פורסם 2004 ביולי 921 שנים אחרי הרבה זמן סוף סוף קניתי את המחשב שלי!!!מעבד:AMD Athlon 64 3000+ (S-754)לוח אםABIT KV8 sata,GBLזכרונותDDR 400 512MB A-DATA * 2כרטיס מסךMSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MBדיסק קשיח WD 80GB SATA גוף קירורThermaltake Slient TowerרמקוליםCREATIVE Inspire 2500 sub + 2Spמארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver צורב כבר יש ליקניתי מKSP וכמובן שהם הוסיפו דברים:פלופיTeac/SONY 1.44 סי די רוםLG x52 כרטיס רשת (אני הוספתי אחד)Zonet 10/100 * 2מקלדת (עלובה)2/3 Lang. Rus or Arbעכבר (עלוב)MOUSE PS2 + rollהכל יצא 5750 שקל ואני חייב לציין שבניגוד למה שראיתי שאומרים בפורום אכן יש להם אחריות של 3 שנים על מה שצריך להיות(מעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח, וכו...)נו אז מה דעתכם?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר לא 3 כרטיסי רשת... 2... אני מעביר את החיבור לעוד מחשב שקצת בעייתי =\וזה ספק 400W סטנדרטי... ראיתי אותו פועל על מחשב יותר חזק בלי בעיות...
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אנשים חיים באופוריה יותר מדי על ספקים ג'נריים - הספקים הללו ב99% אחוז מהמקרים מאוד יציבים לכל מערכת. כשגולשים קצת מעבר ל OC קל (מעל 10%) אז כדאי באמת להשקיע בספק לא ג'נרי, למען בטחון בלבד.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים דבר ראשון תתחדש! דבר שני, אני עומד לקנות פחות או יותר אותו מחשב גם כן מKSP אז תגיד לי, איך המארז? דורש ברגים להכל או שחלק עם פלסטיקים? הספק מחזיק? תודה
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר תודה רבה כולם!!! ;Dובקשר לספקים גם אני חושב ככה...ואני לא מתכנן OC בכלל אז זה לא רלוונטי...
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר PTאממ שמע בקטע של המארזים שם יש לך דיי הרבה אפשרויות באותו טווח מחירים... מה שאני לקחתי(אני בעיקר שמתי דגש על המקומות למאווררים שבמארז הזה זה אחלה) הוא הכל ברגים(כל החלקים הפנימיים כן, אני לא מדבר על מקומות לCD וכו...)וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת... אין סיבה שלא...
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים MBN תקרא את חוקי הפורוםאסר לרשום שני הודעות רצופות(הקפצה)זה נוגד את חוקי הפורום אם בכל זאת יש לך משהו שאתה רוצה להוסיףתשתמש באפשרות העריכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.