פורסם 2004 ביולי 921 שנים שלום!קיבלתי את המחשב שהזמנתי ואני רוצה לדעת אם לא רימו אותי, ושמו לי חלקים שונים ממה שאני ביקשתי.אז איך אני בודק זאת?תודה לעונים.מנהלים אני לא יודע לאיזה פורום זה שייך, אז אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה...תודה.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים איידה32 אתה יכול לראות שם איזה דיסק קשיח/זכרון/לוח אם/מעבדftp://ftp.freenet.de/pub/.disk0/filepilot/windows/system/aida/aida32ee_393.exeאפשר גם לראות איזה כרטיס מסך אבל לא של איזה חברה פתח תמארז ותסתכל מה רשום על הכרטיס ספק אממ אם קנית מארז אם ספק בנפרד אז פתח תמארז ותראה מה רשום על המדבקה של הספק
פורסם 2004 ביולי 921 שנים הטריק זה להזמין מחנות שמפרטת את החלקים בצורה שאינה משתמעת לשני פנים ככה הכי קל לאמת שמה שקיבלת זה מה שהזמנת והכי טוב זה להזמין בחלקים ולהרכיב לבד.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מה קורה לכם? לפתוח את המארז, ולפרק את המעבד והזכרונות? ולהתחיל לחפש את המודל של הלוח? ולהוציא את ההרד דיסק לקרוא את המדבקה?הסיבה היחידה לפתוח את המארז זה להסתכל על הספק.לכל הדברים האחרים - SANDRA. תוכנה 10 עם הרבה אפשרויות ובנצ'מרקים סינטטיים והצעות לשיפור ואזהרות שהיא נותנת לבד וכו'....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.