עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה בתקציב של ~800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאני זוכר גם ה-Terratec DMX6Fire הוא טוב, אבל אני לא זוכר מה מחירו.

• תגובות 64
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חורג מגבולות התקציב, משהו בסביבות ה1200 ולא הרבה יותר זול בחול. בכל אופן, אני ממליץ שתלך על כרטיס עם אורנטציה פחות "מקצועית" שעדיין תיהיה לו יכולת לנגן ב5.1 ותמיכה לפחות בסיסית במנועי הסאונד השונים.

פורסם

תגיד, היה לך בחודש האחרון פוסט כלשהו שלא כלל את השם EMU? אני חושב שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר "אוקיי, קלטנו"

אתה ממליץ על האודיופיל 2496. עד כמה שידוע לי ה0404 הוא יותר טוב, אז אני אומר את דעתי.

מה לא ברור?!

פורסם

בכל אופן אפילו אם אתה משחק במינון לא גבוה אבל משחק פאר-קריי ומשחקים כאלה שצורכים את המעבד כמו שצריך מאיה וריבו ממש לא אופציות.

אם אתה לא משחק בכלל במשחקים כבדים וזה ממש דבר משני אצלך ולא אכפת לך לאבד מספר גבוה של פריימים לך על ריבו או מאיה , שניהם אמורים לתת תוצאות מדהימות באיכות ודיוק צליל.

תתחדש! :)

פורסם

בכל אופן אפילו אם אתה משחק במינון לא גבוה אבל משחק פאר-קריי ומשחקים כאלה שצורכים את המעבד כמו שצריך מאיה וריבו ממש לא אופציות.

אם אתה לא משחק בכלל במשחקים כבדים וזה ממש דבר משני אצלך ולא אכפת לך לאבד מספר גבוה של פריימים לך על ריבו או מאיה , שניהם אמורים לתת תוצאות מדהימות באיכות ודיוק צליל.

תתחדש! :)

המיה לא כזה טוב.

נכון, בשימוש עם שתייהם מאבדים הרבה פריימים אבל לא משהו שיכול עדדין להרוס את חווית המשחק. הכל כמובן גם תלוי בחומרה הקיימת המחשב.

פורסם
  • מחבר

על כמה FPS אנחנו מדברים פה ? לא יותר מ10 נכון ?

כרגע אני אחד מהמפתחים של מוד לHL2 וזה משחק כבד מאוד, אני בטוח ארצה לשחק בו...

יש לי P4 2.4c@3.2 ו 256mbx2 @430mhz DUAL channel, הדבר היחידי שבאמת קצת דופק את הכל זה ה RADEON 9000 Pro שנכון לעכשיו סוחב, אבל ל HL2 ולמשחקים חדשים שיצאו עוד מעט זה בטוח לא יספיק, אני כן חושב לקנות כרטיס מסך טוב אבל בכל מקרה אני לא מעוניין שהכרטיס קול ידפוק לי לגמריי ת'צורה במשחקים... אני לא משחק כל כך הרבה בדרך כלל אבל כשאני כן משחק אני רוצה לשחק כמו שצריך.

נחזור לנושא... אם סתם יש תמיכה ל5.1+ שעולה עוד כסף אבל לא נותנת שיפור באיכות הסאונד אני ממש יכול לוותר על זה כי אין מצב שאני עושה פה סראונד, ברור לי שיכול להיות גם כרטיס 7.1 שנותן סטריאו באיכות סאונד מצוינת אבל השאלה היא האם יש משהו יותר חזק ושנכנס לתקציב ובכל זאת לא "רוצח" את המעבד ? ובאמת לא אכפת לי שזה יהיה רק 2.1 למרות שהיום כמעט כל כרטיס תומך ביותר.

פורסם

תרשה לי לצטט את עצמי:

אני לא ממש בטוח כמה מאבד בריבו אבל אני בטוח שהוא מאבד די הרבה, וגם לו וגם למאיה יש שימוש גדול מאוד במעבד, הנה משהו כדי להמחיש את הנפילה שלהם במשחקים:

http://www.guru3d.com/article/sound/120/6/

תמשיכו לדףדף תראו עד כמה הקראייטיב משאיר להם אבק בסראונד ונצילות מעבד.

אגב, יש שם מקרים שהמאיה מאבד 16 פריימים! זה ה-מ-ו-ן!

בכל אופן בקיצור הכרטיס ממש הורסת את הביצועים במשחקים, אם אתה לא רוצה לאבד פריימים ודי הרבה יחסית (כן יותר מ10 בחלק מהמקרים שזה המון) אז אל תלך על הריבו או על מיה 7.1.

בקשר לשאלה השנייה שלך לא כל כך הבנתי את השאלה עצמה.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי רוב הביצועים יורדים במשחקים בגלל השימוש בסראונד ובפילטרים...

טוב לא משנה, אני החלטתי שלא ממש אכפת לי מהביצועים במשחקים אני פשוט רוצה כרטיס שיהיה כמה שיותר איכותי לסטריאו, אם יש כרטיסים שאפשר להזמין מחו"ל ממש לא מפריע לי העיקר שזה בתקציב, אז מה אתם אומרים ?

