עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה בתקציב של ~800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

M-Audio Audiophile 2496

בין הכרטיסים היותר טובים שנמצאים לסטיראו כיום .(במחיר שפוי כמובן)

• תגובות 64
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההבדל באיכות בין הכרטיסים הנ"ל שדוברו יבוא לידי ביטוי בATP3?

עם כל זה שהיא מערכת למחשב והכל היא נחשבת לדי איכותית, אז לכרטיס צריכה להיות השפעה עליה לא?

הם אמנם לא כל כך עוצמתיים אבל מבחינת אכיות הם בסדר דווקא, יש לי סט של ATP3 בחדר.

פורסם
  • מחבר

M-Audio Audiophile 2496

בין הכרטיסים היותר טובים שנמצאים לסטיראו  כיום .(במחיר שפוי כמובן)

1300 ש"ח זה נראה לך מחיר שפוי ? נראה לי יותר חכם לקנות במחיר כזה את הרמקולים ולא את הכרטיס.

פורסם

ההבדל באיכות בין הכרטיסים הנ"ל שדוברו יבוא לידי ביטוי בATP3?

עם כל זה שהיא מערכת למחשב והכל היא נחשבת לדי איכותית, אז לכרטיס צריכה להיות השפעה עליה לא?

הם אמנם לא כל כך עוצמתיים אבל מבחינת אכיות הם בסדר דווקא, יש לי סט של ATP3 בחדר.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שהאודיופיל יהיה הרבה פחות טוב במשחקים מאשר הREVOLUTION ? גם מבחינת FPS וגם מבחינת איכות הסאונד ?

פורסם

אח שלי האודיופיל הוא כרטיס מצויין לאדם שעושה מוזיקה...לאדם ששומע מוזיקה ומשחק משחקים , זה פשוט ביזבוז של כסף.

אתה לא צריך כזה כרטיס וזה בזבוז של כסף...אכן בארץ הוא עולה 1228 שקל בחלילית.

עכשיו באמת שיש פה אנשים שבשביל לשמוע מוזיקה הם משקיעים מעל הוא מעבר לדעתי והם מביאים לך את הכרטיסים הכי יקרים.

אם אתה רוצה לסרטים וכאלה תלך על הרבו כי זה 7.1 וזה כרטיס מצויין לזה...אם אתה צריך סטיראו אז אל תלך על כרטיס יקר במיוחד כי רוב הכרטיסים הממוצעים שומעים מספיק טוב וזה שיש פה אנשים שרוצים שלמות וגם שמים לב אז הם אומרים לך על זה ועל זה.

אני יוצר מוזיקה ואני שומע הבדל אבל אני אומר לך מניסיון,מאחד שיש לו סתם רמקולים באוטו ומרוצה- אל תוציא סתם כסף,

גם להזמין מארצות הברית זה בור בכיס,שמגיע ישר אתה משלם מיסים ובלה בלה וכבר עולה לך פי שתיים וזה כמו בארץ...הדרך היחידה היא להביא את זה לארץ שמישהו ינסע ופשוט יביא את זה...ככה עשיתי עם הציוד שלי והאוזניות והאדיופייל...קניתי ב650 שקל...

ועוד משהו החנות הזאת בעזרת השם - http://www.bhphotovideo.com

סתם יקרים זונות , לוקחים מלא כסף וחבל מי שקונה משם , אני יכול לסדר לך חנות במחיר יותר טוב

למשל רציתי לקנות מוניטורים משם וזה הבדל של כמעט 200 דולר....זובייייייי בוררררררררר

פורסם
  • מחבר

בקטע של האודיופיל אתה נראה לי צודק, אני לא רואה במפרט שלו שיש לו תמיכה בפילטרים פשוטים של משחקים ולמרות שהוא תותח במוזיקה אני עדיין משחק וזה חשוב לי.

חוץ מזה הוא גם יקר.

אני הולך לחפש דיל טוב בEBAY לProdigy או REVO...

וד"א אני מרגיש הבדל בסאונד טוב מאוד ואני גם שומע מוזיקה בלי הפסקה אז מאוד חשוב לי איכות הכרטיס.

ה7.1 בכרטיסים האלו זה לא מה שמרשמים אותי, רוב המערכות הם 5.1 אם כבר קונים סראונד וגם אין לי סראונד וזה גם לא בתכנון, איכות הצליל זה מה שחשוב וזה לא קשור כמה רמקולים מחוברים.

על חומרה אין מיסים, יש רק מע"מ וכסף על המשלוח אם אתה מבקש אחד כזה.

בכל מקרה... אם אפשר להשיג כרטיס במחיר של 50$ במקום ב800 שקל, זה שווה... גם לאחר מע"מ ודמי משלוח.

פורסם

בקטע של האודיופיל אתה נראה לי צודק, אני לא רואה במפרט שלו שיש לו תמיכה בפילטרים פשוטים של משחקים ולמרות שהוא תותח במוזיקה אני עדיין משחק וזה חשוב לי.

חוץ מזה הוא גם יקר.

אני הולך לחפש דיל טוב בEBAY לProdigy או REVO...

וד"א אני מרגיש הבדל בסאונד טוב מאוד ואני גם שומע מוזיקה בלי הפסקה אז מאוד חשוב לי איכות הכרטיס.

ה7.1 בכרטיסים האלו זה לא מה שמרשמים אותי, רוב המערכות הם 5.1 אם כבר קונים סראונד וגם אין לי סראונד וזה גם לא בתכנון, איכות הצליל זה מה שחשוב וזה לא קשור כמה רמקולים מחוברים.

על חומרה אין מיסים, יש רק מע"מ וכסף על המשלוח אם אתה מבקש אחד כזה.

בכל מקרה... אם אפשר להשיג כרטיס במחיר של 50$ במקום ב800 שקל, זה שווה... גם לאחר מע"מ ודמי משלוח.

אל תקנה סתם את הריבו אם אתה עדיין משחק הנה בעל הריבו פה בפורום אמר לך שהוא ממש גרוע למשחקים וגם אנחנו אומרים לך הוא מאבד הרבה יותר מדי פריימים במשחקים.

קח בחשבון לפני קנייה, כי מוזיקה זה ללא ספק כייף לשמוע באיכות טובה אבל יש לחשוב על כל ההבטים כי מחשב זה גם למשחקים וסרטים ושם הריבו לא טוב מדי.

פורסם
  • מחבר

הוא טוב מאוד במשחקים, פשוט יורדים לך קצת FPS וזה כבר שיקול שלי.

לגבי סרטים... מה הקטע ? הוא בסדר גמור גם לסרטים, בכל מקרה DVD אין לי פה והסרטים היחידים שאני רואה זה בDIVX ועד עכשיו מאוד נהנתי עם הOB שלי גם בסרטים... ואני גם לא רואה יותר מדי סרטים על המחשב.

פורסם

אוקיי אם אלה השיקולים אז לך על הריבו ... :)

פורסם

בגלל זה אמרתי שני הודעות לפני..

אם המחיר לא מתאים לתקציב (ולרובם הוא לא.)

תלך על הרבו שהוא גם כרטיס מעולה .

פורסם

אבל שוב השאלה היא האם האיכויות של הכרטיס יבואו לידי ביטוי על ATP3?

פורסם

אבל שוב השאלה היא האם האיכויות של הכרטיס יבואו לידי ביטוי על ATP3?

אני לא הבנתי ???

פורסם

הוא שואל אם ישמעו הבדלים על atp3 בין שני הכרטיסים הנ"ל.

לדעתי, יהיה הבדל אבל מאוד זניח - תיקח את מה שיותר מתאים לך (מבחינת אפשרויות ומחיר)

פורסם

אין לי מושג מה זה

ATP3

אבל אם אתה אומר אז מאמין לך.

בשביל MP3 וXVID

וכל החרטאות לא יהיה הבדל רציני ותאמין לי אם לא הייתי די ג'י וגם לא הייתי יוצר , לא הייתי משקיע כסף בכרטיס קול - הייתי נשאר עם הסאונד בלסטר לייב :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים