פורסם 2004 ביולי 921 שנים שלום , אני משתמש במירק להורדת כל מיני דברים (חוקיים חוקיים)ואני עובד עם אתרים שעושים בעזרתם חיפוש, אני לא בטוח שמותר לי לפרסם את שמם פה אז אני לא אפרסםהעניין הוא שבאקספלורר, אחרי החיפוש, אני מקבל קישור, שעליו אני לוחץ, זה פותח לי את הסרבר והערוץ במירקומה שנותר לי לעשות הוא CTRL+V כדי להעתיק את הפקודה שהוא הכניס אוטומאטית לזיכרון....יש איזו דרך להוריד פלאג אין למוזילה כדי שהאתרים האלו יתפקדו כמו שצריך??תודה...
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אני חושב שהוא אמור לעשות את זה אוטומטית...*תשנה בבקשה כותרת לדיון ע"פי חוקי הפורום , שתהיה יותר אינפורמטיבית בקשר לנושא שלך.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים כנס ל about:config ושנה את signed.applets.codebase_principal_support ל true.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים כנס ל about:config ושנה את signed.applets.codebase_principal_support ל true.יש תופעות לוואי?יש לך לינק רשמי של mozilla/mozillazine/mozdev שזה אכן עובד?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים לא, תצטרך לבטוח בי שניבה - בשורת כתובת כתוב about:config Uלחן אנטר. יפתח לך חלון עם רשימה גדולה, למעלה שורה שאפשר לכתוב בה, תעתיק לשם את הטקסט מההודעה הקודמת שלי, והוא יופיע לך, לחצן ימני - modify ושנה מfalse ל true.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.