פורסם

עם איזה רמקולים אתה הולך לשלב את הכרטיס?

כי אם הרמקולים לא איכותיים כל כך אז אתה לא תרגיש את ההבדלים שיש לכרטיסים איכותיים יותר להציא.

פורסם

http://www4.head-fi.org/forums/showthread.php?t=78053&page=1&pp=25

מי שעשה את הביקורת על הכרטיס אומר שה0404 הרבה יותר טוב מהאודיופיל 2496, ולפי מה שהבנתי, הוא דיי מתקרב לרמה של ה1212M(שנחשב להיות ברמה של נגנים ב1K$ מאנשים שהיו במפגשים ושמעו במו אוזניהם) שעולה כפול ממנו.

זה ללא ספק הכטיס הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה- פשוט דורס את כל המתחרים.

אפשר להשיג אותו ב100$ +40$ משלוח ב www.bhphotvideo.com.

אני יודע שאת כל זה אמרתי, אבל אני רואה שאתה(mortar) מתעלם ממני בכוח ::)

תתחדש. ;)

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי 2.1 ATP3, אני יודע שזה לא הרבה יותר מנחמד אבל יש מצב שאני אקנה משהו יותר רציני בקרוב ויש גם סיכוי שאני מחבר למחשב RECIEVER מקצועי למחשב עם רמקולים סוסים, ויכול להיות שאני אקנה רמקולים למחשב אבל טובים יותר ממה שיש לי עכשיו.

יש לי כמה שיקולים ועוד כמה דברים שעדיין לא הבנתי, דבר ראשון... כרטיס הקול אומר לעשות את כל העיבודים, אז למה הוא חונק את המעבד ?

דבר שני מה קורה אם אני לוקח כרטיס קול וביציאה דיגיטלית מחבר אותו לReciver ? גם אז המעבד משתתף בעבודה ?

האם הReciver משמש ככרטיס קול והוא עושה גם את העיבוד ? או שהוא פשוט עוד תחנה בדרך לרמקולים ובעצם כרטיס הקול עושה את כל העבודה והאם הוא בכלל יכול להיות צוואר בקבוק במקרה כזה ? (כרטיס הקול).

המצב כרגע שהכרטיס OB שלי דפוק והוא עושה לי רעשים מאוד מעצבנים ברמקולים אז בכל מקרה אני הולך לקנות כרטיס חדש ואני רוצה משהו איכותי, אני יכול להבדיל בין איכויות קול דיי בקלות, השאלה היא האם רמקולים כמו ATP3 (כי נכון לעכשיו זה מה יש) יכולים לנצל כרטיס ברמה של המאיה/ריבו או שלא ממש יהיה הבדל בין הכרטיס האלו לבין כרטיס כמו הAudigy 2 שבין השאר יתן לי גם יותר FPS ותמיכה בפילטרים ?

פורסם

אוקיי הריבו לצורך העניין אינו עושה decoding ולכן העומס כולו מופעל על המעבד במקרה של המאיה אני לא יודע אם זה בדיוק אותו דבר אבל גם לו יש ניצול גבוה מאוד של המעבד.

עם הרמקולים שיש לך כפי שאמרו לי בדיון הקודם שלי, לא יורגש הבדל גדול בין הריבו לאודגי'י 2 ולכן עדיף ללכת על האודיג'י 2 שנותן יותר ביצועים במשחקים ולפי מה ששמעתי אצל חבר שלי (את ה2ZS) הוא נשמע מדהים גם במוזיקה!

פורסם
  • מחבר

1) יש לי גם אוזניות לא רעות בכלל בבית, 2) יש מצב שאני מחליף רמקולים כמו שכבר אמרתי ו3) אני ממש לא מאמין שלא מרגישים הבדל ואני כמו שאני מכיר את עצמי אני יכול להרגיש הבדלים בין איכויות שונות ואני גם חושב שה ATP3 הם לא כאלה רמקולים שלא יכולים לתת ביטוי לכרטיס קול איכותי.

אחרי קצת בירורים אני רואה שהRevolution וה Prodigy הם דיי קרובים ושניהם איכותיים עם יתרון קל לProdigy, לפי מה שאני רואה הProdigy הוא קצת יותר ממה שאני יכול (או יותר נכון רוצה :P) להרשות לעצמי, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הProdigy/REVO בחו"ל בזול יותר באתר ששולח גם לארץ ? ראיתי את הRevo בEBAY בסביבות ה70$... משומש אבל עדיין זול מאוד, נראה לכם שיש איזה סיכון לקנות משומש ?

פורסם

תיזהר מאיביי..

והייתי הולך על האודיופיל אם אתה מתכוון להשתמש בשני רמקולים וסאב.

*זה כמובן אם התקציב שלך מרשה את זה*

אם לא אז תקנה את הרבולושן של M-audio

פורסם
  • מחבר

אודיופיל ? אתה יכול לתת דגם מדויק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים