עבור לתוכן

המפרט של המחשב החדש - בזכותכם בלבד !!!

Featured Replies

פורסם

זה המחשב שקניתי בעזרתכם אחרי תהיות וטעויות רבות :

Compucase super Midi Tower CI 6A19 + מאוורר 120 מ"מ נוסף

HEC 300w

NF7-SL

AMD 2500 BARTON

ThermalTake Volcano 12

GeIL Value PC3200 400MHz DDR 512mb (עם לוח קירור)

SHPPHIRE ATI 9200SE 128mb

NEC DVDRW 2510A

Maxtor 160GB ata133 8mb

--- --- --- --- --- --- --- --- ---

Edimax BR-6104K

Genius SW 5.1Value 1200w p.m.p.o

תודה רבה על העצות!

HWZone - אתם רמה !

פורסם

תתחדש, אחלה מחשב, עם אחלה אפשרות לOC! ;)

פורסם

הא כבר קנית (:

תתחדש אחי!

נו תן דעה איך הוא עובד עד כמה אתה מרוצה

ניסית כבר OC ?

פורסם

העיקר שאתה מרוצה

:D

פורסם
  • מחבר

GrafitY - תודה

Vatos-Locos - המחשב כבר אצלי בבית, אבל בכמה ה9200 יותר טוב מה9200SE ? אחרי הכל אני לא הולך להריץ על FarCry (יעלה עליו בכלל??)

DarkMan - אני בהחלט מרוצה, למרות שהוולקנו מרעיש קצת דרך תעלת האויורור של ה CompuCase אבל בסך הכל מערכת בת ז*נה - 8)

פורסם

כן אתה קצת בדילאי ערכתי את ההודעה

תתחדש אחי אחלה מחשב בובע, ה9200SE לא ממש כרטיס למשחקים, זה יותר כרטיסים כמו אונבורד רק בשביל לקשר בין המחשב למסך

פורסם

תלוי מה השימושים שלך במחשב.

אם אתה לא משחק - זה יספיק

פורסם

לדעתי

בכל תגובה אפשר לכתוב "זה טוב אבל אפשר היה בלה בלה".

המחשב אצלו אז לפרגן קצת יותר לטעמי כי זה באמת אחלה של מפרט ! תתחדש !!!!!

פורסם
  • מחבר

דבר אחד שיש לי להגיד לקהילת הלינוקס של הפורום, כל החומרה ללא יוצא מין הכלל מזוהה חלק בהתקנה של Fedora Core 2, כך שאם אתם מחפשים מערכת חדשה להריץ לינוקס עליה - זה המפרט המומלץ !!!

מלבד זאת אני בOC צנוע, עם הamd רץ 3200 (יש אופציה מאד נחמדה בביוס שמאפשרת OC בלחיצת כפתור אחת - "OC ידידותי למשתמש :)")

חוץ מזה המחשב מהיר !! מהפוסט של הביוס ועד לרגע שהמערכת מתחילה לעלות : 3~ שניות, עד שהמערכת עולה לגמרי בערך 20-30 שניות, מטוס!!! בהשוואה לסלרון 1000, 265 מגה שהייתי עובד עליו קודם ;D ;D ;D

HellWarrior - תודה גבר, ברור שאפשר היה לקחת יותר טוב איזה ATI9800 אבל מה לעשות שאבא לא רודשילד וצריך לעמוד בתקציב ;)

מה גם שלא חיפשתי מחשב למשחקים ככה שאני ממש לא צריך כרטיס מסך "חזק" מספיק לי שאפשר לראות עליו DivX בלי קפיצות :)

פורסם

נשארת במתח סטוק או שהעלת את הvcore ?

פורסם

אני משתמש לינוקס ואני שמח לשמוע את זה, למרות שבהפצות מתקדמות חדשות וכל כך ידידותיות כמו FC 2 אין סיבה שלא תהיה תמיכה, גם לי הייתה תמיכה בהכל חוץ מבמסך, וזה דווקא הפתיע אותי.. מסך MAG..

פורסם

חיחי בבקשה :D

תהנה

זה הכי חשוב.

ודרך אגב, לראות סרטים בלי קפיצות גם מערכת Duron 1200mhz תספיק עם 256 ראם :P

פורסם
  • מחבר

נשארת במתח סטוק או שהעלת את הvcore ?

אמממ, אני חושב שהתבלבלתי הלוח אומר לי +CPU Operating Speed 3200 אבל התדירות הפנימית של המעבד היא 2200mhz מה מבין אלו אני צריך לענות כששואלים אותי כמה OC עשיתי ?

בכל מקרה הנה מה שביוס אומר לי :

200mhz x 11.0 & 1.65v, זה משחק תפקיד המתח של המעבד?

אני לא גורו של חומרה ככה שאם אתה רוצה לתת איזה טיפ או שניים לOC מומלץ - אני מקשיב.

עוד משהו נחמד שהיה לי עוד בלוח של PC Partner עם PII 333mhz זה הפעלה דרך המקלדת!

הציפסט הזה תומך במגוון רחב של התקני קלט חיצוניים שיכולים לגרום לו להפעיל את המחשב בקיצור עכשיו אני רושם MAX במקלדת (USB) והופ קסם פתאום המחשב מתעורר לחיים ומתחיל את הפוסט - זה נקרא בביוס Power On password, יש שם גם "בעת לחיצת עכבר שמאל/ימין" בעת צירוף מקשים כגון Ctrl+F1 וכו'

כמובן שהמערכת גם יודעת להפעיל את עצמה כאשר מתקבלת קריאה לכך דרך הממשק LAN

בקיצור תותח לכל דבר !!!

פורסם

200 באס, כפול 11 מכפלה, שווה 2200 מגהרץ מהירות מעבד

שווה ערך למעבד ,"BARTON 3200+"

מהירות סטוק של 2500+ זה 1826מגהרץ.

תריץ פריים95 למשך 6 שעות בדיקת יציבות, אתה על מתח דיי נמוך לדעתי

פורסם
  • מחבר

להריץ מה? איפה? עושים boot לזה או שאני צריך להפעיל את זה מתוך windows? כי אם כן אז אני אצטרך להתקין windows בשביל זה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים