פורסם 2004 ביולי 921 שנים כמו שכבר אמרו,מחירים אתה יכול למצוא ב www.zap.co.il שמעתי ש EPOX 8RDA3+ יותר טוב באוברקלוק, יש לו שני כרטיסי רשת מובנים לאביט יש רק אחד 2 צריך בשביל שיתוף אינטרנט ,אם תחליט לקנות epox 8rda3+ כדאי מ www.noacomp.co.il יש להם rev 3.2
פורסם 2004 ביולי 921 שנים באוברקלוקינג שניהם טובים אומרים שהאפוקס טוב יותר אני לא יודע כי שניהם יכולים להגיע לבאס שאתה לא ממש צריךכרטיס רשת כבר נאמר שלאפוקס יש שנייםלאביט יש כ.קול איכותי ולאפוקס יש כ.קול ממוצעהאפוקס מגיע עם באנדל עשיר - כולל כבלים מעוגליםאם לא חשוב לך פיירוור ואתה יכול להסתפק בכ.קול ממוצעיש את הלוח NF7 הרגיל, שמחירו יותר מ500 שקלבעוד שני הלוחות האלה עוברים את התקציב שלך במעט..
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר ?8RDA3I (NForce Dual)? זה מה שהתכוונת מאיפוקס??NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2? וזה מה שהתכוונת באביט?ומיכוון ששניהם תומכים בדואל איזה לדעתך יותר טוב?ואיזה אתה ממליץ בלי דואל?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים דואל? אתה מתכוון לדואל דידיאר? זה שהם תומכים זה יפה מאוד, אבל זה לא שימושי בשום אט'לוןXP האחוזי שיפור מזערייםעדיף לקנות סטיק אחד גדול...בכל מקרה לא התכוונו ל RDA3I אלה ל 3+ ! זה דגם קצת יותר מתקדם..
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אין שום דבר רע בו, אני רק אומר שה RDA3+ זה דגם אחד מעליו rda3i דגם לא רע בכלל, בתור תקציבי הוא מצוייןכמו שאני לא קוטל את הNF7 בגלל שיש דגמים מעליו...
פורסם 2004 ביולי 921 שנים המלצתי היא ה-EPOX 8RDA+ אשר עולה מעט יותר מה-RDA3I ומגיע עם כרטיס קול איכותי (SOUNDSTORM).
פורסם 2004 ביולי 921 שנים שלא היו טעויות, לא כל ה 8rda3+ שנמכרים בארץ באים עם סאונד סטורם, רובם מגיעים עם רילטק אם אני זוכר נכון.עריכה: הייתי קרוב ;D מגיע עם CMEDIAOnboard sound, 6 channel CMedia C9739a Audio Supports Digital SPDIF and software AC-3אז אם אתם בונים על הסאונדסטורם כדאי שקודם תבררו את זה טלפונית\באימייל עם החנות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים המלצתי היא ה-EPOX 8RDA+ אשר עולה מעט יותר מה-RDA3I ומגיע עם כרטיס קול איכותי (SOUNDSTORM).לא בשבילי. אני הולך לעשות OC, וב REV3 יש כמה יתרונות משמעותיים. משם זה ילך לילד שישחק איתו ואותו לא יעניין אם זה SOUNDTORM או CM או מה שלא יהיה. לסרטים ולמוזיקה יש לו מערכת קולנוע שעולה 10,000 שקל.עריכה: MENTALLY , אבל תודה רבה על המידע
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר EPOX 8RDA3I Nforce 2 Rev 2.1 זה מה שאתם ממליצים לי?אני צריך המלצה על לוח טוב שינצל את ה2500 או 2800 ויתמוך בו?והסברים על הלוחות שאתם ממליצים (:
פורסם 2004 ביולי 921 שנים 2.1 עדיף את זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=807&catcode=160
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.