פורסם 2004 ביולי 921 שנים אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון.אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון.הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב.איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים יש לך שם Errors וPass. אם יש בErrors מספר אחר מ0 הזיכרון שלך פגום. תשתמש באחריות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר אתה מתכוון לעמודה PASS או ERRORS?הבנתי שישנם שגיאות שנוצרות לא דווקא בגלל הזיכרון (לוח או BIOS),ורק שגיאות במספרי בחינות מסוימים (TEST NUMBER) מעידים עלתקלה בחמרה. האם המידע שקיבלתי שגוי?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אין שום אפשרות להבחין במקור התקלה דרך התוכנה.הדרך הכי טובה לוודא היא לנסות את הזיכרון שלך על לוח אחר ולראות אם גם שם הוא עושה בעיות.מה שבטוח זה שאם היא מוצאת בעיות אז יש למערכת שלך בעיה, זה לא מייד אומר שהזיכרון הוא הבעיה.אתה יכול גם לנסות להעלות קצת את המתח של הזיכרון ולהגדיל את התיזמונים כדי לראות אם זה עוזר.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אתה יכול גם לנסות להעלות קצת את המתח של הזיכרון ולהגדיל את התיזמונים כדי לראות אם זה עוזר.סליחה אם השאלה דבילית, אבל איך זה קשור?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים שגיאות לא חייבות להיות עקב חומרה פגומה, כל אוברקלוקר יגיד לכם שאפשר לגרום לזיכרונות לתת שגיאות ב memtest אבל שהמחשב יעשה POST ויראה תקים פרט לחוסר יציבות.יש מצבים שהשגיאות האלו הן פשוט כי הזיכרון לא מקבל מספיק מתח או שהתזמונים נמוכים מדי. יכול להיות גם שהזיכרון פשוט לא עובד עם הלוח הספציפי ושבלוח אחר הוא לא יתן שום שגיאה.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אבל אם זאת בעייה שהתחילה רק עכשיו, והמחשב עבד כבר זמן מה ללא בעיות זה נוגד כמה מהדברים שאתה אומר.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים שגיאות לא חייבות להיות עקב חומרה פגומה, כל אוברקלוקר יגיד לכם שאפשר לגרום לזיכרונות לתת שגיאות ב memtest אבל שהמחשב יעשה POST ויראה תקים פרט לחוסר יציבות.יש מצבים שהשגיאות האלו הן פשוט כי הזיכרון לא מקבל מספיק מתח או שהתזמונים נמוכים מדי. יכול להיות גם שהזיכרון פשוט לא עובד עם הלוח הספציפי ושבלוח אחר הוא לא יתן שום שגיאה.אז אם אני לא עושה אוברקלוק (פרט לכרטיס מסך) ואני יודע שהזכרונות שיש לי עובדים עם הלוח שיש לי כמו שצריך, אני יכול פשוט להניח שמשהו דפוק? או שבתור משתמש "פשוט" (לא אוברקלוקר) אני אמור גם לנסות לשחק עם התזמונים והמתח?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אז אם אני לא עושה אוברקלוק (פרט לכרטיס מסך) ואני יודע שהזכרונות שיש לי עובדים עם הלוח שיש לי כמו שצריך, אני יכול פשוט להניח שמשהו דפוק? או שבתור משתמש "פשוט" (לא אוברקלוקר) אני אמור גם לנסות לשחק עם התזמונים והמתח? לא כל זכרון עושה בעיות כאלה ולא לכל זכרון יש בעיות תאימות. אם הזכרון עושה לך בעיות, אתה יכול לנסות להתעסק עם זה, אם לא, אז למה לגעת?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אני יכול להעיד על המחשב שלי שחלה בו הדרדרות הדרגתית, איטית ומדאיגה באיכות הזרם שמקבל המעבד. המתח לא יציב בכלל, לפעמים הוא 0.03 ממה שהגדרתי/מוגדר כברירת מחדל בBIOS ולפעמים הוא אפילו 0.12 מתחת לזה. זה לא היה ככה תמיד, למעשה, ההדרדרות קרתה במשך כשבועיים וחצי. אז למה לא יכול להיות שיקרה כזה דבר לזיכרון? גם לו יש מעין MOSFETs שמבקרים על המתח, כמו למעבד.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים 0.03 זה כלום הרי אי אפשר מתח יציב מאה אחוז... אבל יכול להיות שיש לך ספק חרא איזה ספק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.