פורסם 2004 ביולי 921 שנים היום הופיע בעיה חדשה במחשב שלי...יש לי WIN XP PRO SP1 באנגלית ואני לא מצליח לקווץ חלונות...מה שקורה זה שכל פעם שאני מנסה לכווץ תוכנית/חלון/יישום זה במקום להתקווץ ולהופיע בשורת הזאת של ההתחל הוא פשוט נעלם....מה עושים???
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אולי ה quick launch פתוח יותר מדי לרוחב ובגלל זה אתה לא רואה תחלונות הממוזערים האם אתה רואה חיצים בשורה של ההתחל ליד השעון ?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר ה quick lunch לא פתוח יותר מדי לרוחב (וגם לא שניתי אותו...)...מצורפת תמונה..אני יכול לחזור לתוכנית הממוזערות ב ALT+TAB... אבל אני לא יכול לראות אותם....מה עושים??[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 921 שנים זאת בדיוק הבעיה שאמרו לך קודםהשורת קוויק לאנץ' תופסת לך את כל השורהתלחץ לחיצה ימינית על השורת משימות ותבטל את הLOCKאז תחזיר את הקוויק לאנץ' למקום שלו ותיראה את התוכניות הממוזערות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר עשית מה שאמרתם וזה עדיין לא עובד....מה עושים?????עריכה:או שלא הבנתי אותך נכון... אז תשלח הוראות יותר מפורטות...
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים נסה את מה שמוצע פה (שורה 240):http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים בכל מקרה, הקפצת דיונים שלך לא תוביל אותך לפתרון, אלא מקסימום לנעילת הדיון. קרא בבקשה את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.