פורסם 2004 ביולי 1021 שנים רציתי לדעת הכל על מעבדים איך הם עובדים וכד'ועם גם אתם יכולים לעזור לי בשאר חלקי המחשב מה נמצא במחשב ואיך לבנות מחשבתודהה
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אני לא חושב שאם נביא לך את כל המידע פה אתה תצליח להבין הכל, או איפלו את הרובבכל זאת אני מבין שאתה רוצה לדעת הכל על המחשביםולכן אני ממליץ לך לקרוא את כל הסטיקים שיש בכל פורוםולשוטט בפורום ועם הזמן אתה תלמד בהרבה יותר ממנה שנוכל להציע לך עכשיוובקשר איך לבנות מחשבתריץ חיפוש ואתה תמצא המון תוצאותוהרבה מדריכים
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר אבל שמע אני מתחיל מ-0 ניסיתי להבין פה משהו כלום אתה מבין אני רוצה לפחות את הבסיס משהו כדי שאני יוכל להבין משהו להבין במחשב משהו
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים יש במדור המאמרים משהו שיעזור לך להתחיל, אבל אל תצפה שניתן פשוט ללמד אותך את כל מה שיש לדעת ביום.זה לא שיש פה בכלל מישהו שיודע את כל מש שיש לדעת בתחום.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים ברוך הבא לפורום יש פה המון מידע גם למתחילים וגם למתקדמים, אני מאמין שאם תשקיע ותקרא תבין מהר מאוד ברמה מעבר לבסיסיתבנוסף תקרא את חוקי הפורום ותשנה את הכותרת בהתאםאם תצטרך עזרה ואם דברים לא היו לך מובנים פה ושם נשמח לעזור גם בתארדים ואני אישית זמין גם במסרים אישייםבהצלחה.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר שמע לפחות להתחיל ממשהו לדעת משהו לדעת כל מיני דברים אתה יודע נגיד איזה חלק הוא מה עם הוא חלק טוב וכל הדברים האלה
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר ל=Vatos-Locosשמע אתה מתכוון לפורום אוו לאתר כי אמרו לי באתר אני יכול למצוא מאמרים שיעזרו לי בגלל זה
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=CPU1והשאר בפורוםתצטרך למצוא שאלות הרבה יותר ספציפיות אם אתה מצפה לקבל תשובה מועילה.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים תקרא את המאמר ואז תשאל כל מה שיש לך לשאול תתחיל מקצת ואז תתחיל להבין שאל שאלות ספציפיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.