - אני מאוד אהבתי איך שכחתי... לפי דעתי לטרנטינו יש סרטים ממש ממש טובים.אהבתי גם את הסרטים של גיא ריצ'י : לוק סטוק ושני קנים מעשנים, סנאצ'.גם לוק סטוק ושני קנים מעשנים הוא סרט טוב. יש גם סידרה של הסרט
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים הסרטים היפים ביותר שאני ראיתי הם:בלייד 2ארמגדוןלב אמיץהאמת שמתחת לפני השטחשבעה חטאיםקטע מהסרטיםסקס לקינוחthe oneמטריקסגריין מיילגברים עם כבודשר הטבעות !!!!גלדיאטור !!!!!!!!!!ויש עוד המון סרטים יפים שראיתיאני רואה כמעט כל סרט חדש שיוצא בקולנוע חוץ מסרטים שמרדימים לי את העינים והתחת כמו:איש הפחהלוחש לסוסיםרוצי לולה רוצישוקולדועוד...סרטים מעפנים כאלה
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים גרין מייל, הסרט מרגש כזה..אהבתי את ההוצאה להורג מתי שלא היה מיים בפסוג.. (האמת, שזה היה קטע עצוב לאלא..)
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים American X Matrix American Pie 1+2 Shindler's list חגיגה בסנוקר ספיחס + סבבה קוד שבור Enemy of the state Lorg of the rings Gladiator יש עוד מלא מלא סרטים... עם הייתם שואלים 100 הסרטים הכי טובים...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר אהבתי את ההוצאה להורג מתי שלא היה מיים בפסוג.. (האמת, שזה היה קטע עצוב לאלא..) אהבת את ההוצאה להורג? זאת פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שאוהב הוצאות להורג. ... חגיגה בסנוקר ספיחס + סבבה ... יש עוד מלא מלא סרטים... עם הייתם שואלים 100 הסרטים הכי טובים... יש לי פרוייקט אחר במיוחד בשבילך: פתח תר'ד חדש בשם "עשרת סרטי הבורקס הטובים ביותר" Prog.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחואללה רעיון טוב....המציצן... אלכס חולה אהבה...לא חסר סרטים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.