עבור לתוכן

צריך עזרה: של איזו חברה הכרטיס מסך שלי? (עודכן תגובה 12)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את הכרטיס מסך R9800Pro ואני לא יודע של איזה חברה הוא.

על הקופסה רשום:

*למעלה מצד ימין (ובעוד מקומות) - POWERED BY ATI

*מצד שמאל רשום - GEXCUBE

מישהו יכול להגיד לי אם החברה שיצרה את הכרטיס היא ATI או GEXCUBE (אם יש חברה כזאת).

אני אנסה להעלות תמונה של הקופסה.

ד"א

הכרטיס עצמו בצבע אדום.

ממש תודה לעוזרים.

פורסם

תשתדל להעלות תמונה של האריזה ושל הכרטיס... :)

פורסם
  • מחבר

תראה אני ממש עייף עכשיו, אז אולי מחר.

פורסם

של GEXCUBE גם ידועה כ gigacube

פורסם

נתחיל בשאלה המרכזית, הכרטיס שלך הוא של cexcube (כן יש חברה כזאת - gigacube שהיא למעשה חברת בד של gigabyte) וה gpu שלך הוא של ati.

קצת לסדר את הבלאגן אז ati לא מייצרת את הכרטיסים יותר , היא מוכרת את השבבים לחברות צד שלישי כמו gigabye,asus ושאר החברות.

בעבר הלא רחוק ati יצרה לבד חלק מהכרטיסים ואלו צויינו על אריזת המוצר כ build by ati ונחשבו לכרטיסים איכותיים בגלל בקרת האיכות הקפדנית של ati.

כיום ati נמנעת מלייצר כרטיסים בעצמה, את מירב הכרטיסים מייצרת חברת sapphire (וגם tyan שמייצרת לעצמה) בשביל החברות השונות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני חושב שאני אלך לחנות ושיחליפו לי את זה לsapphire כמו שאני הזמנתי, אמרתי אם הם שמו של ATI מקורי אז נוותר להם אבל למה מה קרה שישימו לי את החברה הזאת?!?!!??!.

פורסם

אתה מוכן להגיד איזה חנוות?

פורסם

99% שהיצרן של הכרטיס עצמו הוא לא אחר מאשר ספייר!!

כן כן הם מייצרים כרטיסים גם לחברת אטי עצמה!!

דרך אגב אפשר לזהות כרטיס שיוצא ע"י ספייר המספר שרשום אל הכרטיס בצד השמאלי למעלה צריך להיות רשום PN109 או PN108 ... משהו כזה :)

פורסם
  • מחבר

אין מצב שהכרטיס שהביאו לי הוא של ספיר.

כי הם הביאו לי את החבילה שלו ולא מוזכר עלייה ספיר.

פורסם

היצרן המרכזי ליצור כרטיס רדאון היא ספייר לא משנה אם זה לא מוזכר!!

תקרא טוב טוב מה רשמתי למעלה!! :)

פורסם

הכרטיס שלך הו של gigacube

הינה תמונות של האריזה שלך:

(אל תיסתכל על הכרטיס בתמונה, אלה על האריזה)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

כן זאת האריזה. (הראשונה)

פורסם
  • מחבר

אז איזה כרטיס יותר טוב ועדיף? ספיר או ג'יגה-קיוב??

כי הזמנתי ספיר וקיבלתי ג'יגה-קיוב.

פורסם

1) תשאר עם הכרטיס שלך. ג'יגהקיוב חברה מעולה, ובכלל כל ההוצאה הראדון 9800 ו 9600 יצאה להם ממש טוב.

2) הסבירו לך פה ולא הבנת כנראה. אני אסביר לך את הכל ואז תבין. אטי מייצרת שבב. שנקרא ראדון. היא מוכרת אותו לחברה בשם ספיר\ספייר, החברה הזאת בונה סביב השבב כרטיס שלם, ואז, מוכרת אותו לחברות אחרות, כמו ג'יגהקיוב. ג'יגהקיוב לוקחת את הכרטיס, שמה אותו בקופסא שלה, ומוכרת אותו. אז בעצם אין הבדל ואין טעם להחליף ולעשות בלאגן.

פורסם

1) תשאר עם הכרטיס שלך. ג'יגהקיוב חברה מעולה, ובכלל כל ההוצאה הראדון 9800 ו 9600 יצאה להם ממש טוב.

2) הסבירו לך פה ולא הבנת כנראה. אני אסביר לך את הכל ואז תבין. אטי מייצרת שבב. שנקרא ראדון. היא מוכרת אותו לחברה בשם ספיר\ספייר, החברה הזאת בונה סביב השבב כרטיס שלם, ואז, מוכרת אותו לחברות אחרות, כמו ג'יגהקיוב. ג'יגהקיוב לוקחת את הכרטיס, שמה אותו בקופסא שלה, ומוכרת אותו. אז בעצם אין הבדל ואין טעם להחליף ולעשות בלאגן.

אני דווקא ראיתי שהרבה לא ממליצים על גיגהקיוב..

ולא כל הכרטיסים של רדאון נבנים ע"י ספאייר נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים