עבור לתוכן

מבקש את ההמלצה שלכם לפלאפון חדש

Featured Replies

פורסם

המסך לדעתי די גדול - ואילו היצוב די יפה לדעתי, כמות זיכרונון נוספת הייתה רעיון טוב אולי אבל חוץ מזה המכשיר נראה די טוב ואולי אחשוב לקנות אחד ולזרוק את הלבנה השחורה שלי.

פורסם

איזו דינומת...!

ה630 מכוער? עלוב?... אני מוכן להצית את הסניף של סלקום בשביל אחד כזה, הדגנרטים האלה וההתחייבות שלהם... כזו חברה בזיון (סלקום) והצבעים שלה מוכיחים את זה.

פורסם

אתה משלם תשלום חודשי? אם לא פשוט תקנה גם אורנג' ויהיה לך חשבון של 0 בסלקום.

פורסם

התחייבות של 3 שנים, מסלול חיילים, נוקיה 8260 מגעיל, CDMA מעפן, אמנם קליטה יותר טובה ממכשירי GSM באיזורים מסויימים, אבל עדיין, הוא בעייתי להחריד. אני רק שנה וחצי איתו ואני כבר מת להפטר מהזבל הזה, בלי שסלקום יקנסו אותי באיזה 4389024372490789572348957896070918758623478569465-48957348925794823758902347534 ש"ח.

טעות, טעות, טעות!!!

טעות היתה לעשות @ זה!

פורסם

Nokia 3100 very nice :)

פורסם

לי יש את הפלאפון הכי מגניב Sony Ericsson Z1010

לי לאח שלי ואבא שלי.

אני יצרף תמונה שצילמתי עם אחד מהם את השני ;D

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יש לך אחלה פלאפון!!!

ד"א: כמה הוא עלה?

פורסם

חברים בסלקום :-X

פורסם

וואי איכות צילום טובה יחסית לסלולרי

פורסם

זה סה'כ פלאפון. פעם זה היה מכוניות מודל לילדים (צעצוע), עכשיו פלאפונים ויותר יקרים ממכוניות מודל.

פלאפון זה למקרי חירום. אתם מנסים להתבדר איתו שאומר מההה..... אין לכם מה לעשות ?????

שמים שם מצלמות 1 מגהפיקסל, כמעט בכולם. כש 1.3 מגהפיקסל גם לא איכותי. מצלמות מ 2 מגהפיקסל ומעלה זה טוב.

מה שאתם רוצים בחיים לא יהיה בפלאפון כי הוא קטן. אתם רוצים טלויזיה - לא יהיה בפלאפון. אתם רוצים מצלמה - לא יהיה בפלאפון.

זה כמו קדחת הפוגים או כל מדבקה אחרת. ואנשים מבוגרים חושבים על המרמות האלה. עכשיו זה יותר משוכלל ועלה בכמה רמות ואתם נופלים בפח. עושים לכם דגם 1 אתם רצים לקנות כמו כמו כמו... אין אם מה להשוות את זה אפילו באתי להגיד כמו קוף אחרי בננה. אבל אם תביא לקוף בננה "משוכללת" הוא לא ירוץ אחריה יותר מאשר אחר בננה רגילה.

ואז עושים לכם דגם עם שטויות אחרים ואתם רצים אחר זה. מה אתם עושים.

נירא לי הבעיה שזה אני. ואני זה אני ולא אתם. ועלי זה לא משפיע בשום דרך כמו על 90% ++++ מהאוכלוסיה

פורסם

איזה הורס שמחות.....

פורסם
  • מחבר

אז כככה חברה יש לי נראה לי בעיה אם המשחקים של הפלאפון הם עובדים לי ממש לאט בצורה מאוד מוזרה

כאילו שהפאמים פחות 30 חחחחחחחח

סת תחלס ממש לאט כאילו שאין לי מספיק כוח שיזוזו מהר

הנה תמונות מהפלפון סמסונג 534

עכשיו רציתי לשאול איזה פלאפון שווה לי לקחת נוקיה 8310

או נוקיה 6100

פורסם

6100...

אבל היום הייתי בכלל הולך על הסוני אריקסון T630..

פורסם

הסוני אריקסון שבתמונה הוא בובה של טלפון.

מבחינת גודל הוא ממש סבבה, אבל המסך שלו איכותי לאללה, וגם המצלמה!

לחבר שלי היה אותו (עד שהוא שכח את זה באיזה מונית....), והוא ממש חמוד.

פורסם

ה T630 הוא טלפון סלולארי מצויין ביחס לטלפונים הנמכרים היום בארץ. במחיר קרוב למחיר שלו בארץ (1764=49*36 ש"ח), בסביבות ה 400-450 דולר, ניתן לקנות בחו"ל את ה Sony Ericsson K700i, ממש בובה של טלפון, שהוא מן שדרוג של ה T630 עם 32 מ"ב זיכרון, מסך גדול ואיכותי יותר, ומצלמה עם פלאש וזום דיגיטלי.

GPD_10316high_57_0_4000.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים