עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד ולוח אם

Featured Replies

פורסם

יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו רוצים לקנות עוד אחד

השאלה שלי היא מה עדיף?

amd athlon xp 2400 +

abit nf-7

או

p4 1800

intel marryvel d850mv

פורסם

האופציה הראשונה....

פורסם
  • מחבר

אוקיי...תודה

אני קונה מאייבורי..אפשר לקנות בראש שקט?

שמעתי עליהם שהם מזייפים את הclock של המעבד

זה נכון?

פורסם

אמרת אייבורי .... אמרת צרות... לא רוצה ללכלך..... אבל לפי אנשים פה בפורום ... הם מצטערים על הרגע שהם שמעו על אייבורי.....(תעשה חיפוש ...)

איפה אתה גר...? נפנה אותך לחנויות שיתאימו לך ! (בעיה בשבילך לקנות מהאינטרנט ?)

פורסם
  • מחבר

הם פשוט נתנו לי דיל טוב מאוד...

מה אנשים אומרים על אייבורי?

פורסם

חיפוש...(פה בפורום ;D)

פורסם
  • מחבר

חוץ מהשרות של אייבורי...אני יכול להיתקל גם בחומרה פגומה או דברים כאלה?

פורסם

יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו  רוצים לקנות עוד אחד

השאלה שלי היא מה עדיף?

amd athlon xp 2400 +

abit nf-7

או

p4 1800

intel marryvel d850mv

לא את זה ולא את זה.

2400+ לא שווה כי ההבדל בינו ל 2500+ הוא זניח בכסף וה 2500+ הוא יותר טוב כי יש לו ליבה חדשה ויותר טובה (הפנוכו של המעבד יותר טוב).

P4 1.8 עם לוח מרוויל ציפסט 850 היתה אופציה מצויינת לפני 3 שנים (לי יש כזה). היום זה ממש לא אופציה. הזכרון על הלוח הוא מסוג RDRAM ועולה פי שניים מהזכרון שיש היום שעובד יותר מהר.

אני מציע שתתרחק מהחנות שמנסה למכור לך מוצרים ארכיאולוגיים, בנוסף שתבין שמתח הרווחים בשוק הזה נמוך מאוד ואם אתה מנסה להוזיל את המחשב אז אין ברירה וידחפו לך מוצרים ארכיאולוגיים.

תכנס לפורום של "מפרטי מחשב", תגיד לאיזו מטרה המחשב, תן את התקציב הגבוה ביותר שאתה יכול להוציא, תגיד מה אתה רוצה שהמחשב יכיל חוץ ממעבד+לוח+זכרון ויתנו לך עצות טובות.

פורסם

אבל אתה מסכים שהאופציה הראשונה.... עדיפה על השנייה....

פורסם

אבל אתה מסכים שהאופציה הראשונה.... עדיפה על השנייה....

בפרוש לא. זה פשוט שתי אופציות לא טובות. ואין לו שום סיבה לקחת אף אחת אם יש באותו כסף אופציה יותר טובה מחנויות שלא מנסות לדחוף את המחסן של הענטיקות או המחסן של המשומשים לאנשים.

כמובן, שאם הבחור חכמולוג ומנסה להשיג "קומבינות" או "דילים" אז הוא יקבל את מה שהוא רוצה. אבל אני ממליץ לו שיבין שאין בד"כ מציאות ודילים - יש מפרט פחות טוב תמורת כסף פחות טוב. נקודה. ועוד לא שמענו ממנו כמה כסף ה"דיל" הזה עולה. רק בכסף של ה RDRAM אפשר להשיג משהו הרבה יותר טוב.

עריכה: מרוויל עולה היום עדיין לא פחות מלוח בסיסי ל AMD, והאינטל 1.8 עולה 55 דולר יותר מה AMD2400 וה RDRAM עולה כפול מה DDR. כך שאם מציעים לו את שתי האופציות באותו המחיר זה מאוד אפשרי שמציעים לו מחשב משומש.

עריכה: רק לדייק, יש מפרט טוב בפחות כסף או קצת פחות טוב ומספק בהחלט בהרבה פחות כסף, אם יודעים מה קונים. אבל אין "מציאות".... ושיזהר כי אחד כזה שרוצה דילים זה בדיוק הבן אדם שידחפו לו את כל ה"מציאות".

פורסם
  • מחבר

תודה....החלטתי לקחת את ה

nf-7

2500+ בארטון

ותודה על הדאגה...אבל עוד לא הציעו לי את ה 1.8 והמאריוול..רק רציתי לדעת מה יותר טוב ואני לא אחד שידפחו לי חארטות

nf-7

amd 2500+ barton

fx5900xt 128mb

512mb ddr 333mhz

wd 80gb 7200 8mb

הוא בסדר לא?!

פורסם

לא ממש לא.

2500+ - בסדר.

כרטיס מסך - אחלה.

זכרון 333 ממש לא. ה 400 עולה היום אותו דבר ומאפשר לך OC מתון בקלות. כלומר לקנות 2500 אבל לעבוד בפועל עם 3200. מאיזה חברה הזכרון? "אינשם"?

קרור - לא יזיק קרור קצת יותר טוב מהמקורי. בטח אם אתה רוצה OC מתון.

רמקולים - יש לך משהו סביר? שתהנה גם מהסאונד במשחקים?

מארז?

אני מציע לך שוב שתלך לפורום "מפרטי מחשב" ותשים שם את המיפרט שאתה מקבל כולל הכל ותשמע מה אנשים אומרים.

עריכה: מסך? מציעים לך משהו טוב או משהו עם שפופרת של שידפוק לך את העיניים?

פורסם
  • מחבר

רמקולים

creative inspire 4400 4.1

כרטיס קול sb 5.1 value

קירור- לבנתיים אני ישאיר את זה ככה אני יחליף בהמשך

מארז רגיל + Tt 300w

מסך..יש לי בבית samsung syncmaster 757dfx ואני מרוצה ממנו

זיכרונות- A-DATA

פורסם

כמה רוצים על הזכרונות? בד"כ יש כסף ל"שם". תקח ממקום אחר ותתקע שני סטיקים. ואם אתה מתכוון לעשות OC בעתיד אז בטח לא 333.

פורסם
  • מחבר

אבל ה

amd עובד על 333 לא?!

אז אני יודע ש400 לא יהיה יעיל עכשיו

אבל אם אתה אומר שזה טוב ל oc אז אני ישנה

אין הבדל גדול

A-DATA לא בסדר? קראתי פה בפורום שהם בסדר גמור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים