עבור לתוכן

MSI Radeon 9800 Pro ב1379 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הנ"ל נדון כבר בעבר וה-SAPPHIRE הומלץ מהחנות הזו כבר באותו המחיר. חיפוש היה יכול לחסוך את הת'רד הזה.

פורסם
  • מחבר

איזה חיפוש? על מה אתה שח? אני מנסה להפנות אנשים לעסקה מן המשתלמות ברשת כרגע.

פורסם

אז כאילו אתה מפרסם את comp-il או משהו?

פרסום חנויות: חל איסור לפרסם חנויות אלו או אחרות על-גבי הפורום. פרסום באתר עולה כסף.
פורסם

חיפוש כאן בפורומים היה יכול לחסוך את הת'רד הזה. צר לי לבשר לך אך אתה לא הראשון שעולה על הדיל הזה והיו כבר מס' דיונים על כך.

פורסם

מה אתם עוקצים אותו סהכ רצה להיות נחמד

פורסם
  • מחבר

א. אני לא מפרסם אף אחד, אני חושב שזוהי עסקה מעולה ואני מעלה אותה כי יש אנשים שלא כל היום מחפשים בחניות מקוונות

ב. התר'ד הקודם היה ל(9800 של ספייר והוא היה לפני חודש +

אני לא חושב שכל אחד שנכנס לפה יש מתחיל לחפש בדפים שלפני כמה שבועות כל מיני "עסקות" למניהן, קניה מקוונת היא דבר דינמי שמשתנה מיום ליום וחיפוש בלוח לא יהיה רלוונתי לדבר הזה.

ואם יש לך בעיה תפנה אתה למודראטורים ולא תקדח לי בשכל.

פורסם

לידיעתך יש כיום כבר ב-1,223 ש"ח RADEON 9800PRO 256BIT של TUL. כך שהעסקה הזו לא כל כך אטרקטיבית.

זהו ת'רד ספאם שכן אם כולם יתחילו לפרסם מוצרים בת'רדים שונים, האתר הזה יהפוך לאתר פרסומות.

בנוגע ל"קידוח בשכל", תדבר ככה בשכונה לחברים שלך או למשפחה שלך. מכיוון שאינני אף אחד מהנ"ל, תשמור על השפה שלך.

פורסם

בחיית בן אדם נחמד רשם הודעה אל תגזימו לא כל כך הרבה פעמים פירסמו את זה......

תודה אחי שהבאת את העיסקה לצומת ליבינו

פורסם
  • מחבר

אני מבקש לסגור את התרד, יש פה אנשים פשוט טמבלים.

פורסם

אני לא מבין למה אתם קופצים עליו, הוא פרסים דיל חד פעמי ומאוד שווה

בכל מקרה אני כבר הזמנתי אצל נעה, הם עושים לי הנחה של 3 אחוז לכרטיס ולספק שאני קונה אצלהם, אז זה יצא ב50 שקל יותר יקר מCOMPIL ומגיע להם על השירות הנהדר

פורסם

קידוח בשכל ? איזה מישפט מוזר, בכל אופן תודה על מציאת הדיל הטוב ביתר היום ומקווה שלא יצא נפט מהשכל.

ERO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים