פורסם 2004 ביולי 921 שנים כשעושים קיצור דרך על שולחן העבודה או בכל מקום אחר , מתווסף לקיצור דרך מין חץ כזה קטן ומכוער בפינת האייקון.אני חושב שיש דרך כל שהיא לעשות את זה , כי פעם עשיתי את זה איכשהוא רק אני לא זוכר איך.תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מה שאתה עושה זה ככה: מוריד את Tweak UIמתקין אותה, פותח את התוכנה ופותח את Explorer, שם יהיה לך את התת-תפריט/הרחבה (בין השאר) Shortcut. שם תוכל לבחור אם החץ יהיה חץ רגיל (ברירת מחדל של הוינודס), חץ קטן בהיר, ללא חץ או Custom.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר קודם כל תודה רבה! אני התכוונתי לשיטה כלשהי שעושים בתוך הגדרות הווינדוס עצמו , אבל זה לא כל כך משנה...אני ישתמש בתוכנה. שוב תודה
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים קודם כל תודה רבה! אני התכוונתי לשיטה כלשהי שעושים בתוך הגדרות הווינדוס עצמו , אבל זה לא כל כך משנה...אני ישתמש בתוכנה. שוב תודה תתקין את התוכנה, תעשה את השינוי, תסיר את התוכנה. אני לא שיניתי את זה, אבל כל מה ששיניתי נשמר יופי.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים א. אין על מה, שמחתי לעזור. ב. אם אתה בכול רוצה, אתה התכוונת בבודאי לשינוי ברג'יסטרי, אז תבדוק את שני הקישורים הבאים: Remove the arrow (Shortcut Overlay) from your desktop shortcuts ואת More about removing the arrow (Shortcut Overlay) from your desktop shortcuts. תעשה חיים!...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.