עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה בתקציב של ~800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

פשוט מאוד... איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה, אני משחק גם לפעמים במשחקי מחשב אבל עדיפות ראשונה מ-ו-ז-י-ק-ה !

יש לי כרגע ATP 3 כרמקולים אבל אני אולי אקנה משהו חזק יותר אם יהיה תקציב.

בכל מקרה... הרמקולים הם לא הנושא אלא רק הכרטיס, מה כדאי ? אני חושב על משהו בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש משהו טיפה טיפה פחות טוב אבל בהבדל מחיר משמעותי אז אני מעדיף לא לזרוק כסף, אותו דבר לכיוון ההפוך - אם אני יכול להוסיף עוד 100 שקל ולהינות פי 10 מאיכות מטורפת אז גם זה בא בחשבון !

תודה רבה מראש!

אוהד.

• תגובות 64
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלי רמקולים אודיופילים או אוזניות אודיופיליות אתה בחיים לא שומע הבדל. פשוט אין מצב! אבל לא לזה פתחת את התארד שלך...

לדעתי קח את הaudiotrack פרודיג'י 7.1 כרטיס מעולה.

פורסם

SAY NO MORE!

m-audio revolution 7.1 בלי לחשוב פעמיים. אני חושב שהכרטיס עם שילוח עד הבית הולך ב770 שקל מחלילית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות אני אעשה קצת חיפושים לביקורות עליהם ונראה מה נסגר.

ד"א קצת לא קשור לנושא אבל חשבתי לחבר RECIEVER של מערכת סטריאו למחשב עם רמקולים רציניים לא משהו "למחשב" אלא תותחים, השאלה היא מה ההשפעה של כרטיס הקול על איכות הקול של הסאונד שיוצא מהרמקולים והאם הRECIEVER עושה את העבודה של כרטיס הקול ובמקרה כזה לא צריך משהו איכותי ?

נ.ב

זה בכל מקרה יהיה סטריאו בלבד, לא סראונד.

פורסם

אם תשתמש בכניסה הדיגיטלית של הרסיבר (בהנחה שיש לו כזאת) והכרטיס קול שלך יהיה בעל יציאה דיגיטלית של bit-pefect אז הרסיבר בעצם יעשה את כל העבודה.

פורסם

ומה לגבי הזמנה מחו"ל? יש מצב לקנות משהו טוב יותר מחול במחיר הזה ? ראיתי שמוכרים את ה EMU0404 שזה בעצם CREATIVE ב 100$ ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות הרבה יותר טוב מה AUDIOTRACK, אני צודק?

פורסם

אין שום סיבה לקנות revo 7.1 אם הולכים לשמוע בסטריאו בלבד

פורסם

אין שום סיבה לקנות revo 7.1 אם הולכים לשמוע בסטריאו בלבד

למה סתם לדבר שטויות?

פורסם

ככל הנראה כי אלה אינן שטויות

ובמחיר הזה בכיף אפשר להביא אודיופיל משומש, שבקלות ישמע יותר טוב מהרבו

פורסם

כי ה 0404 הוא הרבה יותר טוב ואיכותי מהרבולושן בסטראו(הוא תומך רק בסטראו) לפי ביקורת ראשונה(לא רשמית) שעלתה עליו בwww.head-fi.com, ועולה רק 100$ + 40$ משלוח UPS (מגיע תוך 3-5 ימים) ב http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=334708&is=REG

יש גם את ה EMU 1212M שעוד יותר טוב, אבל עולה 200$\900 שקל וקצת עובר את התקציב, במיוחד עם משלוח...

פורסם

ככל הנראה כי אלה אינן שטויות

ובמחיר הזה בכיף אפשר להביא אודיופיל משומש, שבקלות ישמע יותר טוב מהרבו

מן הסתם אז אתה גם יכול לייבא את הריבו ב400 שקל חדש. אגב, אני לא יודע אם בכזו קלות הוא ישמע כלכך הרבה יותר טוב.

פורסם

נכון, אבל אז אתה לא מקבל את הכרטיס הטוב ביותר שמתאפשר במסגרת התקציב

ועד כמה השיפור מהרבו משמעותי זה כבר תלוי במאזין עצמו. אובייקטיבית לרבו יש 8 יציאות סטריאו וממירים בינוניים, ולאודיופיל יש 2 יציאות סטריאו וממירים איכותיים יותר. תעשה אתה את ההחלטה מה יותר מתאים לסטריאו

פורסם

נכון ש"האודיופיל 2496" יותר טוב, אבל הEMU 0404 גם יותר זול וגם יותר טוב. אני בעצמי כבר הזמנתי אותו(יותר נכון, אני בשלב של אישור מספר כרטיס האשראי).

פורסם

תגיד, היה לך בחודש האחרון פוסט כלשהו שלא כלל את השם EMU? אני חושב שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר "אוקיי, קלטנו"

פורסם

הוא מביע את דעתו בנושאים רלוונטים עם מידע שלדעתו רלוונטי, אינני רואה שום פסול בכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים