עבור לתוכן

Sapphire X800 pro תוצאות חדשות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב מכיוון שההרדיסק שלי החליט שהוא קורס ואני עכשיו על אחד חילופי אז לא אכפת לי להריץ כמה בדיוקת של פאר קריי

אני אעלה תמונות בהודעה הראשונה אם מישהו יוכל לתת לי לינק ל4.6 אני אשמח מאוד

*מכיוון שחבר שלי לא נמצא אז אני צריך שמישהו אחר יסביר לי איך להריץ בfar cry דמו שיבדוק fps ממוצע כמו שעושים אתרים תודה מראש

בקשר לרמאויות אם תסתכלו בכל הכתבות תראה שבדריירברים הישנים כל סדרת ה6800 היו על הפנים וככל שיצא דרייבר חדש

היו זינוקים גבוהים בכל הבנאצמארקים אולי גם זאת רמאות?

הרעיון הוא שאיטיאי לא שיפרו משהו שהעלה ת 3dmark בלבד אלה את השימוש בוורטקס שיידר בגלל זה זה שיפר תוצאות רק במשחקים 2 ו3 שמתשמים בו בצורה ניכרת.

**

ובקשר ל CG אני חולק עלייך

http://www.hkepc.com/hwdb/amd64cg-3.htm

יש כאן השוואה בין Cg ל C0 והיתרון לא נראה בכלל (בליבות clawhammer)

newcastle עדיף בגלל שהוא מקבל 200 mhz למהירות מעבד שזה עדיף על חצי מגה קאש

אפשר לראות את זה בהבדלים בין 3000+ ל3200+ ששמה יש הבדל בין חצי למגה לבין

3200+ ל3400+ ששמה ההבדל ב200 מגהרץ במיוחד לאנשים כמוני שיש להם ציפסאט של via

שלא ידידותי כל כך לאוברקלוקינג אז 200 מגהרץ זה בהחלט משמעותי אבל כל זה לא קשור לנושא

וסתם הערה ה newcastle שלי לפחות זה CG (למרות שהבנתי שכל הניוקאסטל CG)

**ברור שבאותה מהירות הם לא יהיו אותו הדבר ואי אפשר להוסיף עוד חצי מגה קאש לכן ציינתי שזה מעולה למי שלא עושה אוברקלוקינג

ואם אתה כן עושה אוברקלוקינג יש לניוקסטאל יתרון גדול בזה שאין לו מגה קאש ככה שהוא מתחמם פחות

זה לא חוכמה לעלות אותו באוברקלוקינג ב200 תעלה גם תניוקסטל במקביל ב200 נראה מה יקרה:)

פורסם

But, I can always run my 3200+ @ 2.2Ghz, but I canno't add him another 512kb of cache.

פורסם

But remember, I can always run my cpu @ 2.2Ghz but I canno't add him another 512Kb of cache!

Also the 1mb of cache outperform the NewCastle @ the same speed, and under PS/DI/LN2 these CPU's maxes out @ 3Ghz. The 1mb cache give me atleast 1sec s-PI advantege, more 3Dm points and FPS at 3dgames. SO THE 3200 CH IS MUCH BETTER, but if you buy 3400+ / 3000+, get NewCastle, because the cache is the same in all steppings.

פורסם

CAES

אתה לא משתמש חדש

ואתה בכל זאת מקפיץ

:-X

פורסם

אז מה עדיף בסופו של דבר NEWCASTLE או CLAWHAMMER אני קונה 3200+ 64ביט באוקראינה ב-200דולר :)

שווה?? לעומת הארץ?

דרך אגב אני יקנה שם גם הרד דיסק אני חושב 200גיגה וכרטיס מסך וזיכרון גיגה אבל מה אני לא בטוח שיש שם ADATA כי ראיתי את NCP וסמסונג!

אוףףףף >:(

פורסם

LOL, I didn't bumped anything.

Anyway Tommy, it's best for you to buy ClawHammer, but only if you sure it's CG core (5AR Code). Try to get the newest CG you can find.

Put it on a juicy NF3 250 Board, comined with some beasty EB3700 (who heard about A-DATA ? LOL ! :P) under Ukraine's cold temps, and your machine will work like a charm!

GLHF

פורסם

אני מת על השמות שAMD נותנת למעבדים שלה :)

thunderbird

clawhammer

newcastle

ועוד כל מיניי

גם אינטל עכשיו יש לה שמות כאלו של שר הטבעות

elderwood

והשני שלא זוכר משהו עם grandale

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו בקשר לת'ראד- שני הכרטיסים מגיעים לתוצאות מאוד דומות, לדעתי למרות השיפור החדש הזה זאת ממש לא המילה האחרונה, ככה שאי אפשר עדיין להסיק מסקנות.

פורסם

LOL, I didn't bumped anything.

Anyway Tommy, it's best for you to buy ClawHammer, but only if you sure it's CG core (5AR Code). Try to get the newest CG you can find.

Put it on a juicy NF3 250 Board, comined with some beasty EB3700 (who heard about A-DATA ? LOL ! :P) under Ukraine's cold temps, and your machine will work like a charm!

GLHF

Tnx!!

msi neo psr bf3 250gb is a good mobo? :-\

פורסם
תצוגה וגרפיקה

פורום בנושא כרטיסי מסך, כרטיסי טלוויזיה, מנועים גראפים של משחקי מחשב, מסכים, וכו'..

אני לא רואה שכתוב פה שהנושא של הפורום הוא מעבדים ולוחות..

פורסם

איזה off topic עצבני רץ פה!! :o

caes איך לא הקפצת אם יש לך 2 הודעות אחת אחרי השניה שהן שונות ??

ובחזרה ל X800- ניסית לעשות לו OC?

עריכה:

טעות שלי מה שאני מתכוון זה תוצאות לפני OC ואחרי עם הדרייברים החדשים

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי OC

קודם כל הרצתי בדיקה בלי OC ויצא 10210 3dmarks

אחרי זה עם OC של 1040 לזיכרונות 512 לcore ויצא 11089 3dmarks

אחרי זה עם OC של 1120 לזיכרונות ו527 לcore ויצא 11420 3dmarks

ובקשר לפארקריי אני לא מתכוון לעשות באנצמארק עד שלא יוצא גירסא 1.2 כי נכון לעכשיו הוא לא מזהה תכרטיס כ x800

אלה ככרטיס של נווידיה אז יש כמה עיוותים בחלק מהטקסטורות של העצים(לא בכל השלבים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים