פורסם 2004 ביולי 921 שנים http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699עסקה מצויינת, לכל מי שמחפש לקנות את ה 9800 זו העסקה.סיכויים מהגבוהים ביותר לקבל כרטיס בעל ליבת הR360 + באנדל פשוט מעולה.בהצלחה
פורסם 2004 ביולי 921 שנים הכרטיס הנ"ל נדון כבר בעבר וה-SAPPHIRE הומלץ מהחנות הזו כבר באותו המחיר. חיפוש היה יכול לחסוך את הת'רד הזה.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר איזה חיפוש? על מה אתה שח? אני מנסה להפנות אנשים לעסקה מן המשתלמות ברשת כרגע.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אז כאילו אתה מפרסם את comp-il או משהו?פרסום חנויות: חל איסור לפרסם חנויות אלו או אחרות על-גבי הפורום. פרסום באתר עולה כסף.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים חיפוש כאן בפורומים היה יכול לחסוך את הת'רד הזה. צר לי לבשר לך אך אתה לא הראשון שעולה על הדיל הזה והיו כבר מס' דיונים על כך.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר א. אני לא מפרסם אף אחד, אני חושב שזוהי עסקה מעולה ואני מעלה אותה כי יש אנשים שלא כל היום מחפשים בחניות מקוונותב. התר'ד הקודם היה ל(9800 של ספייר והוא היה לפני חודש +אני לא חושב שכל אחד שנכנס לפה יש מתחיל לחפש בדפים שלפני כמה שבועות כל מיני "עסקות" למניהן, קניה מקוונת היא דבר דינמי שמשתנה מיום ליום וחיפוש בלוח לא יהיה רלוונתי לדבר הזה.ואם יש לך בעיה תפנה אתה למודראטורים ולא תקדח לי בשכל.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים לידיעתך יש כיום כבר ב-1,223 ש"ח RADEON 9800PRO 256BIT של TUL. כך שהעסקה הזו לא כל כך אטרקטיבית.זהו ת'רד ספאם שכן אם כולם יתחילו לפרסם מוצרים בת'רדים שונים, האתר הזה יהפוך לאתר פרסומות.בנוגע ל"קידוח בשכל", תדבר ככה בשכונה לחברים שלך או למשפחה שלך. מכיוון שאינני אף אחד מהנ"ל, תשמור על השפה שלך.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים בחיית בן אדם נחמד רשם הודעה אל תגזימו לא כל כך הרבה פעמים פירסמו את זה......תודה אחי שהבאת את העיסקה לצומת ליבינו
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אני לא מבין למה אתם קופצים עליו, הוא פרסים דיל חד פעמי ומאוד שווהבכל מקרה אני כבר הזמנתי אצל נעה, הם עושים לי הנחה של 3 אחוז לכרטיס ולספק שאני קונה אצלהם, אז זה יצא ב50 שקל יותר יקר מCOMPIL ומגיע להם על השירות הנהדר
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים קידוח בשכל ? איזה מישפט מוזר, בכל אופן תודה על מציאת הדיל הטוב ביתר היום ומקווה שלא יצא נפט מהשכל.ERO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.