פורסם 2004 ביולי 921 שנים יש לי מודם אלקטל ADSL שהפך לפרו אליו מחובר האב שמתחבר ישירות להאב חיברתי עםכבל מוצלב עוד ראוטר עם wi-fi של edimax למחשב השני מחובר כרטיס usbשל 3com שאמור לקלוט את הwifi אבל הוא קולט בתדר נמוך של very low , low ואי אפשר להתחבר במחשב השני לאינטרנטמה אני צריך לעשותתודה מראש לעוזרים
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר אז ככה המודם אלקטל ADSL מחובר להאב רגיל (אליו מחוברים שני מחשבים עם כבלים מוצלבים) עכשיו הוספתי האב אלחוטי להאב הרגיל ע"י חוט מוצלב.במחשב המרוחק שמתי כרטיס usb שיקלוט מההאב האלחוטי עכשיו במחשב המרוחק מראה לי שהוא על low ולא מצליח להתחבר לאינטרנט (לגלוש)
פורסם 2004 ביולי 921 שנים ממה שהבנתי הבעיה שלך היא בעית קליטה ולא בעייה בהגדרות כלשהן. תקרא ותיישם את זה -http://kbserver.netgear.com/kb_web_files/n101318.asp
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר זה לא בעיית מיקום יכול להיות שזו בעיה בגלל ששני ההאבים מחובר אחד לשני בכבל מוצלב במקום ישר
פורסם 2004 ביולי 921 שנים תראה, כל התצורה של הרשת שלך לא נשמעת הגיונית במיוחד, אבל אם אתה אומר שכתוב לך low, כנראה שזה עניין של קליטה
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר בדקתי זה לא קשור לקליטההוא לא מקבל תקשרות של האינטרנט אבל בקליטה הוא בסדראיך אני יכול את הראוטר האלחוטי לחבר מהראוטר הרגיל (שהוא מתחבר לאינטרנט ישר דרך המודם)או שפשוט אני צריך להכנס להגדרות של הראוטר הרגיל ולהחליף ביניהם ולהכניס לראוטר האלחוטי את ההגדרות של האינטרנט
פורסם 2004 ביולי 921 שנים את האלקטל אתה הופך חזרה למודם. מחבר אותו בכניסת WAN של הנתב האלחוטי, ומגדיר את הנתב האלחוטי שיחייג. ואז אתה מחבר את ההאב לנתב עם כבל מוצלב.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר הבנתירק איך אני נכנס להגדרות של הנתב האלחוטי ומגדיר אותו זה דגם של edimax
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.