עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה בתקציב של ~800 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב נסעתי הבוקר באופניים מביתי שבמרכז ת"א לחנות של חלילית ביפו, איזה חום ראבאק  :'( קניתי את הRevolution שם, הם היבואנים של M - AUDIO בארץ ד"א, בניגוד לPCH או פנדה שם הRevolution עולה 800 שקל הכרטיס עלה רק 620 ש"ח !

כרגע אני הולך להתקין את הכרטיס, אני מנגן קצת שירים להיפרד מה הSOUNDMAX OB שלי ואני מאוד מקווה שאני אוכל להגיד לכם שיש שיפור ניכר לאחר ההתקנה (כן גם עם ה ATP 3).

Later.

נ.ב

תודה לכל מי שעזר והגיב ;)

• תגובות 64
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבדל בטוח שיהיה אל תדאג!

כייף לך שככה היה במלאי מיידי אני הזמנתי מפנדה את האודיג'י 2 שלי לפני כבר איזה 20 ומשהו יום, צריך לחכות עוד ...

בכל אופן תתחדש! ותן לנו חוות דעת, אני בטוח שאתה תרגיש הבדל עצום.

פורסם

טוב נסעתי הבוקר באופניים מביתי שבמרכז ת"א לחנות של חלילית ביפו, איזה חום ראבאק :'( קניתי את הRevolution שם, הם היבואנים של M - AUDIO בארץ ד"א, בניגוד לPCH או פנדה שם הRevolution עולה 800 שקל הכרטיס עלה רק 620 ש"ח !

כרגע אני הולך להתקין את הכרטיס, אני מנגן קצת שירים להיפרד מה הSOUNDMAX OB שלי ואני מאוד מקווה שאני אוכל להגיד לכם שיש שיפור ניכר לאחר ההתקנה (כן גם עם ה ATP 3).

Later.

נ.ב

תודה לכל מי שעזר והגיב ;)

welcome to the club... באמת אחלה של כרטיס... עכשיו אולי תשקול להשתמש בפיתרון שהצאתי לך קודם לכן? להשתמש בשני הכרטיסים בו זמנית.

פורסם

הבדל בטוח שיהיה אל תדאג!

כייף לך שככה היה במלאי מיידי אני הזמנתי מפנדה את האודיג'י 2 שלי לפני כבר איזה 20 ומשהו יום, צריך לחכות עוד ...

בכל אופן תתחדש! ותן לנו חוות דעת, אני בטוח שאתה תרגיש הבדל עצום.

אני הזמנתי את הריבולושין שלי מפנדה לפני ארבעה חודשים ככה ששלושה שבועות קטן עליהם.

פורסם

כן אהה... ;D

בכל אופן אתה מוכן להסביר איך עובדים עם שני כרטיסים ומגדירים אחד כראשי ואחד לעבוד עם תוכנות???

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

ההתקנה עברה בשלום, הכרטיס קצת עשה בעיות עם הכניסה לPCI, הייתי צריך להשתמש בפלייר כדי שיכנס חלק אבל בסוף זה הסתדר ועכשיו הכל פועל סבבה.

התחלתי לשמוע שירים ובינתיים אני דיי מרוצה, אני צריך לשמוע עוד כדי לשפוט לעומק כמה הוא טוב וכמה יש הבדל, בינתיים יש שיפור יפה. אני אבדוק אותו עוד מעט בדיסקים ובמשחקים... נראה לי דיל נחמד מאוד בסך הכל, גם המחיר היה סבבה ;)

פורסם

מעולה, תתחדש!

למה בכלל היה צריך להשתמש בפלייר?

כן אהה...  ;D

בכל אופן אתה מוכן להסביר איך עובדים עם שני כרטיסים ומגדירים אחד כראשי ואחד לעבוד עם תוכנות???

בבקשה תסביר לי... (השאלה מופנית ל"BigBrown....")

פורסם

תתחדש אח שלי

זה עדיין יקא 620

בהתחשב בעובדה שקניתי את האודיופיל 2496 ב650

פורסם

מאיפה קנית את האודיופיל 2496 במחיר כזה?

פורסם

אתה יכול לקנות אותו במחיר כזה מאמזון. כמובן שצטרך למצוא דרך לייבוא אותו ללא מע"מ ועלויות שילוח.

פורסם

מעולה, תתחדש!

למה בכלל היה צריך להשתמש בפלייר?

בבקשה תסביר לי... (השאלה מופנית ל"BigBrown....")

בדיוק עניתי לשאלה בת'ארד שפתחתה בנושא.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות אותו במחיר כזה מאמזון. כמובן שצטרך למצוא דרך לייבוא אותו ללא מע"מ ועלויות שילוח.

קוראים לזה להבריח.

מע"מ יש על כל מוצר שמגיע לארץ... ובלי עלויות שילוח זה פשוט ללכת לשדה התעופה ולקחת את המוצר, עם מונית זה עולה עוד יותר מהמשלוח ונסיעה לשם עולה דלק וזה גם לוקח לא מעט זמן כל הנסיעה.

פורסם

לא עליות שילוח זה השליחה מחו"ל

מבריחים מחול ,מוצאים אחד שנוסע שיביא

אם אתה מכיר מישהו שנוסע לניו-יורק אז אני יכול לארגן לך כל מכשיר אלקטרוניקה בהכי זול וזה בדוק.

פורסם

קוראים לזה להבריח.

מע"מ יש על כל מוצר שמגיע לארץ... ובלי עלויות שילוח זה פשוט ללכת לשדה התעופה ולקחת את המוצר, עם מונית זה עולה עוד יותר מהמשלוח ונסיעה לשם עולה דלק וזה גם לוקח לא מעט זמן כל הנסיעה.

קודם כל אני התכוונתי לעלויות שילוח מחול. כל מוצר בעל שווי שמעל ל50$ חייב במע"מ, תתקן את עצמך.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אפשר להשיג אודיופיל מקורי מהקופסא ולא משומש ב50$ ?

()_o, טוב זה כבר דיון אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים