עבור לתוכן

המפרט של המחשב החדש - בזכותכם בלבד !!!

Featured Replies

פורסם

אין לי ניסיון עם לינוקס אז אני לא יודע איזה תוכנות מאמץ רצות עליה טוב....

בכל מקרה, פשוט תעבוד על המחשב ותראה, אם בשלב מסויים הוא מתחיל לעשות לך ריסטים וקריסות של המערכת הפעלה (יש דבר כזה בלינקס :) ) אז תדע שהOC לא יציב ואז יש לך 2 ברירות:

1. להוריד טיפה את הOC

2. להעלות מתח למעבד - אבל לא יותר מידי שלא יהפוך לנו לסטייק וולדאן.

אתה כרגע על 1.65, תתחיל בעליה מתונה ל1.7 ותקווה שזה יפתור את הבעיה...

אבל אני מקווה בשבילך שזה יציב כבר עכשיו....

פורסם

אין בעיה להריץ PRIME95 עם WINE

שימוש רגיל זאת דרך ממש ממש לא טובה לבדוק יציבות כי אתה לא מפעיל שום מאמץ מסיבי (מאוד מסיבי ומתמשך) על המעבד..

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה בעיה צריכה להיפתר מכיוון שאני עדיין לא יודע אם יש בכלל בעיה  :)

לא אכפת לי לנסות את מה Vatos-Locos מציע אם רק תוכלו להסביר קצת כי פשוט אין לי מושג על מה הוא מדבר, ואם צריך אז צריך, יאללה מקסימום נתקין windows שישב לו בצד מוזנח ומאובק או שנריץ את מה שאתם מציעים דרך wine אבל קודם תנו לי להבין על מה מדובר  :)

פורסם

התוכנה הזו נועדה לבדוק את היציבות של המערכת. במקרה שלך מומלץ להפעילה כדי לבדוק האם ה-OC שביצעת אכן יציב וכל הרכיבים עומדים בעומס.

פורסם
  • מחבר

גיגלתי קצת, אם אתם מתכוונים לזה http://www.mersenne.org/freesoft.htm אז אין שום בעיה מכיוון שיש גרסת קוד ללינוקס

השאלה אם זה זה?

פורסם

התוכנה מאמצת את המעבד ב100%

הדבר נחוץ לבדיקה ארוכת זמן (כ-6 שעות!) בשביל לדעת אם המעבד במצב יציב

זה שעשית אוברקלוק והמחשב עולה, תוכנות נטענות.. זה יפה

אבל אתה לא יודע אם המעבד באמת יציב כרגע והוא מוכן לשימוש ותפקוד מלא

שאתה משתמש במעבד לא יציב זה לא בריא לו בכלל ועדיף כבר להשאר במהירות סטוק

הסימפטומיים לאי יציבות בשימוש עם PRIME95 - הודעת ארור \ קריסת מערכת

אני לא יודע אם יש סיכוי שתקבל ארור עקב השימוש בהדמיית וינדוס לא מושלמת (אתה מסכים איתי שהWINE לא מושלם..)

ברגע שהמעבד שלך לא מספיק יציב לעמוד בעומס אתה צריך להוסיף לו מתח כמו שאמרו

מצד אחד זה יחזק את היציבות והעמידות שלו, מצד שני זה יעלה את הטמפ

כן זאת התוכנה - אתה צריך להריץ אותה במצב TORTURE TEST לאחר רישום קצר והכנסת פרטי המערכת

לא יצא לי לעבוד עם גירסאת הלינוקס אז אני לא יודע איך תראה את האפשרויות בדיוק

אבל שהתוכנה פועלת (בוינדוס לפחות) כל מה שתראה זה שורות טקסט עולות בערך בקצב של 20-50 שניות לשורה

פורסם

כל הנ"ל נכון גם לגבי לוח האם והזכרונות (לא רק לגבי המעבד).

פורסם
  • מחבר

הרצתי עכשיו את PRIME על לינוקס נקי ללא הדמיית WINE עד איזה בדיקה עלי לחכות שהוא יגיע על מנת לדעת שהמעבד עובד יציב ?

Mentally - הלוח אם והזכרון שלי הם לא ב OC אבל האם פריים בודקת גם אותם ? או שיש כלי אחר לזה ?

פורסם

ה-PRIME מאמצת את כל המערכת שלך. כיצד לוח האם והזכרונות לא ב-OC? לא העלת את ה-FSB? הורדת תזמונים?

פורסם
  • מחבר

אופס, לא יודע (:

העלתי את ה FSB של המעבד ל 200 ככה שהמעבד כן בOC אבל הזכרון של GEIL מיועד לעבוד ב 400 והוא עובד ככה עכשיו

ובלוח אם בכלל לא נגעתי ככה שאין לי מושג אם הוא ב OC או לא.

לגבי התיזמונים - תוכל להרחיב קצת בבקשה, מה אפשר לשחק עם התזמונים בלי OC ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים