עבור לתוכן

די וי די של פרו סאונד , התמונה קופצת ומטושטשת , זקוק לעזרה אנ נואש! :(

Featured Replies

פורסם

היי , יש לי די וי די של

Prosound dvd9000ps

(בלי הערות בבקשה :\ )

בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת

ומשתגעת בלי הפסקה!

אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא

מה כתוב שם..

ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי.

יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו?

(ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו)

נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת.

תודה :|

פורסם

יש שתי דרכים לעשות את זה, בדרך הקלה או בדרך הקשה ;D 8)

בדרך הקלה אתה מחפש כפתור, חריץ, רצף מקשים מסוים או כל אפשרות אחרת שהיצרן הכניס למכשיר בכדי לבצע בו ריסט. בדרך הרשה אתה מבצע ג'ימפור(jumper) לשבב של המכשיר, בדומה באוד לג'ימפור הbios במחשב.

אני ממליץ לך למצוא חבר, או לגשת לחנות ממנה קניתה ולברר איזה אופציה בהגדרות יכולה להחזיר את המכשיר שלך למוטב.

ואל תשכח, הדרך הטובה ביותר ללמוד דברים חדשים היא נסיון וטעיה ;D

פורסם
  • מחבר

אין חריצים... חפשתי את זה כבר..

ורצף מקשים אין לי דרך לדעת ,ומאיפה שקניתי את זה לא עונים לי לטלפון.

וזה דרך האינטרנט ואין לי מושג איפה החנות... זה סתם דיוידי זול כזה מעפן.

אז.... איך עושים את הגימפור הזה? :\

פורסם

קודם כל תעבור בייסודיות על החוברת הוראות שלוודא שבאמת אין דרך לבצע ריסט.

תחפש חוברת טכנאים של המוצר ושם יהיה כתוב לך בדיוק איך ואיזה מקומות צריך לג'מפר בשביל לבצע את התהליך. אני לא מניח שתמצא חוברת שכזו מפני שכמו שכבר אמרת, זה סתם דיוידי זול ומאעפן. האפשרות שנשארו לך הן או בכל זאת לנסות לתפוס אותם בטלפון, או לפתוח את המכשיר ולבצע שוב פעם "נסיון וטעיה" ;) או לקחת תמונה של המכשיר הפתוח ואנחנו כאן ננסה לעזור לך.

אני שוב חוזר וממליץ לך לעבור טוב טוב על המדריך, חייבת להיות דרך לבצע ריסט למכשיר.

פורסם

כנראה שינית תצבע לNTSC ,תגדיר תטלויזיה לNTSC ותראה תתפריט נורמלי ואז תחזיר לPAL

פורסם
  • מחבר

נשמע רעיון טוב , בטלויזיה שלי כאן אין

NTSC

ברגע שההורים שלי לא יראו טלויזיה , אני יעביר את הדי וי די לסלון , ויבדוק שם.

אני יחזיר תשובה.

תודה.

פורסם

כנראה שינית תצבע לNTSC ,תגדיר תטלויזיה לNTSC ותראה תתפריט נורמלי ואז תחזיר לPAL

למיטב נסיוני בכזה מצב, הוא היה רואה תמונה בשחור-לבן ושומע Bzzz מהרמקולים. I could be wrong though.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים